Web Analytics Made Easy - Statcounter

​بی اعتنایی مردم در پاکستان به خانه‌نشینی و فرآیند نه چندان موفق طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در شهرهای بزرگ باعث شده تا شمار مبتلایان به ویروس همه‌گیر کرونا افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به نقل از سرپرست رایزنی فرهنگی ایران درپاکستان،بی اعتنایی مردم در پاکستان به خانه‌نشینی و فرآیند نه چندان موفق طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در شهرهای بزرگ باعث شده تا شمار مبتلایان به ویروس همه‌گیر کرونا افزایش یافته و دولت نیز مجبور به تشدید محدودیت‌های اعمالی در شهرها و حتی افزودن به زمان حکومت نظامی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه‌های پاکستانی به نقل از منابع رسمی این کشور اعلام کردند: عدم استقبال برخی از شهرها از طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و خانه‌نشینی باعث شده تا انتقال کرونا از فرد یا افراد آلوده به سایر ساکنان در شهرها سرعت پیدا کند.

دولت ایالت سِند در جنوب پاکستان که بالاترین آمار بیماران کرونایی در این استان ثبت شده است، از سرعت سرایت ویروس کووید-۱۹ به افرادی عادی در سطح شهر و یا سایر شهرهای این استان ابراز نگرانی کرده است.

در ایالت پنجاب پاکستان از جمله شهر "لاهور" مرکز این ایالت نیز اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی برای دولت ایالتی مشکل‌ساز شده و مسئولان مجبورشده‌اند تا ضریب امنیتی در زمان ممنوعیت تردد در سطح شهرها را بالا برده و حتی زمان فعالیت برخی از فروشگاه‌ها و مغازه‌ها جهت ارائه نیازهای اولیه مردم، را نیز کاهش داد.

شبکه‌های خبری پاکستان نیز به طور مرتب در آگهی‌ها، از مردم در سراسر این کشور خواسته‌اند تا خانه‌نشینی و فاصله‌گذاری را جدی بگیرند در غیر این صورت شکست کرونا و با قطع زنجیره‌ انتقال این ویروس ماه‌ها گریبان‌گیر کشور خواهد بود.

 

کرونا در پاکستان پزشکان، خبرنگاران و پلیس را شکار می‌کند

شیوع ویروس کرونا در پاکستان بسیاری از شهرهای این کشور را درگیر این بیماری کرده است به طوری که پزشکان، نیروهای امنیتی و خبرنگاران که برای نظارت و خدمت در صحنه حضور دارند، نیز گرفتار بیماری کرونا شدند.

رسانه‌های پاکستانی رو یکشنبه گزارش دادند: اکثر موارد ابتلا به کرونا را یا اتباع پاکستانی بازگشتی از خارج هستند و یا تمام آن افرادی که با فرد آلوده به ویروس پیش از شناسایی مریض، ارتباط داشتند، تشکیل می‌دهند.

در این گزارش آمده است: پزشکان، پرستاران مامور مراقبت از بیماران کرونایی، نیروهای امنیتی گماشته شده در مناطقی که ویروس کرونا در آن محل شناسایی شد و همچنین اصحاب رسانه شامل خبرنگار و فیلمبردار که برای پوشش وضعیت فعلی به طور دائم به مراکز نگهداری بیماران و یا مرکز قرنطینه رفت و آمد می‌کنند، نیز این روزها گرفتار کرونا شده و آمار مبتلایان این دسته از افراد افزایش یافته است.

منابع خبری امروز اعلام کردند: یک مقام ارشد پلیس در شمال غرب پاکستان مبتلا به کرونا شد و همزمان چند نفر از نیروهای پلیس در کراچی نیز حین ماموریت در سطح شهر، کرونا گرفتند.

روزنامه پاکستانی "داون" در این خصوص نوشت: انتقال ویروس کرونا از یک فرد به فرد دیگر افزایش یافته و این وضعیت ضمن ایجاد نگرانی جدی بین مقامات پاکستانی مبنی بر سخت‌تر شدن مدیریت کرونا، باعث شده تا تهدید ابتلای ماموران سلامت و نیروهای امنیتی به کرونا نیز بیشتر شود.

در این گزارش آمده است: تست کرونای چند پرستار، پزشک و نیروهای پلیس در شهر کراچی مثبت اعلام شد و تمامی این افراد با کناره‌گیری از ادامه خدمت، به نقاهتگاه منتقل شدند.

اتحادیه پزشکان پاکستان با ابراز نگرانی نسبت به ابتلای ماموران سلامت و پزشکان فعال در مراکز رسیدگی به بیماران کرونایی، عدم تامین تجهیزات پزشکی از جمله روپوش‌های محافظ و سایر اقلام حفاظتی را دلیل شیوع کرونا میان این افراد عنوان کرد.

این اتحادیه از دولت پاکستان خواست تا به این وضعیت رسیدگی‌ کرده و جلوی قربانی شدن پزشکان و پرستارانی که خود مشغول رسیدگی به بیماران کرونایی هستند، را بگیرد.

گزارش‌ها حاکی از ابتلای چند خبرنگار و افراد وابسته به رسانه‌های الکترونیکی و نوشتاری در ایالت پنجاب از جمله شهر لاهور مرکز این ایالت به ویروس کووید-۱۹ است.

"فردوس عاشق اعوان" دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان در امور اطلاع رسانی با تایید این خبر اعلام کرد: اصحاب رسانه مستقیماً با خطر آلوده شدن به کرونا روبرو هستند با این حال دولت مصمم است تا وسایل حفاظتی را برای جامعه رسانه از جمله افرادی که برای پوشش خبری در صحنه حضور دارند، تامین کند.

شمار بیماران کرونایی در شهرهای مختلف پاکستان از یکهزار و ۵۰۰ نفر فراتر رفته و تاکنون ۱۴ نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده و ۲۸ بیمار کرونایی نیز بهبود یافته اند.

 

پایان پیام/14

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی پاکستان رایزنی فرهنگی ايران طرح فاصله گذاری اجتماعی بیماران کرونایی باعث شده خانه نشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۱۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه

معاون خرید راهبردی اداره‌ کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌ اجتماعی از اتصال داروخانه‌ها به سازمان بیمه سلامت و فراهم‌شدن امکان بهره‌مندی بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی از خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در زمینه داروهای مورد تعهد این صندوق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌شود، اظهار کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است، هر سال اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد، بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی، مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است، تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند، با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است، به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود؛ در واقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست، در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن و ام‌آرآی به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

خدایی گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است؛ در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

وی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج ادامه داد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند، به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود؛ در بیمارستان‌های خصوصی غیرطرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است؛ طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است، موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات بازتوانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و مانند آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 747470

دیگر خبرها

  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • تعیین‌کننده بودن رسانه در دنیای امروز انکارناپذیر است
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاوردهای اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت/ استقبال پر شور ملت پاکستان
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاورد‌های اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه