Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان از مسوولان این استان خواست ایده‌ و نظریه‌های ناب و کاربردی جامعه پزشکی و پژوهشگران استان سمنان برای مقابله و مهار شیوع کرونا ویروس در گام اجرایی قرار گیرد.

حبیب‌الله خجسته‌پور در نشست مشترک جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی، متخصصان و کارشناسان با کمیته بهداشت و سلامت و کمیته صنفی نظام پزشکی استان سمنان با هدف بحث و بررسی علمی پیشگیری مقابله با کرونا ویروس در سالن کوثر استانداری سمنان افزود: کرونا ویروس مشکلات و تهدیدهایی ایجاد کرده است، اما می‌توان با بهره‌گیری از رویکردهای علمی مختلف شیوع این بیماری را به فرصت تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطر نشان کرد: شاید در سال‌های آینده دیگر چنین ویروسی در کشور شیوع پیدا نکند، بنابراین با رویکردهای کاربردی و کارشناسی باید از ظرفیت‌های علمی برای انتقال تجربیات به نسل‌های آینده بهره برد.
جانشین ستاد مقابله با کرونا ویروس در استان سمنان ادامه داد: باید از رویکردهای علمی و ایده های جامعه پزشکان برای مهار کرونا ویروس استفاده شود و اطلاع رسانی در ارتباط با کرونا ویروس تیغ دولبه است‌ که اگر نقاط قوت برجسته شود مردم رعایت نمی‌کنند و اگر نقاط ضعف برجسته شود، انگیزه کسانی که برای مقابله با کرونا ویروس در تلاش هستند، کاهش می‌یابد.
وی تصریح کرد: براساس پایش‌های انجام شده، روند ترددهای در مناطق شهری و محورهای ارتباطی استان کاهش چشمگیری داشته است و باتصمیم های حاکمیتی و بهداشتی برای مقابله با کرونا ویروس در کشور و استان سمنان تلاش می‌شود.
خجسته‌پور افزود: در نهایت هر اتفاق خوبی که در کشور بیفتد از دید همه ما، حاصل زحمات جامعه پرستار و پزشکان است.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس معاون سیاسی استاندار سمنان استان سمنان مقابله با کرونا ویروس استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران

فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. یافته‌های پژوهشگران برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش ایسنا، کارآزمایی بالینی از سوی امین احمدی، سودابه اعلاتاب، رضا مقدسعلی، ایرج نجفی، سروش شکرچیان از پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ماستریخ هلند به بررسی تأثیر سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی خود فرد، بر عملکردی صفاق و التهاب آن در افراد تحت دیالیز پرداختند.

در همین ارتباط باید گفت؛ بیماری مزمن کلیه (Chronic kidney disease) یک نارسایی آرام، پیش رونده و غیرقابل برگشت در کلیه است که حدود هفتصد میلیون نفر در جهان به آن مبتلا هستند.

پیشرفت این بیماری می‌تواند تا تخریب کامل کلیه و نیازمند شدن فرد مبتلا به پیوند کلیه یا دیالیز روزانه ادامه پیدا کند. اگر دیالیز دیگر قادر به تصفیه مایعات و محلول‌ها به میزان مورد نیاز برای بیمار نباشد، شرایطی با عنوان ناکارآمدی اولترا فیلتراسیون اتفاق می‌افتد که منجر به بی‌فایده شدن دیالیز برای بیماران می‌گردد.

 فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. این شرایط برای حدود ۲۰ درصد از بیماران با سابقه دیالیز طولانی اتفاق می‌افتد. با پیشرفت پزشکی بازساختی (پزشکی ترمیمی) در چند دهه اخیر تلاش‌هایی برای سلول درمانی فیبروز صفاقی صورت گرفته است.

نتیجه این پژوهش که در نشریه بین المللی Archives of Iranian Medicine منتشر شده است، نشان داد، استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی باعث بهبود جزئی در اولترافیلتراسیون و کاهش اندک التهاب در بیماران می‌گردد.

یافته‌های این پژوهش برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • نظریهٔ تکامل سوء تفاهمی بیش نیست
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه