Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، کوروش خلعتبری گفت: یکی از مراکزی که  شیوع ویروس کرونا می توانست در آنجا بیشتر باشد پارک ها و  تفرجگاه های جنگلی بود. به همین  دلیل قبل از مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر محدودیت حضور در پارک ها با مدیران کل مناطق شمال کشور مکاتباتی داشتیم و به همه مدیران و مجریان پارکها اعلام کردیم که با توجه به شیوع این ویروس پارکها را تعطیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تمامی پارک ها تا ۲۸ اسفندماه به نوعی بسته بودند، اظهار کرد: همچنین مجددا تاکید کردیم که در ایام نوروز نیز این تعطیلی ها ادامه یابد و در پارکها باز نشود که خوشبختانه هفته اول فروردین نیز پارکها بسته شدند. از طرفی تاکید کردیم که هفته دوم فرودین نیز با توجه به اینکه ۱۳ فروردین روز طبیعت است و مردم براساس سنتهای قدیمی به دامن طبیعت می روند این محدودیت ها ادامه یابد. به عبارت دیگر ورود به پارکها، مراتع، فضای سبز و راه های جنگلی محدود شود تا در آینده نزدیک شاهد از بین رفتن ویروس کرونا در کشور باشیم.

به گفته مدیرکل دفتر جنگل‌کاری، پارک‌ها و ذخیره‌گاه‌های جنگلی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری، روز ۱۳ فرودین هیچ پارکی بازگشایی نمی شود و اگر پارکی باز باشد تخلف بوده و با آن برخورد خواهیم کرد.

تجهیزات پارک ها وتفرجگاه های جنگلی قبل از بازگشایی ضدعفونی می شوند

خلعتبری با بیان اینکه اقدامی تحت عنوان سمپاشی در پارکها و جنگل ها صورت نمی گیرد و اخبار منتشر شده در فضای مجازی که در آنها گفته می شود برای عدم حضور مردم در پارک ها از سم استفاده می شود نیز کذب است، گفت: هر زمان دولت، وزارت بهداشت و ستاد مقابله با کرونا اجازه بازگشایی پارک ها را دادند، قبل از بازگشایی تمام وسایل و ادوات ورزشی، سرویس بهداشتی، راه ها و شبکه های داخلی، رستوران ها، میز و نیمکت ها، آلاچیق ها و پارکینگ ها را ضدعفونی خواهیم کرد و این ضدعفونی نیز توسط موادی که وزارت بهداشت تایید می کند، انجام خواهد شد. 

کد خبر 496662 برچسب‌ها محیط زیست روز طبیعت كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محیط زیست روز طبیعت كرونا در ايران پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۱۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به طبیعت پارک ملی ساریگل از لنز دوربین شهروند خبرنگار

شمال شرق ایران دارای مناطق متعددی است پارک ملی ساریگل در شهرستان اسفراین استان خراسان شمالی واقع شده است. این منطقه کوهستانی با آب و هوای نسبتا سرد است و یکی از جاذبه‌های طبیعی و بسیار دیدنی این استان محسوب می‌شود طبیعت زیبا و پوشش گیاهی و جانوری ویژه‌ای دارد به همین دلیل مورد توجه گردشگران است. این منطقه علاوه بر رشد انواع گیاهان، محلی برای رشد قارچ است.

شهروند خبرنگار ما تصاویری از طبیعت این منطقه و قارچ کوهی به نمایش گذاشته است که مشاهده می‌کنید.

منبع: شهروند خبرنگار - خراسان شمالی

بیشتر بخوانید:

دشت ارغوان طرقبه مشهد در یک روز بارانی + فیلم

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • تجربه خاطراتی از ماجراجویی و لحظاتی شاد در دل طبیعت
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • نگاهی به طبیعت پارک ملی ساریگل از لنز دوربین شهروند خبرنگار
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال