Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@03:40:19 GMT

افزایش تعداد سکته‌های مغزی و قلبی از ترس ابتلای به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۲۱۱۸

هومن قصری در گفت‌و‌گو با فارس ضمن تقدیر از پرسنل و کادر بهداشتی درمانی خط مقدم نبرد با کرونا ویروس، اظهار کرد: با گذشت بیش از یک ماه از شیوع کروناویروس در استان، تمامی همکاران ما شجاعانه و عاشقانه در حال نبرد بی‌امان با این ویروس هستند.

وی کروناویروس را یک ویروس ناشناخته توصیف کرد و افزود: اطلاعات و داده‌های زیادی درباره این ویروس در دسترس نیست اما آنچه که موجود است بر اساس گزارشاتی است که در کشور چین به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان شدت بیماری را متاثر از ژنتیک و منطقه جغرافیایی در کشورها بیان کرد و گفت: میزان کشندگی این بیماری در مقایسه با بیماری آنفلوآنزا پایین‌تر اما میزان سرایت‌پذیری آن به مراتب بالاتر است.

 قصری خاطرنشان کرد: کشور در مرحله پیک شیوع بیماری کرونا قرار دارد اما با تلاش‌ها و اقدامات صورت‌گرفته، استان کردستان هنوز به مرحله پیک بیماری نرسیده است و در صورت رعایت اصول پیشگیرانه، قرنطینه خانگی و حفظ فاصله اجتماعی می‌توان از ورود استان به این مرحله پیشگیری نمود.

وی از بستری‌شدن بیش از یک هزار و 51 نفر از مردم کردستان از ابتدا تاکنون به دلیل مشکوک‌بودن ابتلا به کروناویروس در بیمارستان‌های معین خبر داد و اظهار کرد: با تجهیز و راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص کروناویروس در استان، امکان تعیین مثبت یا منفی‌بودن تست‌ها بعد از چند ساعت به وجود آمده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان به تشخیص قطعی 425 بیمار مبتلا به کرونا ویروس، 121 بهبودیافته و 61 فوتی ناشی از این بیماری اشاره کرد و گفت: در صورت بروز علایم بیماری در افراد، قبل از هر چیز به مراکز جامع خدمات سلامت 16 و 24 ساعته مراجعه نمایند که در آنجا مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت امکان به صورت سرپایی درمان شده و یا به بیمارستان‌های معین ارجاع می‌شوند.

 قصری با بیان اینکه، بیماران مشکوک دارای بیماری‌های زمینه‌ای، به دلیل ضعف سیستم ایمنی بی‌درنگ بستری می‌شوند، ادامه داد: پیشگیری از تماس بیماران و افراد مشکوک با افراد سالم برای کنترل این بیماری بسیار مهم است.

وی با اشاره به انواع قرنطینه خانگی و تاثیر آن بر کنترل روند اپیدمیولوژی بیماری، اظهار داشت: چهار نوع قرنطینه خانگی وجود دارد که نوع اول به تمامی افراد توصیه می‌شود و در آن کاهش تردد و ماندن در خانه برای حداقل 3 هفته متوالی مد نظر قرار می‌گیرد.

وی قرنطینه افراد مشکوک در منزل به تشخیص پزشک و مصرف داروهای تجویز شده را نوع دوم نامید و تصریح کرد: این دسته از بیماران نیاز به بستری شدن در مراکز درمانی نداشته و استراحت کافی منجر به بهبودی می‌شود.

قصری به تعریف بیمار بهبودیافته هم گریزی زد و گفت: طبق پروتکل سازمان جهانی بهداشت، بهبودیافته به کسی گفته می‌شود که پس از طی دوره درمان در بیمارستان، پس از 14 روز دارای علائم بیماری نبوده و وضعیت حیاتی طبیعی داشته باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان همچنین به شرایط قرنطینه خانگی این دسته از بیماران اشاره و اضافه کرد: افراد بهبودیافته پس از ترخیص از بیمارستان، باید به مدت 14 روز در یک اتاق مجزا قرنطینه شده و به اعضای خانواده وی نیز از ماسک و سایر تجهیزات حفاظت فردی استفاده نمایند که این نوع قرنطینه نوع سوم است.

قصری ضمن بیان اهمیت نقاهتگاه‌ها در مقابله با این بیماری، یادآور شد: در صورتی که بیماران بهبودیافته دارای اتاق مجزا در منزل نباشند در نقاهتگاه‌ها قرنطینه می‌شوند که در این مکان‌ها، برای هر 50 تخت یک پرستار در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: نوع چهارم قرنطینه، مربوط به اطرافیان بیماران مبتلا است که باید به مدت 14 روز در خانه مانده و در صورت داشتن علائم اولیه و تنگی نفس به مراکز معین مراجعه کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان به افزایش تعداد موارد سکته‌های مغزی و قلبی در استان به دلیل مراجعه‌نکردن بیماران به مراکز درمانی از ترس مبتلاشدن به کرونا ویروس اشاره کرد.

وی ادامه داد: به مردم عزیزمان اطمینان خاطر می‌دهم که بخش‌های دیگر بیمارستان‌ها مصونیت و آمادگی لازم را برای ارائه خدمات با کیفیت به بیماران دارند و بنابراین در صورت نیاز، بدون هیچگونه هراسی برای پیگیری روند درمان سایر بیماری‌های خود، به مراکز درمانی و پزشکان مربوطه مراجعه کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان قرنطینه خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۲۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد

ایسنا/بوشهر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از دومین ایثار ماندگار سال جاری خبر داد و گفت: بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد.

دکتر نادر شکیب آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در بوشهر اظهارکرد: لیلا حاجیانی ساکن روستای عیسوند شهرستان دشتستان با رضایت خانواده نوعدوستش دومین اهدا کننده عضو سال جاری شد.

وی تصریح کرد: این بانوی ۵۰ ساله با کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان شهید گنجی برازجان آورده می‌شود که بعد از انجام سی.تی.اسکن، تشخیص خونریزی در بطن‌های مغزی به علت فشارخون کنترل نشده، مرگ مغزی وی تایید شد.

دکتر شکیب آزاد اضافه کرد: به دنبال تأیید مرگ مغزی این بانو، در نهایت با رضایت پدر و مادر مهربانش، توسط دکتر مجد فلو پیوند و با همکاری دکتر مجاهد متخصص بیهوشی بیمارستان شهید گنجی برازجان و پرسنل اتاق عمل، کلیه‌ها و کبد ایشان برداشت شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تقدیر از زحمات پرسنل ICU جراحی، پزشکان تأیید کننده و مدیریت بیمارستان شهید گنجی برازجان خاطرنشان کرد: این صد و هفدهمین برداشت عضو استان و دومین برداشت سال جدید است. همچنین تاکنون هفت قلب به صورت هوایی به تهران و شیراز انتقال داده شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی