Web Analytics Made Easy - Statcounter

لطف الله فروزنده عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب درخصوص بی‌صبری برخی مسئولین و روشنفکرنماها، گفت: آنها به انحاء مختلف تلاش می‌کنند تا قوی نشویم و فشار بر ما چند برابر شود از این رو وقتی چنین نگاهی حاکم شود که اقتصاد خودکفا نشود و اقتصاد مقاومتی شکل نگیرد و به توانمندی‌های داخل نیز توجه نشود، طبیعتاً قوی نخواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بزرگترین اشتباهی که روشنفکر نماها مرتکب شدند این بود که اجازه ندهند کشور در بخش‌های مختلف مستقل شود و از ظرفیت‌های داخل استفاده شود.

معاون پارلمانی دولت دهم تاکید کرد: به هر حال آنچه برای ما مهم است و باعث پیشرفت می‌شود توجه و بها دادن به توانایی‌ها و ظرفیت‌های داخل کشور است، البته باید به این نکته هم اذعان کرد که توجه به توانایی داخلی باید از نظر گفتمانی نهادینه شود.

فروزنده گفت: برخی روشنفکران در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی براین باور بوده و هستند که پیشرفت صرفاً با ارتباط گیری با غرب امکان پذیر است که این تئوری در انقلاب اسلامی باطل شد.

وی خاطرنشان کرد: بعد از تحریم‌ها و فشار حداکثری آمریکا علیه ما و همچنین خروج آمریکا از برجام این امر ثابت شد، راه حل فقط توجه و بها دادن به ظرفیت‌های داخل کشور است.

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، تئوری روشنفکر نماها را استراتژی واردات محور دانست و تصریح کرد: وقتی اساس اقتصاد کشور، واردات شد و دیگر به ظرفیت‌های داخلی توجه نشود، نتیجه آن می‌شود که یک اقتصاد نفتی خواهیم داشت و با کوچک‌ترین تکانه که در قیمت دلار و بازارهای جهانی ایجاد می‌شود، آسیب می بیند.

فروزنده تصریح کرد: مشکلات و معضلات اقتصاد ناشی از تئوری‌های روشنفکرنماها است که بدون توجه به شرایط و مسائل کشور آن را در جامعه ترویج و آموزش دادند، بنابراین ما امروز با یک اقتصاد آسیب پذیر مواجه هستیم در حالی که اگر اقتصاد ما بر مبنای توانمندی‌های داخلی حرکت می‌کرد، امروز نه تنها با آسیبی مواجه نمی‌شد بلکه فرصت‌های بسیار بالایی برای ما ایجاد می‌شد که هم بتوانیم از تحریم‌ها عبور کنیم و هم به عنوان کشور قوی در صحنه اقتصادی ظاهر شویم.

وی روشنفکرنماها را افراد لیبرال و غرب گرا خواند و افزود: این جریان از زمان رضا خان شکل گرفت و عده‌ای برای این کار در غرب آموزش دیده بودند و باور آنها براین بود که بدون غرب نمی‌شود زندگی کرد، همان حرفی که تقی زاده بیان کرد و گفت از فرق سر تا نوک انگشتان را باید غربی کنیم.

معاون پارلمانی دولت دهم گفت: متأسفانه بخشی از این جریان هم اکنون در دانشگاه‌ها، مراکز علمی و رسانه‌ها حضور دارند و مردم هم آنها را می‌شناسند؛ آنها کسانی هستند که مانع حرکت‌های انقلابی می‌شوند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اقتصاد کشور مقام معظم رهبری نخبگان ظرفیت های داخل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۲۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدرت‌نمایی حکیمانه

رسانه‌ها، اندیشکده‌ها و سیاسیون سه ضلع حکمرانی در غرب سرمایه‌داری هستند، هر سه ضلع این روزها فریاد می‌زنند جهان به سمتی در حرکت است که به نفع آن‌ها نیست.

به گزارش مشرق، محمدکاظم انبارلویی طی یادداشتی در روزنامه رسالت نوشت:

۱- عملیات «وعده صادق» یک قدرت‌نمایی حکیمانه بود. این قدرت‌نمایی حکیمانه می‌تواند پایه‌گذار یک گفتمان جدید برای تحکیم صلح جهانی باشد. آمریکا و رژیم صهیونیستی در عملیات طوفان‌الاقصی قدرت بازدارندگی خود را آسیب‌پذیر دیدند. همین آسیب‌پذیری در عملیات وعده صادق به‌گونه‌ای شد که جهانیان متوجه شدند چنین بازدارندگی یک توهم است.

لذا نه در جهان اسلام بلکه در کل جهان، آزادگان و کسانی که از جنگ نفرت دارند به نمایش باشکوه قدرت‌نمایی ملت ایران ایستادند و ظهور چنین قدرتی که به اجرای عدالت در جهان می‌اندیشد را تحسین کردند.

به تعبیر رهبری معظم انقلاب، «عملیات وعده صادق اثبات قدرت ایران در چشم جهان بود و نیروهای مسلح چهره خوبی را از اقتدار ایران به‌عنوان یک قدرت جهانی به نمایش گذاشتند.»

درحالی‌که رزمندگان اسلام مشغول خشاب‌گذاری موشکی و پهپادی هستند ودرحالی‌که مردم از هیجان پاسخ خیبری رزمندگان اسلام به وجد آمده‌اند باز بلندگوهایی در داخل، پرچم مذاکره تودرتو و بی‌حاصل با آمریکا را به بهانه این پیروزی بالا برده‌اند. آن‌ها از راهبرد تکرار جنایات جنگی آمریکا و بدعهدی یا بی‌خبر هستند یا خود را به بی‌خبری می‌زنند! درهرصورت آن‌ها در زمین دشمن بازی می‌کنند. می‌گویند اکنون زمان استفاده از موشک‌های دیپلماتیک است، موشک‌های دیپلماتیکی که در برجام از کار افتاد.

۲- قدرت‌های شیطانی جهان و در رأس آن آمریکا، دولت‌ها و ملت‌ها را با تئوری «ترس و تصمیم» اداره می‌کنند. آن‌ها حتی هم‌پیمانان خود را با این تئوری به زنجیر کشیده‌اند.

رژیم صهیونیستی پس از نبرد ۱۹۴۵ و ۱۹۶۸ با همین تئوری اعراب را به زنجیر کشیده و اجازه نداده است آن‌ها به‌ویژه پس از جنگ ۶ روزه یک تیر به سرزمین‌های اشغالی شلیک کنند.

شکل‌گیری جبهه مقاومت به‌ویژه پس از جنگ ۳۳ روزه حزب‌الله و درگیری‌های پینگ‌پنگی حماس و جهاد اسلامی در درون سرزمین‌های اشغالی و از همه مهم‌تر عملیات محیرالعقول طوفان‌الاقصی گذر از آستانه ترس بود.

این رویکرد، کارکرد تئوری «ترس و تصمیم» را به باد داد و رژیم صهیونیستی را بیش از ۱۹۰ روز در غزه، زمین‌گیر کرده است. مردم غزه ترس را ترسانده‌اند و تصمیم جدی به مقاومت تا آخرین نفر و تا آخرین نفس گرفته‌اند همین نفس صهیونیست‌ها را به شماره انداخته است.

عملیات حکیمانه «وعده صادق» نشان داد دیگر آمریکا و رژیم صهیونیستی نمی‌توانند نان سلطه‌طلبی خود را در تنور تئوری «ترس و تصمیم» بپزند.

ترس یک بن‌بست روانی است هر کس در دام آن بیفتد گام اول و گام آخر شکست را هم‌زمان تجربه می‌کند. اکنون رژیم صهیونیستی در این دام افتاده است. جنگ در غزه را ادامه دهد یا شرایط حماس برای آتش‌بس را بپذیرد، شکست‌خورده است.

همین معادله در برابر ضربه ایران برقرار است. رژیم صهیونیستی پاسخ عملیات وعده صادق را بدهد یا ندهد، در تله تئوری «ترس و تصمیم» دست‌وپا می‌زند.

۳- آمریکا در عمر ۲۵۰ ساله همواره با جهان درون و برون خود در جنگ بوده است. فقط ۲۱ سال صلح را تجربه کرده است. هیچ‌کدام از رؤسای جمهور آمریکا را نمی‌توان یافت که به‌طور کامل رئیس‌جمهور دوران صلح باشد.

فیلسوفان سیاسی و اندیشکده‌های سیاسی آمریکا یک روز باید به این سؤال پاسخ دهند نقطه پایان این جنگ‌ها کجاست؟ اگر آن‌ها جنگ را متوقف نکنند کسانی در جهان هستند که برای صلح بجنگند و نقطه پایانی بر خونریزی‌ها، قتل‌عام‌ها، جنایات جنگی و کشتار جنگی بگذارند.

۴- رسانه‌ها، اندیشکده‌ها و سیاسیون سه ضلع حکمرانی در غرب سرمایه‌داری هستند، هر سه ضلع این روزها فریاد می‌زنند جهان به سمتی در حرکت است که به نفع آن‌ها نیست. این فهم به لحاظ آینده‌پژوهی و آینده‌نگری وجود دارد که چرخ زمان به نفع آن‌ها نمی‌چرخد.

درحالی‌که فقر در برخی ایالت‌های آمریکا و جهان سرمایه‌داری به‌گونه‌ای است که صدای شهرداران از کارتن‌خواب‌ها در حاشیه شهرها درآمده است که نمی‌توانند صبح به صبح فضولات آن‌ها را از خیابان‌ها جمع کنند، مجلس نمایندگان آمریکا یک کمک ۲۶ میلیارد دلاری به اسرائیل و یک کمک ۶۰ میلیارد دلاری به اوکراین را به تصویب رساند!

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • قادری: باید بدون توجه به تحریم‌ها کشور را به بالاترین حد توانمندی برسانیم
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • رییس اتاق اصفهان خواستار توجه به مَضرات اقتصادی تعطیلی پنجشنبه‌ها شد
  • قدرت‌نمایی حکیمانه
  • وزیر کشور: استاندار جدید مازندران در حوزه اقتصاد متخصص است/ نوری: توجه جدی به اقتصاد دریا پایه خواهیم داشت