Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-با توجه به ویورسی بودن بیماری کرونا افراد مبتلا به این بیماری بای د در اتقی جداگانه طی شرایطی خاص قرنطینه شوند تا بهبودی نهایی حاصل شود.

به دلیل آنکه کرونا از خانواده بیماری‌های ویروسی است همواره استراحت و قرنطینه خانگی یکی از روش‌های طی کردن دوره این نوع بیماری‌ها محسوب می‌شود؛ اما با توجه به خاص بودن ویروس کرونا در مقایسه با دیگر ویروس‌های این‌خانواده باید به نکات مهمی در قرنطینه خانگی توجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علائم کرونا در مراحل اولیه اغلب به صورت سرفه و گلودرد مشاهده می‌شود که در ادامه ممکن است فرد مبتلا تب هم داشته باشد بنابراین بهتر است در این دوره اپیدمی در منزل بماند و استراحت کند تا بهبود یابد.

در ادامه باید گفت که کرونا می‌تواند خفیف، متوسط و شدید باشد؛ فرم خفیف بودن این بیماری را پزشک تشخیص داده و در صورت تشخیص خفیف بودن کرونا و با نظر پزشک، فرد مبتلا به کرونا در خانه استراحت می‌کند.

باید به این نکته توجه داشت که بیمار مبتلا به کرونا در خانه، اتاق مجزا داشته باشد که این اتاق باید شرایط خاصی مانند موارد زیر را دارا باشد:

در اولین مرحله باید بدانیم اتاق مورد نظر حتماً تهویه مناسب داشته و پنجره‌ای به بیرون داشته باشد تا هوای داخل اتاق به طور مرتب عوض شود.

طبق توصیه‌های متعدد متخصصان عفونی با توجه به ماندگاری ویروس کرونا بر سطوح مختلف، اگر فرد مبتلا به کرونا نیاز به سرویس‌های بهداشتی و حمام داشت، باید برای خارج شدن از اتاق خود ماسک معمولی بزند و از تماس با وسایل منزل تا حد امکان خود داری کند همچنین متخصصان توصیه می‌کنند بعد از حمام و سرویس بهداشتی این مکان‌ها حتما ضدعفونی شوند.

⁣فردی که از بیمار مراقبت می‌کند باید از ماسک استفاده کند تا خود او مبتلا به ویروس کرونا نشود همچنین در ارتباط با بیمار باید و غذای او را در اتاق مورد نظر تحویل دهد تا مصرف کند و به طور تدریجی علائم این بیماری برطرف شود.

باید به این نکته توجه داشت علی رغم اینکه این ویروس قدرت شیوع زیادی دارد، بسیاری از افرادی که به آن مبتلا می‌شوند، بهبود می‌یابند؛ بنابراین از افزایش نگرانی و استرس خودداری کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مبتلا به کرونا فرد مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۳۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟