Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، در این مقاله آمده است:

«رسانه‌های جهانی تمام توجه خود را معطوف همه گیری ویروس کرونا در کشورهای غربی کرده اند. در حالی که کشورهای مواجه با بحران کرونا در غرب از منابع کافی برای مقابله با تبعات این بیماری برخوردارند، تجربیات آنها با مشکلات و دشواری های فراوانی که ویروس کرونا برای مردم ایران به بار آورده قابل مقایسه نیست».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه های غربی با سیاه نمایی تمام تلاش خود را صرف ناکافی جلوه دادن اقدامات دولت ایران و انتقادهای سیاسی به مقامات آن کشور در مقابله با ویروس کووید19 کرده اند، اما درد و رنج که مردم ایران انعکاسی ندارد. این موضوع باعث شده آمریکا از فشار و انتقادات در خصوص ادامه و حتی افزایش تحریم ها علیه دولت و مردم ایران در امان باشد در حالی که مردم هر روز در جدال مرگ و زندگی به سر می برند.

همانطور که سید رضا حسینی، کفیل سرکنسولگری ایران در هنگ کنگ به این روزنامه گفت، تحریم های یکجانبه دولت آمریکا مانع از رسیدن کمک های پزشکی ضروری به ایران شده است.

در حالی که ظاهراً باید ارسال دارو، تجهیزات درمانی، غذا و سایر اقلام بشردوستانه معاف از تحریم ها باشد، بروکراسی دست و پاگیر و مانع تراشی های سیاسی دولت آمریکا همکاری بشردوستانه با ایران را برای کشورها و شرکت ها دشوار ساخته است. بسیاری نمی توانند برای کمک به ایران خود را در معرض تحریم های آمریکا قرار دهند. این فقط ادعای مقامات ایران نیست بلکه سازمان های حقوق بشری نظیر دیدبان حقوق بشر نیز بر این واقعیت اذعان دارند.

مایک پومپو وزیر امور خارجه آمریکا گفته بود: «آمریکا به اعمال همه جانبه تحریم ها ادامه خواهد داد» در حالی که آمریکا از اعمال تحریم ها بسیار فراتر رفته و در ماه اخیر همزمان با سال نو ایرانی که سراسر ایران درگیر مقابله با ویروس کرونا شده، تحریم های جدیدی علیه آن اعمال کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا در یک ژست بشردوستانه توخالی گفته که اگر تهران درخواست کمک کند واشنگتن به این کشور کمک خواهد کرد. این در حالی است که ایران از بسیاری از کشورها درخواست کمک کرده و برای اولین بار از صندوق بین المللی پول نیز درخواست وام کرده است. تردیدی نیست که آمریکا در این مسیر مانع تراشی کرده و به همین دلیل است که تا کنون تنها چین، هند و امارات فعالانه کمک های خود را ارائه کرده اند.

اکنون زمان آن فرا رسیده که جهان خواستار پایان یافتن تحریم های آمریکا یا حداقل ایجاد یک کانال بشردوستانه فوری برای کمک به مردم ایران شود».

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دولت آمریکا مردم ایران تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۵۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا

حجت الاسلام مصطفی رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جریان اعتراضات دانشجویی در آمریکا و نحوه برخورد پلیس با معترضان علیرغم اینکه ادعای آزادی بیان و دمکراسی دارند گفت: یکی از ابزارهای غرب برای کنترل جوامع، برچسب‌زنی و فشار با ابزارهای مختلف، رسانه‌ها، امکانات و توانمندی‌هایی که دارد برای سرکوب و ساکت کردن جریان‌های مخالف خود است.

وی ادامه داد: این ها تا جایی‌که بتوانند از نیروهای نظامی، مسیر نفوذ فرهنگی و مسیر قدرت رسانه‌ای برای تغییر جهت مخالفین خود استفاده می‌کنند.

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها افزود: یکی از اتهاماتی که غربی ها دائم به کشورهای مخالف خود می‌زنند، موضوع منع آزادی بیان، رعایت حقوق‌بشر، منع تجاوز، دفاع از ملت‌ها و محکومیت اشغالگری است، در قصه اوکراین و نظایر آن در برخورد با مخالفان خود در جنگ جهانی دوم فراوان از این نمونه‌ها دیدیم.

وی افزود: اما امروز در صحنه‌ دانشگاه‌های آمریکا شاهد هستیم اساتید و دانشجویان آمریکایی نسبت‌به قراردادها و حمایت دانشگاه خود از یک رژیم کودک‌کش، جلاد، غاصب، اشغالگر و متهم به نقض حقوق بشر، اعتراض دارند و برخوردی که با این‌ها می‌شود، گارد ملی، نیروی مسلح پلیس و برخوردهای خشن، و دستگیری در درون دانشگاه است، استاد، دانشجو و رییس دانشگاه مورد برخوردهای خشن قرار می‌گیرند این درحالی است که آنها اعتراض‌آمیز مسالمت‌آمیز نسبت‌به یک مسئله بدیهی دارند که این موضوع را نیز نمی‌توانند تحمل کنند.

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها افزود: ما این را مقایسه کنیم با اتفاقی که در کشورهای دیگر رخ می‌دهد حتی براندازها؛ حتی فحاش و هتاک ها و کسانی که برای امنیت ملی کشورها حاشیه درست می‌کنند اگر برخورد قضایی با این‌ها صورت گیرد به‌شدت مورد اعتراض این مدعیان حقوق بشر انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: این اتفاق های اخیر فرصت و موقعیتی است که پرده‌ تزویر بسیاری از جریان‌های مدعی آزادی دارای دو رویی و نفاق کنار برود و جهانیان شاهد حقیقت تمدن غرب، حقیقت این تمدن وحشی که ماسکی از مهربانی و دفاع از حقوق انسان‌ها بر چهره خود قرار داده است را بشناسند.

رییس نهاد نمایندگی رهبری افزود: در داخل کشور، مجموعه تشکل‌ها تندترین نقدها را ممکن است نسبت‌به دولت‌ها و جریان‌های سیاسی و حتی مواضع داخلی و موضوعات داشته باشند ولی همیشه فرصت‌ها در اختیار آنان برای ارائه نقدهای خود قرار می‌گیرد.

کد خبر 6094947

دیگر خبرها

  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • ادعای دلارزدایی و قرارداد دلاری/کشور‌های اسلامی؛ از نشست‌های نمایشی تا اقدامات عملی/عملیات وعده صادق و تحول در تاریخ غرب آسیا
  • دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • واکنش کاردار ایران به سخنان وزیر دفاع انگلیس