Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@06:30:48 GMT

دولت هند مراکز تبلیغاتی گروه‌های اسلامی را تعطیل کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۶۷۰۴

براساس این گزارش، مقامات هند امروز یکی از مراکز تبلیغات اسلامی دهلی‌نو متعلق به "گروه جماعت تبلیغی" این کشور را به بهانه اشاعه ویروس کرونا بسته و مهر و موم کردند.

این مرکز که یک ساختمان ۵ طبقه است و در حالی امروز درهای آن به روی مسلمانان بسته شد که بیش از یک قرن به تبلیغ و گسترش اسلام در این کشور پرداخته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موسسه اسلامی پیش از این دولت محلی را متهم کرده بود که به بهانه شیوع کرونا درحال پیشبرد اهداف نژادپرستانه خود علیه مسلمانان است، چرا که کمتر مشاهده شده که از اجتماعات مذهبی هندوها و یا دیگر آئین‌های مستقر در این کشور جلوگیری کرده باشد.

مقامات دهلی‌نو می‌گویند که این مرکز در بحبوحه اجرای قوانین قرنطینه با برگزاری مراسم مذهبی قوانین کشور را نقض کرده است به گونه ای که چندین نفر در مراکز مربوط به جماعت تبلیغی کرونا گرفته و ۷ نفر نیز جان باخته‌اند.

پیشتر دولت هند بنای تاریخی «تاج محل» متعلق به مسلمانان را نیز به تعطیلی کرده بود. اقدامات دولت هند در حالی علیه مسلمانان این کشور جریان دارد که در پی خشونت‌های اخیر هندوها علیه مسلمانان ساکن پایتخت، خانواده تعداد زیادی از مسلمانان کشته شده در این خشونتها در جستجوی یافتن اجساد عزیزانشان هستند.

به اعتقاد تحلیلگران، احتمال می‌رود این اقدام دولت هند نیز موجب بروز ناآرامی‌های بیشتر در این کشور شود که پیشتر بر اثر آن ۵۳ نفر کشته و حدود ۵۰۰ نفر نیز مجروح شده بودند.

بر اساس گزارش کمیته اقلیت‌های دهلی‌نو، این خشونت‌ها یک جانبه و برنامه‌ریزی شده بود و دارایی‌های مسلمانان بیشترین صدمه را دیده است .

یک مقام ارشد وزارت بهداشت دولت هند چندی پیش در گفت وگو با نشریه انگلیسی «گاردین» عنوان کرده بود که از ۴۹ جسدی از تحولات خشونت بار در دهلی کشف شده بود، ۳۵ نفر مسلمان بوده‌اند.

دولت هند تا امروز هزار و ۲۵۱ مورد ابتلا به کرونا و ۳۲ مرگ مربوط به این ویروس را گزارش کرده است. هند تا اواسط آوریل در قرنطینه کامل است.

یادآوری می‌شود که رهبران مسلمان هند نیز با توجه به گسترش ویروس کرونا در این کشور اول فروردین اعلام کرده بودند که نماز جمعه تا پایان ماه جاری برگزار نخواهد شد.

«جماعت اهل حدیث» در کشمیر نیز تصمیم گرفته تا برگزاری نماز جماعت در این منطقه را تا پایان ماه به تعویق بیاندازد.

رهبران اسلامی در شهرهای لاکنو و مومبای نیز اقدامات مشابه در این زمینه انجام داده‌اند.

مولانا کلبه جواد رهبر شیعه در شهر لاکنو گفت: نماز جمعه تا ۳۱ ماه مارس در مسجد آصفی برگزار نخواهد شد.

وی همچنین از امامان سایر شهرها درخواست کرد تا برگزاری نماز جمعه را تا پایان ماه جاری متوقف کنند.

خشونت‌ها در دهلی‌نو در ماه  گذشته  پس از آنکه معترضان به اصلاح قانون شهروندی هند اقدام به مسدود کردن خیابان در نزدیکی ایستگاه مترو جعفر آباد در شمال شرق دهلی‌نو کردند، آغاز شد.

اصلاح قانون  شهروندی هند  در تاریخ  ۲۰ آذر (۱۱ دسامبر) در این کشور به تصویب رسید. بر اساس این قانون پناهجویان کشورهای بنگلادش، افغانستان و پاکستان در هند که بدون اوراق معتبر پیش از سال ۲۰۱۵ میلادی وارد این کشور شده‌اند می‌توانند شهروندی این کشور را دریافت کنند، اما این قانون شامل حال مسلمانان نمی‌شود.

برچسب‌ها هند ویروس کرونا جامعه مسلمانان خشونت مسلحانه پروندهٔ خبری بحران قومی مذهبی در هند هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند ویروس کرونا جامعه مسلمانان خشونت مسلحانه هند ویروس کرونا جامعه مسلمانان خشونت مسلحانه ویروس کرونا دولت هند دهلی نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۶۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روز‌های اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آن‌ها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن‌ها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند
  • استان تهران چطور تقسیم می شود ؟ مراکز استان ها مشخص شدند
  • تعطیلی موزه‌های دفینه در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات از شبکه سهند
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • جدول پخش برنامه های صدای آبادان
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است