Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@12:07:08 GMT

روسیه بار دیگر خواستار گسترش مکانیزم اینستکس شد

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۱۷۶۸

روسیه بار دیگر خواستار گسترش مکانیزم اینستکس شد

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین تأکید کرد که مکانیزم مالی "اینستکس" باید کالاهای تحریم شده بیشتری را برای ارسال به ایران پوشش داده و کشورهای خارج از اتحادیه اروپا هم بتوانند از این مکانیزم استفاده کنند. ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، "میخائیل اولیانوف" نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین، از جمله آژانس بین المللی انرژی اتمی معتقد است که اقدام مکانیزم در نظر گرفته شده از سوی اتحادیه اروپا برای تسهیل حساب‌های مالی با جمهوری اسلامی ایران "اینستکس" (Instrument in Support of Trade Exchanges)- ابزاری برای حمایت از مبادلات تجاری، باید در خصوص  کالاهای تحریم شده بیشتری گسترش یابد و کشورهای بیشتری در خارج از چارچوب اتحادیه اروپا هم بتوانند در این مکانیزم عضویت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دیپلمات بلندپایه روس امروز در صفحه توئیتر خود نوشت: «از آنجا که تحریم‌های یک‌جانبه و فرامرزی ایالات متحده علیه ایران هنوز برداشته نشده ، لازم است تا سریعاً مکانیزم مالی "اینستکس" به منظور تحویل کالاهای تحت تحریم بیشتری به تهران گسترش پیدا کرده و عضویت در این سازوکار هم برای کشورهای خارج از اتحادیه اروپا فراهم شود.»

اولیانوف با یادآوری این مسئله که چنین اقدامی با توجه به گسترش شیوع ویروس کرونا در ایران، یک ضرورت انسان دوستانه بوده و باید فوراً تحقق یابد، به کشورهای اروپایی برای تحقق نخستین ارسال کالاهای پزشکی و دارویی به جمهوری اسلامی تبریک گفت.

لازم به یادآوری است که روز گذشته 31 مارس (12 فروردین)، وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرد که سه کشور اروپایی شرکت کننده در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)- فرانسه ، آلمان و انگلیس، نخستین معامله مالی خود با ایران را برای تهیه تجهیزات پزشکی و دارویی با استفاده از مکانیزم "اینستکس" که در ژانویه سال 2019 ایجاد شده بود، را به منظور اطمینان از امکان عملیات بانکی در شرایط تحریم‌های ایالات متحده، انجام دادند.

مقامات مسکو بارها ضمن تأکید بر لزوم تحقق هر چه سریعتر مکانیزم "اینستکس"، پیشنهاد کرده‌اند تا کشورهای دیگر شریک تجاری ایران هم قادر باشند در چارچوب این سازوکار، معاملات بانکی خود با تهران را انجام دهند.

آلمان از انجام اولین تراکنش اینستکس خبر دادرایزنی ظریف با رئیس دوره‌ای اتحادیه اروپا و همتای ارمنستانیاتحادیه اروپا 20 میلیون یورو کمک بشردوستانه به ایران ارسال می کند

انتهای پیام/

R1445/P36446/S8,89,95,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اینستکس | INSTEX

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اینستکس INSTEX اینستکس INSTEX اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۱۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالارهای مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین ۲ کشور باشد.

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی ۲۰۱۸، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه اشاره کرد و توضیح داد: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیادهای فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکارهای گسترش همکاری‌ها در قالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و افزود که تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری ۲ طرفه اقدام کنند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیادهای هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکسترهای سمفونی ۲ طرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران مهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهادهای اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

کد خبر 6092908 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه