Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی رییس اتاق اصناف خراسان جنوبی گفت: ۹۸ درصد اصناف بیرجند دستورالعمل طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت و صنوف خود را تعطیل کردند.

رضا علیزاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا، چندین جلسه برای بررسی وضعیت اصناف استان تشکیل و تصمیماتی اتخاذ شده است.

وی با تشکر از همراهی و همکاری اصناف استان، افزود: در شهرستان بیرجند ۳۵۰ واحد به صورت کشیک در ایام نوروز باز خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس اتاق اصناف خراسان جنوبی بیان کرد: بازرسی‌هایی در قالب گشت‌های مشترک انجام و به اصنافی که باز باشند، اخطار چند ساعته داده شده و در صورت تداوم پلمب خواهد شد.

علیزاده ادامه داد: تاکنون حدود ۱۰ واحد به دلیل رعایت نکردن طرح فاصله گذاری اجتماعی پلمب شدند و در طی بیش از ۹۵۰۰ بازرسی ۷۶ اخطار داده شده است.

وی با بیان اینکه صنوف ارائه دهنده کالاهای ضروری مردم باز هستند، تصریح کرد: صنوف خدماتی مانند تعویض روغن و مکانیکی نیز در قالب کشیک و شیفتی به ارائه خدمت خواهند رسید.

رییس اتاق اصناف خراسان جنوبی بیان کرد: اصناف از نظر آمار جمعیتی، جمعیت بالایی را به خود اختصاص داده‌اند و به دلیل ارتباطی که با مردم دارند، سعی کرده‌ایم تا جایی که ممکن است تعطیل شوند و تحقق این امر جز همکاری و همراهی اصناف ممکن نیست.

علیزاده با بیان اینکه اصناف در خراسان جنوبی مشکلات زیادی دارند و در معرض آسیب هستند، اما با این وجود همواره همراهی لازم را دارند، اظهار کرد: پیگیری‌های لازم برای جبران ضرر وارد شده به اصناف در حال انجام بوده و در حال جمع‌بندی صنوف آسیب دیده هستیم.

وی یادآور شد: در سطح دولت، قول‌هایی داده شده که از اصناف آسیب‌پذیر ناشی از کرونا حمایت شود تا بتوانیم صنوف را براساس اولویت حمایت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اصناف کروناویروس خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۲۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد خراسان‌ جنوبی، گفت: با اجرای طرح اشتغالزایی قالیبافی از ابتدای امسال یک هزار و ۳۶۲ مترمربع انواع فرش دستباف توسط مددجویان تحت حمایت تولید و به بازار عرضه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی‌اکبر نخعی با اعلام این خبر، اظهار داشت: از ابتدای سال 1402 تاکنون مددجویان این نهاد 297 تخته فرش به متراژ 1362 مترمربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش 42 میلیارد و 365 میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.   

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه استعداد‌سنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی استف افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد، طرح راه‌اندازی می‌شود. 

نخعی با اشاره به فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت، گفت: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت‌گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت‌آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می‌شود.  

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و بیان کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل  توجهی کنند. 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان ‏این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و ‏سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های ‏آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند. 

نخعی خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • قاچاقچی سوخت بیش از ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است