Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@22:52:00 GMT

چطور مصرف دیتای گوشی را کاهش دهیم؟

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۳۲۹۰

چطور مصرف دیتای گوشی را کاهش دهیم؟

برخی ابزارهای داخلی در گوشی‌های هوشمند به شما کمک می‌کند از اینترنت خود به‌درستی استفاده کنید و با کاهش مصرف، مانع از هزینه‌های ماهانه‌ اضافی شود که برای مصرف گوشی همراهتان پیش‌بینی ‌کرده‌اید.

به گزارش ایسنا، این روزها شاید بیشترین اوقات خود را با گوشی‌های همراه می‌گذرانیم و البته هر اندازه که اینترنت گسترش یافته، استفاده از آن هم رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنان که به استفاده از برنامه‌ها، بازی‌ها و مراجعه به وب‌سایت‌ها می‌پردازیم، مصرف دیتای اینترنت گوشی هم افزایش می‌یابد و البته این موضوع چیزی نیست که مطابق میل ما باشد.

ممکن است تصور کنید آن اندازه‌ای که به نظر می‌رسد از اینترنت استفاده نکرده‌اید. این در حالی است که اگر توجه زیادی به نحوه استفاده از گوشی خود و مدت زمانی که اوقات خود را به آن اختصاص می‌دهید، نداشته باشید، دیتای اینترنت شما می‌تواند سریع‌تر از آنچه که انتظار دارید، تمام شود. به همین دلیل ابزارهای داخلی در گوشی‌های هوشمند وجود دارد که به شما کمک می‌کند از داده‌های خود به‌درستی استفاده کنید و مانع از هزینه‌های ماهانه‌ اضافی شود که برای مصرف گوشی همراهتان پیش‌بینی ‌کرده‌اید. وب‌سایت اندرویدسنترال به بررسی این راهکارها و چگونگی استفاده از آنها پرداخته است.

دو ویژگی اصلی وجود دارد که در این گزارش به آن پرداخته شده است. اولین ویژگی، قابلیتی است که در گوشی‌های اندرویدی وجود دارد و «محافظت از داده‌ها (Data Saver)» نامیده می‌شود. این قابلیت اولین‌بار در سال ۲۰۱۷ و همزمان با معرفی اندروید ۷ نوقا به گوشی‌های اندرویدی آمد و این بدان معناست که اگر گوشی شما از انواع جدید گوشی‌های هوشمند باشد، حتما از این قابلیت برخوردار است. برای استفاده از این قابلیت ابتدا وارد بخش تنظیمات (Settings) گوشی خود شوید و سپس گزینه شبکه و اینترنت (Network & internet) را انتخاب کرده و روی گزینه Data Saver ضربه بزنید و درنهایت این گزینه را فعال کنید.

در صفحه Data Saver نحوه عملکرد این ویژگی توضیح داده شده و آن بدین‌صورت است که برای کمک به کاهش استفاده از داده‌ها، محافظت از داده‌ها از ارسال یا دریافت داده‌ها در پس‌زمینه برخی از اپلیکیشن‌ها جلوگیری می‌کند. با فعال کردن این قابلیت، اگرچه اپلیکیشنی که در حال حاضر از آن استفاده می‌کنید هنوز هم می‌تواند به داده‌ها دسترسی داشته باشد، اما میزان استفاده آن کاهش می‌یابد. این بدان معناست که برای مثال اگر فایل تصویری یا ویدیویی در اپلیکیشنی ارسال شده باشد، تا زمانی که روی آن ضربه نزنید، به‌صورت خودکار دانلود نمی‌شود.

ایده اصلی ویژگی محافظت از داده‌ها این است که بدون کاهش کیفیت تجربه کاربری، به شما در کم کردن استفاده از داده‌های تلفن همراه کمک کند و به‌طور کلی روش خوبی به شمار می‌رود. پس از فعال شدن این ویژگی، می‌توانید روی گزینه داده‌های بدون محدودیت (Unrestricted data) ضربه بزنید و انتخاب کنید که می‌خواهید کدام یک از برنامه‌ها را از ویژگی محافطت از داده‌ها خارج کنید.

برای مثال اگر اپلیکیشن فیت‌بیت را دارد، می‌توانید آن را در فهرست داده‌های بدون محدودیت قرار دهید تا مطمئن شوید که در طول روز می‌تواند بدون هیچ مشکلی با ردیاب یا ساعت هوشمند شما همگام شود. البته بهتر است تعداد محدودی از اپلیکیشن‌ها را در این فهرست داده‌های بدون محدودیت قرار دهید، زیرا هرچه برنامه‌های بیشتری به این فهرست اضافه کنید، صرفه‌جویی در داده کمتر موثر خواهد بود.

 تنظیم هشدار محدودیت داده

استفاده از قابلیت محافظت از داده‌ها بهترین ابزار برای کاهش داده‌ها هنگام استفاده از گوشی همراه است، اما اگر می‌خواهید تصویر بهتری از میزان داده‌ای که استفاده می‌کنید داشته باشید، روش دیگری هم وجود دارد که می‌توانید در کنار محافظت از داده‌ها از آن استفاده کنید. برای این کار ابتدا تنظیمات گوشی خود را باز کنید. سپس گزینه شبکه و اینترنت (Network & internet) و پس از آن شبکه گوشی (Mobile network) را انتخاب کنید و وارد بخش هشدار و محدودیت داده (Data warning & limit) شوید. در این بخش گزینه تنظیم هشدار داده (Set data warning) و تنظیم محدودیت داده (Set data limit) را انتخاب کرده و آنها را فعال کنید.

شما می‌توانید میزان هشدار و محدودیت داده را به هر عددی که دوست دارید تغییر دهید؛ این کار به شما این امکان را می‌دهد که آن را بر اساس میزان داده‌ای که ماهانه دریافت می‌کنید تغییر دهید. برای مثال اگر هر ماه ۱۰ گیگابایت داده دریافت می‌کنید، می‌توانید هشدار داده را روی هشت گیگابایت و محدودیت داده را روی ۱۰ گیگابایت قرار دهید. پس از رسیدن به محدودیتی که تعیین کرده‌اید، داده تلفن همراه شما خاموش خواهد شد، تا زمانی‌که به‌صورت مجدد تنظیم شود.

همچنین با انتخاب چرخه استفاده از داده‌های اپلیکیشن (App data usage cycle)، می‌توانید انتخاب کنید که تنظیم مجدد استفاده از داده‌ها در چه روزی انجام شود و این کار به شما این امکان را می‌دهد که چرخه را متناسب با صورت‌حساب ماهانه گوشی خود تنظیم کنید. در نهایت، باید به خاطر داشته باشید که داده‌های تلفن شما ممکن است ۱۰۰ درصد با اپراتورها مطابقت نداشته باشد، زیرا هشدار داده و محدودیت داده‌ها توسط دستگاه شما اندازه‌گیری می‌شود و این موضوع ممکن است در اپراتورها متفاوت، متفاوت باشد، اگرچه در غالب موارد این آمار با هم مطابقت دارد و اگر هم اختلافات ناچیزی بین این دو مشاهده کردید، نگران نباشید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اینترنت همراه موبايل استفاده از داده ها محافظت از داده ها محدودیت داده گوشی خود گوشی هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۳۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف روزانه یک مشت آجیل چه فوایدی دارد؟

الهه جعفرزاده: طبق تحقیقات اخیر، بین مصرف روزانه آجیل و کاهش خطر افسردگی ارتباط وجود دارد. به گفته کارشناسان، آجیل حاوی مواد مغذی خاصی است که می‌تواند به ارتقای سلامت روان کمک کند. این تحقیقات بیانگر آن است که خوردن یک مشت آجیل (۳۰ گرم) در روز با کاهش ۱۷ درصدی خطر ابتلا به افسردگی مرتبط است.

یک وعده آجیل می‌تواند شامل: ۱۰ عدد گردو، ۲۰ عدد بادام، ۳۰ عدد پسته و ۱۵ بادام هندی باشد.

طی سال‌های اخیر تحقیقات زیادی روی تأثیر عمیق عادات غذایی ما بر سلامت ذهن و روان تأکید داشته‌اند؛ که یکی از پررنگ‌ترین آنها به ارتباط قوی میان روده و مغز اشاره می‌کند و نقش کلیدی تغذیه در سلامت روانی را برجسته می‌کند.

بیشتر بخوانید:

سلامت روده چه ربطی به سلامت روانی دارد؟/ این مطلب را حتما بخوانید

به گفته محققان، افرادی که در رژیم غذایی خود آجیل بیشتری می‌خورند، ممکن است در سایر رفتارهای سالم نیز پیشرو باشند و عاداتی مانند ورزش و بهداشت خواب را نیز مدنظر قرار دهند. بدین ترتیب طبیعی است که خطر ابتلا به اختلالات خلقی در آنها کاهش یابد.

کدام یک از اجزای آجیل به کاهش خطر افسردگی کمک می‌کنند؟

نتایج نشان می‌دهد مواد مغذی موجود در انواع آجیل می‌تواند به بدن کمک کند تا استرس را بهتر مدیریت کند، سلامت روده را بهبود بخشد و سلامت مغز را تقویت کند. از این رو، خوردن آجیل می‌تواند یک استراتژی غذایی مفید برای پیشگیری و مدیریت افسردگی باشد.

به طور مثال:

گردو و امگا ۳

گردو به دلیل محتوای بالای امگا ۳ معروف است. امگا ۳ که برای عملکرد و رشد مغز ضروری است، اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد و به طور بالقوه خطر افسردگی را کاهش می‌دهد. مصرف منظم گردو با تأثیر بر ایجاد و عملکرد انتقال‌دهنده‌های عصبی تنظیم‌کننده خلق و خو، مانند سروتونین و دوپامین، ممکن است به بهبود خلق و خو و کاهش علائم افسردگی کمک کند.

هم‌چنین یک مطالعه در سال ۲۰۲۳ نشان داد که مصرف مکمل امگا ۳ با بهبود قابل توجه علائم افسردگی در افراد مبتلا به افسردگی خفیف تا متوسط مرتبط است.

بادام هندی و تریپتوفان

بادام هندی به دلیل داشتن محتوای بالای تریپتوفان و پتانسیل خود در کاهش علائم افسردگی بسیار مورد توجه است. تریپتوفان یک آمینو اسید است که به عنوان پیش‌ساز سروتونین عمل می‌کند و می‌تواند خلق و خو را بهبود بخشد، به طور بالقوه نرخ افسردگی را کاهش دهد و هم‌چنین در تنظیم خواب نقش داشته باشد. تحقیقات نشان می‌دهد که اثرات ضد افسردگی تریپتوفان ممکن است ناشی از تأثیر مثبت آن بر التهاب عصبی، استرس مزمن و اختلال در تنظیم میکروبیوم روده باشد.

بادام و اسیدهای فنولیک

بادام سرشار از اسیدهای اولیک است؛ که در مطالعات اخیر نتایج امیدوارکننده‌ای در کاهش رفتارهای شبه‌افسردگی داشته است. از دیگر آجیل‌های دارای این ترکیبات می‌توان به گردو و پسته اشاره کرد. این ترکیبات می‌توانند بر سیستم‌ها و عملکردهای مختلف بدن، از جمله متعادل کردن سطح استرس، کمک به تشکیل سلول‌های عصبی و تأثیر مثبت بر سلامت روده تأثیر بگذارند؛ که همگی از عوامل ضروری برای سلامت روان هستند.

سایر مواد مغذی موجود در آجیل

ویتامین E: آنتی اکسیدانی است که می‌تواند به محافظت از سلول‌های مغز در برابر استرس اکسیداتیو کمک کند.

منیزیم: یک ماده معدنی است که در عملکرد انتقال‌دهنده‌های عصبی نقش دارد و به تنظیم خلق و خو کمک می‌کند.

هم استرس اکسیداتیو و هم کمبود منیزیم در ایجاد اختلالات خلقی، از جمله افسردگی، نقش دارند.

چربی‌های تک غیراشباع و چند غیراشباع: منابع چربی سالمی که برای حفظ یکپارچگی ساختاری سلول‌های مغز و حمایت از ارتباط بین نورون‌ها ضروری هستند.

فیبر غذایی: به تقویت میکروبیوم روده کمک می‌کند. آجیل، علاوه بر فیبر بالا، دارای شاخص گلیسمی پایینی است؛ به این معنی که باعث افزایش سریع سطح قند خون نمی‌شود. پایدار بودن سطح قند خون با تنظیم بهتر خلق و خو و کاهش خطر علائم افسردگی مرتبط است.

بیشتر بخوانید:

تغذیه چطور بر سلامت روان تأثیر می‌گذارد؟/ غذاهای شیرین شما را افسرده می‌کنند با مصرف این خوراکی‌ها آلزایمر نمی‌گیرید چرت بزنید، اما کوتاه/ چرت‌ طولانی، شما را در معرض این دو مشکل بزرگ سلامت قرار می‌دهد افسردگی تابستانی؛ چگونه درمانش کنیم؟

منبع: healthline

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897127

دیگر خبرها

  • افزایش فروش آیفون در چین
  • ۷ ادویه که چربی هایتان را مثل کوره می‌سوزاند
  • استان البرز با کاهش منابع آبی مواجه است
  • تخفیف‌های آیفون در چین کارساز شد
  • آب سیب زمینی و این همه خاصیت
  • مصرف روزانه یک مشت آجیل چه فوایدی دارد؟
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • ماءالشعیر طبی و خواص باورنکردنی آن + طرز تهیه خانگی
  • این میوه‌ها را برای لاغر شدن مصرف کنید
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟