Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان   از اصفهان اظهارداشت:با توجه به روز‌های اوج انتقال بیماری کرونا در سطح جامعه استان اصفهان به همین منظور در تلاش هستیم تا با اجرای برخی محدودیت‌های منع رفت و امد و استفاده از ظرفیت‌های لازم در کنترل شیوع ویروس کرونا نقش مهمی ایفا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: متاسفانه امار بهبود یافتگان ویروس کرونا در استان اصفهان در مقایسه با چند روز گذشته ۱۵ درصد کاهش یافته است و این زنگ خطری جدی برای مردم جامعه استان اصفهان به شمار می‌رود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: بنا بر اعلام این امار، تعداد بهبودیافتگان ویروس کرونا درمقایسه با چند روز گذشته از ۱۱۵ نفر به ۹۵ نفر کاهش پیدا کرده است.

نجیمی ادامه داد: به مردم جامعه استان اصفهان توصیه می‌شود با جدی گرفتن اوضاع ویروس کرونا در جامعه نسبت به پیشگیری از این بیماری به رعایت نکات بهداشتی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

او اضافه کرد: تاکنون بیش از ۹۰ درصد مردم جامعه با ماندن در خانه و رعایت اصول بهداشتی نقش بسزایی در قطع زنجیره ویروس کرونا در استان اصفهان ایفا کرنند و با توجه به اعمال محدودیت‌های جدی که از سوی دستگاه‌های اجرایی استان وضع شده پیش بینی می‌شود اوضاع کرونا طی پایان ماه سال جدید بهبود یابد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان یاد آور شد:در حال حاضر کلیه دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان برای کنترل و مدیریت ویروس کرونا در حال اماده باش کامل هستند.

نجیمی ادامه داد:خوشبختانه با توجه به تسهیلات مهمی شامل محلول‌های ضد عفونی کننده، ماسک، لباس‌های محافظتی، کیت‌های تشخیص کرونا و دستکش‌هایی که در اختیار کادر درمانی بیمارستان‌های تحت مراقبت بیماران کرونایی استان اصفهان ارائه شده است هیچ مشکلی در حوزه پزشکی استان اصفهان وجود ندارد و مردم می‌توانند با ماندن در خانه و پرهیز از مراجعه غیر ضروری به بیمارستان‌های استان به افزایش روند بهبودیافتگان کرونا کمک موثری کنند.

او در خصوص نقش موثر شرکت‌های دانش بنیان استان اصفهان در ساخت واکسن ویروس کرونا ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از محققان شرکت‌های دانش بنیان استان اصفهان در حال تحقیقات بسیار گسترده‌ای در حوزه ساخت واکسن پیشگیری و بهبود از بیماری ویروس کرونا هستند که این تحقیقات در مرحله ازمایش اولیه خود قرار دارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان یادآور شد:با همیاری و یاری رسانی به یکدیگر و ماندن در خانه می‌توانیم کمک شایانی به ریشه کن کردن این بیماری خطرناک انجام دهیم.   انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۳۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص( در تمام تخصص‌ها)کمبود وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت:  یک هزار و 520  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
 
وی افزود:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  450 پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود 200 متخصص و بیش از 300 پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.
 
 محبی عنوان کرد: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد 250 میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش 400 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان کرد: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران است، اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.
 
 محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته 27 متخصص به قم اختصاص داده شد که 19 متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، گفت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر 6 نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند. همچنین 6 پزشک که گرفتن زیرمیزی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • تاکید بر نقش مهم و اثرگذار صداوسیما در اجرای طرح جوانی جمعیت