Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@01:10:41 GMT

شیوه صحیح دوره کردن دروس برای کنکور

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۳۵۷۶

شیوه صحیح دوره کردن دروس برای کنکور

علیرضا کیادربنسری مشاوره تحصیلی و کنکور در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  به چند سوال پر تکرار داوطلبان کنکوری از جمله شیوه صحیح دوره کردن دروس، راه موفقیت در کنکور برای کسانی که یک بار شکست خورده اند و علت از دست دادن انگیزه برخی داوطلبان پرداخت.

شیوه صحیح دوره کردن دروس چیست؟

این مشاور تحصیلی گفت: مشکل این است که داوطلبان دوباره خوانی می‌کنند، چون روش صحیح مرور را بلد نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکر می‌کنند که این که یک درس را چندین بار بخوانند قطعا نتیجه می‌گیرند.

او در ادامه گفت: در صورتی که در این روش داوطلب زیر سایه مباحثی که خوب یاد گرفته به مباحثی که ضعف دارد و کمتر بلد است بی توجه می‌شود و آن‌ها به چشم نمی‌آیند؛ داوطلب باید مرور درست را یاد بگیرد نه اینکه دوباره خوانی کند.

کسانی که در سال اول کنکور موفق نمی شود سال بعد چکار کنند؟

او بیان کرد: وقتی سال اول موفق نمی‌شوند سال دوم باید روش خود و مسیر اشتباه خود را عوض کنند. داوطلب باید اصولی بخواند و برنامه ریزی داشته باشد، رشد تراز آخرین مرحله برای رسیدن به نتیجه درست در کنکور است. برای رسیدن به این بخش باید روش برنامه ریزی و مطالعه کنکور را خوب رفته باشید.

چرا برخی داوطلبان انگیزه خود را از دست می دهند؟

کیادربنسری درباره داوطلبانی که دیگر انگیزه ندارند گفت: علت اصلی بی انگیزه بودن این است که داوطلب سختی‌های راه را در نظر نگرفته است ولی باید به این نکته توجه کنند که همه داوطلبان زمانی خسته و بی انگیزه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۹۹ به تعویق افتاد

چطور بر ۵۰ درصد سوالات کنکور تسلط داشته باشیم؟

این مشاور تحصیلی در ادامه بیان کرد: اگر در هفته هزار و ۲۰۰ تست بزنید قطعا از این حجم زیاد تست ۱۲۰ تست در کنکور تکرار می‌شود و اگر جواب آن‌ها را خوب خوانده باشید ۵۰ درصد کنکور را زده اید.

معدل سال دهم تاثیری در کنکور دارد؟

این مشاوره تحصیلی در کنکور گفت: معدل سال دهم تاثیری در کنکور ندارد، ولی اگر این کار داوطلب ادامه پیدا کند قطعا در معدل سال‌های بعد و در نتیجه کنکور تاثیر می‌گذارد.

شیوه نظارت والدین بر دانش آموز چطور باشد؟

او گفت: اگر والدین مدام بر دانش آموز نظارت داشته باشند باعث می‌شود دانش آموز این تصور را داشته باشد که یک ناظر ۲۴ ساعتته دارد و در این شرایط نمی‌تواند درس بخواند والدین باید امنیت روانی را به دانش آموز خود منتقل کنند؛ اگر دانش آموز با والدین لجبازی کند  استعدادش به جای خوبی ختم نمی‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: داوطلب کنکور کنکور سراسری دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۳۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی پلیس ،  رئیس پلیس فتای استان اصفهان با اشاره به اجرای طرح حمایتی دولت در پرداخت وام فرزندآوری گفت: برخی از افراد سودجو و کلاهبردار با ارسال پیامک و انجام تبلیغات مختلف در شبکه‌های اجتماعی، شهروندان را به سمت درگاه‌های جعلی پرداخت هدایت می‌کنند و قصد کلاهبرداری از آنان را دارند.

سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی افزود: افراد سودجو همواره از هر فرصتی برای کلاهبرداری و سوءاستفاده از کاربران استفاده می‌کنند و یکی از این فرصت‌ها، سوءاستفاده از ارائه تسهیلات و وام‌های بانکی است، در همین راستا نیز این احتمال وجود دارد که مجرمان سایبری تحت عنوان ثبت‌نام وام فرزندآوری یا دریافت خارج از نوبت این وام اقدام به درج تبلیغ در فضای مجازی کنند.

او گفت: مجرمان سایبری با روش‌های مختلف مانند ارسال لینک‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوینی همچون «برای ثبت‌نام وام فرزندآوری بر روی لینک زیر کلیک کنید» متقاضیان را به صفحات فیشینگ هدایت و اقدام به سرقت از حساب بانکی آنها می‌کنند.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان ادامه داد: هموطنان توجه داشته باشند که سایت ve.cbi.ir به عنوان تنها سامانه رسمی تسهیلات قرض الحسنه فرزند فعال است و از مراجعه به لینک‌های ارائه شده در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان است و کاربران می‌توانند در صورت مواجه شدن با هرگونه موارد مشکوک در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش گزارش‌های مردمی یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با ما در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • دفترچه سوالات گروه علوم تجربی کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد
  • دفترچه سوالات گروه علوم تجربی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد
  • دفترچه سوالات هنر و زبان‌های خارجی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد + لینک سایت sanjesh.org
  • شیوه‌ای مناسب برای کاهش وزن
  • دفترچه سوالات کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد
  • دفترچه سؤالات «علوم ریاضی» و «علوم انسانی» کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد
  • دفترچه سوالات «علوم ریاضی» و «علوم انسانی» کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری
  • فرهنگ عبور صحیح از خیابان