Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگرانی مسئولان از بروز مجدد بحران کرونا در استان موجب شده تا برای قطع زنجیره انتشار ویروس قوانین سختگیرانه‌تری را به‌ویژه در روز ۱۳ فروردین اعمال کنند و ار مردم خواسته‌اند تا در منازل خود مانده و از تردد در سطح شهر بپرهیزند.

خبرگزاری شبستان _ رشت، با اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به‌منظور مقابله جدی با کرونا ویروس و ریشه‌کن کردن این بیماری منحوس، قوانین سختگیرانه‌ایی با همکاری نیروهای انتظامی در سراسر گیلان در حال اجراست و با فرارسیدن ۱۳ فروردین، تشدید برخورد با کسانی که به فکر سلامت مردم نبوده و بنا بر سنت‌های پیشین غافل از شرایط بحرانی و زحمات کادر درمانی می‌خواهند روزشان را در دامان طبیعت بگذرانند در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این قوانین علاوه بر جریمه پنج میلیون ریالی خودروهای غیربومی و توقیف یک ماهه آن، اصنافی را که مخالف با طرح، اقدام به بازگشایی مغازه‌های غیرضروری می‌کنند را شامل شده و خبر از پلمپ یک ماهه می‌دهد، به گونه ایی که «احمد آقایی» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان خواستار ماندن مردم در خانه شده و از تشدید برخورد با خاطیان و متخلفان طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به‌ویژه در روز ۱۳ فروردین خبرداده و گفته است: از همه شهروندان و هموطنان می‌خواهیم تا قوانین را رعایت کنند، سواحل و مراکز تفریحی تحت مراقبت نیروهای انتظامی است و کسانی که تمکین نکنند از مصادیق اخلال در نظم و قانون‌گریزی شمرده شده و با آنان برخورد می‌شود. 

 

شیوع کرونا ویروس از اوایل اسفند در گیلان که شرایط این استان را در وضعیت قرمز قرار داده و به گفته مسئولان کانون بحران کرونا در کشور محسوب می‌شد، این روزها با تلاش شبانه‌‌روزی کادر درمانی که در خط مقدم این مبارزه قرار دارند و همکاری آحاد مردم در حال به ثمر نشستن است و تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ کاهش یافته است. اما این عمکرد مطلوب در کنترل ویروس وحشی کرونا دلیل بر حضور مردم در تجمعات و برپا داشتن سنت ۱۳ بدر نمی‌شود چراکه تمام جغرافیای گیلان آلوده بوده و کوچک‌ترین سهل‌انگاری منجر به بروز وضعیت بحرانی و هدررفت تمام تلاش‌های دولتی و مردمی در مقابله با آن می‌شود.

نگرانی مسئولان از بروز مجدد بحران کرونا در استان موجب شده تا برای قطع زنجیره انتشار ویروس قوانین سختگیرانه‌تری را به‌ویژه در روز ۱۳ فروردین اعمال کنند زیرا برای دستیابی به نتیجه نهایی و کنترل کامل این بیماری  باید تلاش‌ها به‌صورت مستمر و با جدیت روزافزون تداوم یابد.

 

«میرشمس مومنی زاده» با هشدار در خصوص اینکه حضور در تجمعات در روز طبیعت می‌تواند منجر به بروز وضعیت بسیار بحرانی‌تر از روزهای اولیه شیوع کرونا در شهرستان شود، گفت: مردم عادت دارند طبق آیین و فرهنگ ایرانی، با حضور در دامان طبیعت، حاشیه رودخانه‌ها، سواحل دریا و باغ‌ها روز طبیعت را سپری کنند که این خود می‌تواند بزرگترین عامل برای انتقال مجدد این ویروس بوده و مشکلات بسیاری را سبب شود.

 

فرماندار شهرستان رشت با بیان اینکه تدابیر لازم برای روز سیزده بدر اتخاذ شده به‌نحوی که منجر به کمترین تجمع و به تبع آن بروز کمترین مشکلات شود افزود: راه‌های منتهی به سواحل در سه بخش ساحلی این شهرستان در روز طبیعت، مسدود می‌شود و جهت جلوگیری از ایجاد تجمع در سطح سواحل، با هماهنگی شیلات، تمامی تعاونی‌های پره صیادی امروز تعطیل هستند.

وی اعلام کرد: همچنین امکان دسترسی به تمامی بوستان‌های شهر رشت برای جلوگیری از ایجاد تجمع در روز ۱۳ فروردین مسدود شد.

 

این اقدامات تنها به شهر رشت خلاصه نمی‌شود بلکه تمام بخش‌ها و روستاهای تابعه شهرستان رشت نیز با ابلاع مصوبات ستاد مقابله با کرونای شهرستان، قوانین سختگیرانه‌ایی را اعمال کرده و مردم را به ماندن در منزل تشویق می‌کنند.

 

«کامبیز یوسفی» از اجرای مصوبه ستاد مقابله با کرونای شهرستان رشت و انسداد مسیرهای دسترسی به تفرجگاه‌ها و روستاهای هدف گردشگری بخش سنگر به‌منظور جلوگیری از تجمعات روز ۱۳ فروردین خبر داد.

 

بخشدار سنگر با تاکید بر لزوم همکاری آحاد مردم و ماندن در منزل افزود: مسیر دسترسی به روستاهای گردشگرپذیر بخش سنگر شامل روستاهای سراوان، قاضیان، فشتام، بازقلعه اکبر، گلسرک، جوکولبندان، کچاء، رودبرده، موشنگاه، بازقلعه ملک، بازقلعه دژ، اسلام آباد، دهبنه، آینه ور و بهدان مسدود شده است و از دهیاران، شوراهای اسلامی و افراد ذینفوذ محلی خواسته شده نظارت لازم را طی روز ۱۳ فروردین، جهت جلوگیری از ایجاد اجتماع داشته باشند.

 

«مانی زرشکی» با بیان اینکه مصوبه ستاد مقابله کرونا در خصوص انسداد مسیر ورودی تفرجگاه‌ها در سطح بخش مرکزی رشت نیز اجرایی شده است، اظهارداشت: مسیر ورودی روستاهای هدف گردشگری این بخش از قبیل مناطق تفرجگاهی سقالکسار، فلکده، پسیخان و لاکان با مسئولیت دهیاری ها مسدود شده است.

بخشدار مرکزی رشت با تاکید بر اینکه بدون همکاری مردم امکان قطع چرخه انتقال ویروس کرونا وجود ندارد، از همه مردم و شهروندان خواست تا با احساس مسئولیت اجتماعی از حضور خود و خانواده‌هایشان در عرصه‌های طبیعی به طور جد خودداری کنند.

 

« احمد قدیمی» نیز با اشاره به ابلاغ دستورالعمل ستاد مقابله با کرونای شهرستان رشت در خصوص مسدودسازی کلیه مسیرهای ورودی تفرجگاه‌ها و سواحل به‌منظور جلوگیری از ایجاد تجمع در روز ۱۳ فروردین گفت: با همکاری دهیاری‌ها و شوراهای اسلامی روستاهای هدف گردشگری بخش لشت نشاء، همه مبادی ورودی تفرجگاه‌های این بخش اعم از سواحل دریا و رودخانه سپیدرود مسدود شد.

 

بخشدار لشت نشاء عنوان داشت: در همین راستا مسیر دسترسی به بیش از ۱۰ کیلومتر سواحل روستاهای بخش لشت‌نشاء شامل روستاهای زیباکنار، چونچنان و خشک اسطلخ بسته شد.

 

با تمامی اقدامات انجام شده و تلاش برای قطع زنجیره انتشار ویروس کرونا و رهایی هرچه زودتر از این ویروس منحوس از مردم انتظار می‌رود تا با همکاری به پویش "در منزل می‌مانیم" بپیوندند و روز طبیعت خود را در کنار خانواده در خانه سپری کنند تا هرچه زودتر شاهد ریشه‌کنی کووید ۱۹ از استان و کشورمان باشیم.

 

 

 

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: مقابله با کرونا در گیلان پویش در خانه بمانیم قوانین سختگیرانه جلوگیری از ایجاد روز ۱۳ فروردین شهرستان رشت ستاد مقابله تفرجگاه ها روز طبیعت مسدود شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۳۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی

صبح روز گذشته (شنبه ۸ اردیبهشت ماه) از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی رونمایی شد برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن برات‌گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برات الکترونیکی که مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در رابطه با آن گفت: روش‌های نوین تامین مالی به ویژه روش‌های تامین مالی تعهدی اهمیت دارد که برات الکترونیکی هم از جمله همین روش‌ها است. در شرایط کنونی که کنترل مقداری ترازنامه انجام می‌شود برات الکترونیک به عنوان یک ابزار کارا مورد استفاده قرار می‌گیرد و برای تحقق شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است، اتفاق می‌افتد.

در ادامه هم سید علی روحانی، معاون سیاست گذاری وزارت امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: در شرایطی که ما سیاست کنترل رشد ترازنامه را در پیش گرفتیم، اتخاذ سیاست‌ها و روش‌های تامین مالی هدفمند و هدایت شده در زنجیره تامین به شدت اهمیت دارد و برات الکترونیک یکی از ابزار‌های مورد استفاده در این مورد است ابزار‌های تامین مالی نوین هم هدف کنترل رشد نقدینگی را محقق می‌کند و هم به بهبود رشد اقتصادی کمک خواهد کرد.


اما سامانه سفته و برات الکترونیک وزارت اقتصاد از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرده و تا امروز تعداد ۱۷ بانک برای صدور سفته و برات الکترونیک به این سامانه متصل شده‌اند در همین راستا هم رحمت‌الله اکرمی، خزانه‌دار کل کشور گفت: بهمن ۱۴۰۰ بحث سفته و برات الکترونیکی را رونمایی کردیم، اما شاید بعضی سوال کنند که مراسم رونمایی از برات چیست؟ ابزار امروز کار تکراری نیست؛ زیرا برات الکترونیکی که قبلاً رونمایی شده، در حال حاضر برای تامین مالی کل زنجیره تامین طراحی شده است.

او در ادامه افزود: همچون همه مواردی که به وجوه و اوراق باز می‌گردد کار خزانه‌دار الکترونیک کشور، انتشار این سند تامین مالی است این ابزار با همکاری بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و بانک‌های عامل و مهم‌تر از همه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران رونمایی شده است.

خزانه‌دار کل کشور با تاکید بر اینکه تامین مالی زنجیره تولید یک رویکرد جدید در تامین سرمایه در گردش بنگاه‌های اقتصادی است، گفت: اگر از این ابزار به خوبی استفاده شود رشد بالای اقتصادی را در پی خواهد داشت. تفاوت روش برات الکترونیک با روش‌های سنتی، توجه به مدیریت ریسک است که بانک عامل به عنوان پرداخت کننده سند به آن اشراف دارد.

اکرمی می‌گوید: همیشه این نگرانی وجود داشته که کسی که تسهیلات را می‌گیرد ممکن است نتواند آن را بازپرداخت کند. ابزار برات الکترونیک، اما در تمام زنجیره‌های تولید می‌تواند این ریسک را برطرف کند. مسئله دیگر این بود که تا پیش از این تمام زنجیره‌های تولید متقاضی گرفتن تسهیلات از شبکه بانکی بودند، اما با انتشار برات الکترونیک تنها یک بار این سند برای تمام زنجیره صادر می‌شود برات الکترونیکی همچون اوراق دولتی هیچ ریسکی ندارد؛ بنابراین ریسک نکول در این سند تامین مالی صفر است.

برات الکترونیکی ابزاری با هدف تامین مالی بخش تولید 

در ادامه هم سید عباس عباس پور کارشناس اقتصادی در رابطه با دیگر مزایای برات الکترونیکی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: برات الکترونیکی هم همانند اوراق گام و... یک ابزار زیر خط ترازنامه است که از طریق آن امکان تامین مالی زنجیره تولید بدون مشکلات سایر ابزار‌ها فراهم می‌شود.

او افزود: برات الکترونیکی ابزاری است که مسیر انحراف در مصرف اعتبارات پرداختی حوزه تولید را مسدود می‌کند، قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی، امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره، تامین مالی زنجیره تولید بدون دشواری و امکان صدور برات الکترونیکی تا سقف ۲۰۰ درصد فروش سال گذشته بنگاه خریدار از دیگر مزایای این ابزار است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود
  • مسدود شدن میدان امام علی به سمت چهار راه بابا قاسم
  • مسیر میدان امام علی به سمت چهار راه بابا قاسم مسدود است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • هشدار به مسافران شمال؛ این جاده ۳ روز مسدود است
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد
  • چالوس سه روز بسته شد؛ مسافران از مسیر جایگزین استفاده کنند
  • سفر به برزیل با تور آژانس سفرنامه در بهار و تابستان ۱۴۰۳
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی