Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری  فارس، عنایت الله رحیمی افزود: روز جمعه دوم اسفندماه اولین دسته های ملخ های صحرایی به شهرستان های جنوبی استان فارس حمله کردند که به محض ورود این آفت در سطح استان "ستاد بحران ملخ" به جانشینی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و در شهرستان ها نیز به ریاست فرماندار و به جانشینی مدیریت جهاد کشاورزی تشکیل شد که تا کنون ردیابی ملخ صحرایی در 211 هزار هکتار از اراضی استان فارس انجام و برای رفع آفت اقدام شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی ابراز کرد: امکانات جهاد کشاورزی به تنهایی پاسخگوی مبارزه با ملخ صحرایی نیست از این رو همه دستگاه های وابسته به جهاد کشاورزی و حتی سایر دستگاه های اجرایی موظف شدند در این امر همکاری لازم را داشته باشند. 

وی به الزام استفاده از وسایل اطفای حریق (روت فایر) اداره منابع طبیعی و تانکرهای آب امور عشایر درصورت نیاز برای مبارزه و موتور سیکلت های بلااستفاده به منظور ردیابی ملخ در مناطق صعب العبور نیز اشاره کرد.

استاندارفارس افزود: دستگاه های اجرایی عمرانی مثل راه و شهرسازی و شهرداری هایی که در حوزه تهدیدات قرار دارند، موظف شده اند امکاناتشان را برای آماده سازی فرودگاه هایی که نیاز به کار عمرانی دارند تخصیص دهند و شرکت پخش فرآورده های نفتی نیز باید به منظور تامین سوخت تراکتورها همکاری لازم را داشته باشد.

رحیمی با اشاره  به دو "آمادگاه مبارزه با ملخ" در شهرستان های لامرد و شیراز گفت: همه امکانات اعم از ماشین‌های شاسی دار و توربولاینرها در این مکان ها متمرکز شده است و  بیشترین پهپادهای  سم پاش موجود در کشور به استان فارس  تعلق دارد که به فراخور نیاز در اختیار شهرستان‌های مختلف قرار می‌گیرند.

استاندار فارس با بیان اینکه تاکنون در مدیریت و مبارزه با ملخ صحرایی در استان فارس گام های موفقی برداشته شده است، تاکید کرد: امیدوارم با همکاری کشاورزان فهیم استان و بسیج همگانی از این بحران نیز با موفقیت گذر کنیم.

 وی افزود : تاکنون ملخ صحرایی در سطحی  بیش  از  211 هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی و کشاورزی این استان ردیابی و در سطحی بالغ بر 5 هزار هکتار مبارزه شده است.

 استاندار فارس گفت : ده شهرستان، درگیر هجوم ملخ هستند، که مبارزه با این آفت‌ها در شهرستان‌های مهر، لامرد، گراش، قیروکارزین، خنج، کازرون، فراشبند، ممسنی، فیروزآباد و لارستان انجام شده است و  علاوه برشهرستان هایی که مورد هجوم ملخ قرار گرفتند پایش در سایر شهرستان ها به ویژه 14 شهرستانی که سال گذشته دستجات ملخ مشاهده شده  ادامه دارد و آمادگی لازم برای مبارزه با این آفت را داریم .

وی با بیان اینکه سم لازم برای مبارزه اولیه با ملخ صحرایی خریداری شده و  به صورت رایگان در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت، افزود: انتظار می رود نظیر سال گذشته کشاورزان عزیز با انسجام و عزم جدی از تمامی امکانات در اختیار به منظور مبارزه با ملخ صحرایی استفاده کنند.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بسیج پخش فرآورده های نفتی سازمان جهاد کشاورزی استان شهرداری امور عشایر ملخ صحرایی مبارزه با ملخ ملخ صحرایی جهاد کشاورزی استان فارس شهرستان ها هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۴۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما آبادان، عبدالرضا سید احمدی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در سال زراعی جاری حدود ۱۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خوزستان به زیر کشت چغندرقند رفت.

از آغاز برداشت چغندر قند در استان تاکنون ۵۹ هزار و ۸۰۰ تن محصول برداشت شده است.

وی ادامه داد: این میزان برداشت از ۹۲۰ هکتار از مزارع چغندر قند استان خوزستان انجام شده است.

 پیش بینی می‌شود امسال بیش از از این میزان بین یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول چغندر قند از مزارع استان برداشت شود.

دیگر خبرها

  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • ‌از بازگرداندن ۱۰۰ میلیارد اراضی کشاورزی تا دستگیری سارقان کابل‌های مخابراتی در فارس
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت