Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-26@15:58:07 GMT

شریعتمداری: خدا کند ترامپ کرونا نگیرد!

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۴۸۷۵

شریعتمداری: خدا کند ترامپ کرونا نگیرد!

مدیرمسئول روزنامه کیهان، حمله احتمالی آمریکا به عراق را حماقتی دانست که منجر به پیروزی جبهه مقاومت می‌شود و تصریح کرد: باید دعا کرد و عاجزانه از خدا خواست که ترامپ به ویروس کرونا مبتلا نشود و به حماقت‌های خود ادامه بدهد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در گفتگویی با اشاره به تحرکات روز‌های اخیر آمریکایی‌ها در عراق گفت: این روزها، آمریکا بعد از ناکامی در تحمیل مهره خود به عنوان نخست وزیر عراق، دست به تحرکات نظامی تازه‌ای زده است که با توجه به شرایط سختی که با آن روبروست، بسیار بعید به نظر می‌رسد این تحرکات نظامی و جا به جائی نیروها، اهمیتی بیشتر از یک عملیات روانی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آمریکا و متحدان اروپائی و منطقه‌ای آن طی دو دهه اخیر شکست‌های سنگینی را در منطقه تجربه کرده اند، تصریح کرد: آن‌ها به خوبی می‌دانند که از کمترین توان و آمادگی لازم برای ورود به یک درگیری تازه در منطقه برخوردار نیستند.

شریعتمداری ادامه داد: نمایش نظامی آمریکا در حالی است که امروزه عراق با حضور فعال و آزمون داده نیرو‌های مقاومت این کشور و برخورداری از حمایت همه جانبه و اعلام شده جبهه سراسری مقاومت، می‌تواند به جهنمی برای نظامیان تروریست آمریکا تبدیل شود و بدیهی است که در این صورت، متحدان منطقه‌ای آمریکا نظیر عربستان، امارات، بحرین و… نیز از آتش این جنگ در امان نخواهند بود و نباید هم در امان باشند چرا که آن‌ها از یک سو خاک این کشور‌ها را در اختیار نظامیان تروریست آمریکا قرار داده اند و از سوی دیگر با دلار‌های نفتی خود، هزینه نظامی آمریکا را تأمین می‌کنند؛ بنابراین بخشی از قوای متخاصم و مهاجم تلقی می‌شوند.

وی، اخبار رسانه‌های آمریکا مبنی بر وجود تنش گسترده و اختلافات عمیق مقامات آمریکائی درباره حمله احتمالی به عراق را مورد اشاره قرار داد و گفت: این موضوع اگر بخشی از همان سناریوی عملیات روانی نبوده و در نقش پلیس خوب و پلیس بد ظاهر نشده باشند باید این تنش و اختلافات را نشانه دیگری از سردرگمی آمریکائی‌ها تلقی کرد که طبیعی نیز به نظر می‌رسد، چرا که امروزه آمریکا از یک سو با شیوع فراگیر کرونا و ناتوانی آشکار در تأمین تجهیزات پزشکی برای مهار این ویروس روبروست تا آنجا که زمزمه کاهش حضور نیرو‌های ارتش در یایگاه‌ها و مراکز نظامی به منظور پیشگیری از ابتلای نظامیان به کرونا در میان است.

شریعتمداری ادامه داد: از سوی دیگر ترامپ با اعتراض گسترده مردم آمریکا دست به گریبان است که چرا به جای تأمین بهداشت مردم آمریکا، توان و ظرفیت‌های کشور را به درگیری‌های منطقه‌ای مشغول کرده است. موضوع دیگری که این روز‌ها اعتراض گسترده مردم آمریکا را درپی داشته و دارد، شکست‌های پی در پی آمریکا در اقدامات نظامی دو دهه اخیر است که به گفته ترامپ ۷ هزار میلیارد دلار برای آمریکا هزینه داشته و هیچ دستاوردی نداشته است.

وی افزود: با توجه به ناتوانی برملا شده آمریکا برای ورود به یک درگیری نظامی تازه در منطقه و عواقب پشیمان کننده‌ای که درپی خواهد داشت باید تحرکات نظامی اخیر آمریکا در عراق و جابه جائی نیرو‌ها در عین الاسد و اربیل و حتی رزمایش ۲۳ مارس تفنگداران آمریکا با ارتش امارات و ... را در حد و اندازه یک عملیات روانی با دو هدف مرعوب کردن مردم عراق و انحراف افکار عمومی مردم آمریکا از ناتوانی نزدیک به رسوائی دولت این کشور در مقابله با ویروس قتل عام کننده کرونا ارزیابی کرد.

مدیرمسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: اگر ترامپ احمق ــ و نه دیوانه ــ دست به حماقت بزند و به عراق حمله کند شکست سخت و تلفات نظامی سنگینی را برای آمریکا و ارتش تروریست آن رقم زده است. حماقتی که هرچه باشد، پیروزی بزرگی برای جبهه مقاومت خواهد بود و از این روی باید دعا کرد و عاجزانه از خدا خواست که ترامپ به ویروس کرونا مبتلا نشود و به حماقت‌های خود ادامه بدهد.

منبع: فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسین شریعتمداری روزنامه کیهان دونالد ترامپ کرونا کووید 19 مبارزه با کرونا بحران سیاسی عراق مردم آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۴۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است

یک کارشناس برجسته انگلیسی روی کار آمدن مجدد ترامپ در آمریکا را بخصوص خطری برای اروپای شرقی دانسته و از اروپایی‌ها خواست برای استقلال در امنیت و دفاع از خود وارد عمل شوند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بن آنسل، استاد علوم سیاسی در کالج نوفیلد دانشگاه آکسفورد و یکی از کارشناسان برجسته دموکراسی بریتانیا در گفتگویی با روزنامه دی ولت آلمان در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تحولات بین المللی غرب اقتدار خود را از دست داده است گفت: غرب نسبتا قدرت خود را از دست داده است. قبل از سال 1989، حمله به غرب توسط قدرت‌های غیر غربی، امری عادی بود. سپس اتحاد جماهیر شوروی فروپاشید و ایالات متحده آمریکا خود را به عنوان قدرت مسلط تثبیت کرد. در آن زمان، بسیاری معتقد بودند که دموکراسی بالاخره پیروز شده است. اما اینطور نبود. کم کم روسیه و چین همزمان بالا رفتند و اوج گرفتند که این منجر به از دست رفتن نسبی قدرت جهانی در غرب شد، همانطور که امروز مشاهده می کنیم.

وی درباره خطرات روی کار آمدن مجدد ترامپ در آمریکا گفت: من معتقد نیستم ترامپ ساختار به اصطلاح دموکراسی آمریکا را تهدید می کند. او تصمیمی برای دور زدن کنگره یا محدود کردن حق رای نمی گیرد. اما او تهدیدی برای دموکراسی در اروپای شرقی است. او در صورت وقوع جنگ از استونی، لتونی یا لیتوانی دفاع نخواهد کرد. بنابراین کشورهای اروپایی باید وارد عمل شوند. اروپایی‌ها اکنون متوجه شده‌اند که دیگر نمی‌توانند به آمریکایی‌ها برای محافظت ازخود تکیه کنند. اروپای ها باید سال ها پیش، زمانی که ایالات متحده قبلاً در این باره شکایت می کرد، درباره معنای آن بحث می کردند. اما هیچ کس این شکایات را جدی نگرفت.

وی در ادامه همچنین به افزایش محبویت احزاب راست پوپولیستی در آستانه انتخابات اروپا پرداخته گفت: بسیاری از نارضایتی ها و بی اعتمادی در غرب از این واقعیت ناشی می شود که رشد اقتصادی در اکثر کشورها برای دو دهه راکد بوده است. سیاست ما در این شرایط منفی‌تر و توزیع‌کننده‌تر می‌شود. با توجه به این موضوع، خوشحال کردن مردم بسیار دشوار است، زیرا همه معتقدند که زندگی برای آنها سخت تر از والدینشان است.

ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشتترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • شویگو: آمریکا برای تسلط بر منطقه آسیا و اقیانوسیه تلاش می کند
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • تأکید کره شمالی بر حفظ قدرت نظامی خود
  • کره شمالی: اقدامات بیشتری برای حفظ قدرت نظامی خود انجام می‌دهیم
  • ببینید | موشک‌ ها و پهپادهای ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی امنیت و دفاع در عراق
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است