Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های پاکستان امروز (چهارشنبه) گزارش دادند که گسترش شیوع بیماری همه‌گیر کرونا در شهرهای مختلف این کشور باعث شد تا بسیاری از کشورهای خارجی تصمیم به بازگرداندن دیپلمات‌ها، شهروندان و دانشجویان خود از پاکستان بگیرند.

براساس این گزارش، آمریکا هفتم فروردین ماه ۶۹ دیپلمات و تبعه خود را با یک پرواز اختصاصی از پاکستان خارج کرد و روز گذشته نیز ۲۶۹ تبعه آلمانی با یک فروند پرواز شرکت هواپیمایی قطر از پاکستان به کشور خود برگشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شنیده‌ها حاکی از تکاپوی کانادا نیز برای بازگرداندن اتباع مقیم خود در پاکستان است و قرار است دو پرواز اختصاصی از شهرهای لاهور و کراچی شهروندان کانادایی را فردا (پنجشنبه)  به تورنتو بازگرداند. 

رسانه‌های پاکستانی به نقل از منابع دیپلماتیک گفتند: اتباع انگلیسی با مشاهده خروج برنامه‌ریزی شده سایر شهروندان خارجی از پاکستان، از  بی‌اعتنایی دولت انگلیس به فراهم کردن زمینه خروج آنان از پاکستان خشمگین هستند.

براساس این گزارش، اختصاص پروازهای ویژه برای بازگرداندن اتباع آلمانی و آمریکایی از پاکستان خشم انگلیسی‌های مقیم پاکستان را برانگیخته و آنان دولت خود را تحت فشار قرار دادند که هرچه زودتر برای بازگرداندن اتباع اقدام کند زیرا آنان در برابر بیماری کرونا آسیب‌پذیر هستند.

پایگاه اینترنتی روزنامه "داون" پاکستان نوشت: ممنوعیت ورود و خروج پروازهای خارجی در این کشور تا ۴ روز آینده ادامه خواهد داشت با این حال بیش از ۵۰۰ تبعه انگلیسی مقیم پاکستان در حسرت بازگشت به کشورشان هستند.

منابع خبری نوشتند: سفیر انگلیس در پاکستان اعلام کرده که لندن برای بازگرداندن اتباع انگلیسی مقیم پاکستان فعال است و اقدامات لازم درحال همکاری با دولت پاکستان و شرکت هواپیمایی این کشور نیز در جریان است.

رسانه‌های پاکستان امروز به نقل از منابع رسمی این کشور اعلام کردند: شمار مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ در مناطق مختلف پاکستان به ۲ هزار و ۳۰ نفر رسید.
تاکنون ۲۶ تن نیز در پاکستان بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند. ۸۲ بیمار کرونایی تاکنون بهبود یافته و وضعیت  ۱۰ نفر از مبتلایان به این ویروس نیز بحرانی اعلام شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا پاکستان آلمان کانادا انگلستان پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پاکستان آلمان کانادا انگلستان ویروس کرونا پاکستان آلمان کانادا انگلستان برای بازگرداندن اتباع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۴۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده است سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. لذا کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آنها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • سرخپوشان به دنبال بردن نساجی در شهر خسته/ استقلالی ها درصدد تثبیت صدرنشینی
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • از پذیرش اتباع جدید معذوریم؛ از ایران خارج شوند
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • وزیر کشور: اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی
  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است