Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم مسکین کارشناس ارشد روانشناسی شخصیت در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: اگر بخواهیم تعریف کلی از خوش بینی ارائه دهیم باید بگوییم که خوش بینی به معنای حذف ماجرا نیست، بلکه به معنای حذف نکردن دیگر ماجراهای و ابعاد خوب زندگی است، اگرچه منفی بافی در مورد رویدادها و همیشگی دانستن آن ها و انتظار ناتوانی در کنترل شرایط، فرد را به سمت  و سوی درماندگی آموخته شده سوق می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: زمانیکه اتفاقی بد مثل شیوع و همه گیری ویروس کرونا و سیلاب، زندگی فرد و یا حتی جامعه را فرا می گیرد، برخی افراد این اتفاق را برای خود درونی کرده و مداوم به ناتوانی کنترل شرایط و ابتلا خود یا اطرافیان فکر می کنند که این افکار منجر به اضطراب، استرس و بروز رفتارهای وسواسی و نهادینه شدن این رفتارها در افراد می شود.

مسکین نسبت به بروز افسردگی افرادی که با این افکار زندگی می کنند هشدار داد و بیان داشت: افرادی که به سرعت تسلیم شرایط بحرانی می شوند، بیچارگی و ناتوانی خود را باور کرده اند و معتقدند که اتفاقات بد و ناگوار همیشه به سراغ آن ها می آید، اما افرادی که مقاومت بالایی در مقابل این بحران ها و اتفاقات بد و تلخ زندگی دارند، بجای درونی کردن اتفاقات، محیط اطراف را مسئول بدبختی خود می دانند و معتقدند که علاوه بر تلخی ها، شیرینی هایی هم در زندگی وجود دارد.

کارشناس ارشد روانشناسی اظهار کرد: افراد بدبین دائم به این فکر هستند که بالاخره به ویروس کرونا مبتلا می شوم و شانس مصون ماندن از ابتلا به این بیماری را ندارم، اما افراد خوش بین، مسائل و توصیه های بهداشتی را رعایت می کنند و با در نظر گرفتن جنبه های مثبت که خطر ابتلا به این بیماری برای همه وجود دارد و مختص من نیست و مستثنی نیستم.

او تاکید کرد: اگرچه زندگی همه افراد جامعه تا حدودی از حالت عادی و نرمال خارج شده است، اما با فکر کردن به جنبه های مثبت نظیر؛ بودن بیشتر در کنار اعضای خانواده، رسیدگی به امورات زندگی، فرصت لذت بردن از زندگی و سایر مثالی که در روزهای عادی امکان دست یابی به آن نبود، تهدید ویروس کرونا را یک فرصت تلقی کنیم تا زندگی به کام ما و سایر اعضای خانواده شیرین شود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس مشاوره و روانشناسی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۶۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما

 سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: با شروع فصل گرما، بیماری تب کریمه کنگو شیوع پیدا کرده که لازم است شهروندان توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون چهار نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که یک نفر از آنان فوت کرده است، بنابراین انتظار می رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این اطلاعیه می‌افزاید: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

در پی اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع، میزان ابتلا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است. همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت موجب از بین رفتن آن می شود.

تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، به‌سرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)، نخستین بار در سال ۱۳۷۸ به‌طور رسمی و قطعی در کشور تایید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند
  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!
  • روزنامه اصولگرا: دختری که از ترس پلیس و به اجبار حجاب می زند، در اولین فرصت، کشف حجاب می کند
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است