Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@03:55:59 GMT

نگرانی کشاورزان چابهار از سیل‌بند‌های تخریب شده

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۹۰۷۲

به گزارش خبرنگار ایلنا، الله بخش جدگال (دبیر نظام صنفی کشاورزی چابهار) عنوان کرد: بارندگی‌های اخیر سد‌ها و بند‌های خاکی در چابهار را خراب کرده و به محصولات کشاورزی به ویژه در مناطق روستایی آسیب جدی زده است.

او ادامه داد: اگر سیل‌بند‌ها ترمیم نشوند بارندگی‌های بهارانه آسیب‌زا خواهند بود و شاهد خراب شدن زمین‌های کشاورزی و محصولات کشاورزان خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر نظام صنفی کشاورزی چابهار همچنین عنوان کرد: رودخانه‌ها و آبراه‌ها نیازمند لایروبی هستند. این امر هم در زمینه آب‌رسانی به زمین‌های کشاورزی مهم است و هم می‌تواند از آسیب‌های باران‌های شدید بکاهد و از تبدیل آنها به سیل جلوگیری کند.

بارندگی‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان که آخرین مورد آن در روزهای اول امسال رخ داد منجر به زیر آب رفتن تعدادی روستا و تخریب زمین‌های کشاورزی شده است. فارس، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، کرمان و خراسان جنوبی استان‌هایی هستند که بیشترین خسارت را از سیلاب‌های اخیر دیده‌اند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سیل کشاورزی کشاورزان چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۹۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان، شهرام مبارکی افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه پارسال، دو درصد افزایش یافته و بیشترین تردد بین استانی در ایام نوروز مربوط به روز نهم فروردین است.

وی ادامه داد: محورهای ایرانشهر به بمپور و بالعکس، نیکشهر به چابهار و بالعکس و راسک به چابهار به ترتیب پرتردد ترین محورهای جنوب استان در این مدت بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان با اشاره به اینکه بیشترین مقصد خودروهای جنوب سیستان و بلوچستان به استان‌های خراسان جنوبی، کرمان و خراسان رضوی بود، اضافه کرد: ۲۹ درصد خودروهای ورودی به جنوب استان به طور میانگین یک تا سه روز در جنوب استان ماندگاری داشته‌اند.

کد خبر 6096871

دیگر خبرها

  • وقوع سیل در افغانستان تلفات جانی برجای گذاشت
  • وقوع سیل در افغانستان ۱۰ کشته برجای گذاشت
  • برگزاری یادواره شهدای تخریب چی در فسا
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • واشنگتن پست: اسرائیل کشاورزی در غزه را نابود کرده است/ سطح ناامنی غذایی در غزه در مرحله بحرانی قرار دارد
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب