Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا بادامچی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره این‌که باتوجه شرایط کشور چقدر ضرورت دارد بین مسئولان همدلی و یکصدایی به جای تخریب قوا مجریه وجود داشته باشد،، گفت: اتفاقا  در جلسه مجلس شورای اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد، بخش اعظم بحث‌ها پیرامون همین مطلب بود که منتقدان همیشگی دولت در این شرایط هم دست از انتقاد برنمی‌دارند و این‌بار انتقادات‌شان را شدیدتر و مثلاً در قالب مطالبات مردمی بیان می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که در این شرایط ممکن است نه تنها دولت بلکه حاکمیت نتوانند مطالبات را پیگیری کنند، عنوان کرد: باید از دولت در آن حد و اندازه‌ای که اختیار دارد مطالبه داشته باشیم و بخواهیم مشکلات را مرتفع کنیم.

وی خاطرنشان کرد: می‌دانیم که گسستگی مدیریتی در کشور وجود دارد و در هر مقطع خودش را نشان می‌دهد در این مقطع نیز خودش را نشان داد، بنابراین نباید بگوییم تنها دولت در  این ایام مقصر است؛ چراکه  همه جا دستش باز نیست.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که ارتباطات ما در سطح جهانی باید تقویت شود، گفت: باید کمک کنیم تا مراودات برون مرزی گسترش یابد و مسیر برای بسیاری از اقدامات باز شود.

وی ادامه داد: البته عده‌ای هستند که مخالفت می‌کنند، آنان حتی از درخواستی که از بانک جهانی برای کمک داشتیم ایراد گرفتند و گفتند این‌ها پول را به ما می‌دهند اما بعدها برای بازپرداختش به ما فشار می‌آورند، درصورتی که آنها نمی‌دانند بخشی از این پول جزو دارایی ماست که نزد بانک جهانی سپرده‌ایم و بخش دیگرش حق عضویت سازمان‌هاست که پرداخت کردیم.

 این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نباید بگذاریم صادرات ما قطع شود، می‌توانیم از فرصتی که امروز ایجاد شده استفاده کرده ومسیری را باز کنیم تا به دوستانمان در کشورهای پیرامون صادرات داشته باشیم.

وی ادامه داد: امروز بسیاری از ایرانیان خارج از کشور و سازمان‌های بین‌المللی مشتاق هستند به ما کمک کنند و تحریم‌ها را محکوم می‌کنند برای این‌که این اتفاقات بیفتد نیاز به یک همدلی و همصدایی داریم، اما با سیاست‌های تند و خشن امکان‌پذیر نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که برای عبور از مشکلات نیاز به همدلی داریم، گفت:  باید همدلی داشته باشیم تا اقداماتی که می تواند کشور و دولت را از تنگنا نجات دهد، صورت گیرد.

وی درباره طرح فاصله‌گذاری اجتماعی بیان کرد: قرنطینه اساسی در کشور نیازمند یکسری الزامات در کشور است و ساز و کار زیادی نیاز دارد بنابراین در حد توان خودمان باید این کار را انجام دهیم.

 بادامچی افزود: در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی اقداماتی خوبی انجام شده و میزان بهبودی‌ها رو به افزایش است، اما اگر بخواهیم کار پرهزینه‌تری مانند قرنطینه کامل انجام دهیم ممکن است از اختیارات دولت و حاکمیت بیرون‌ بزند‌.

وی یادآور شد: امروز بسیاری از نیروهای کار ما به دلیل آنکه کسب و کارشان شب عید خوابید بیکار شده‌اند. دولت هم وعده داد کمک می‌کند اما هنوز به دستشان نرسیده باید تصمیمی اتخاذ کنیم این کمک‌ها زودتر به دستشان برسد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: طرح فاصله‌گذاری اجتماعی شروع شده است و باید حمایت کنیم و مسئولان باید همراهی و همدلی داشته باشند تا ارتباطات اجتماعی کم شود از این طریق بتوانیم  ویروس را محدود کنیم.

 این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره ورود قوه قضائیه برای اجرایی شدن طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، بیان کرد: قوه قضاییه می‌تواند در این روزها همراهی خوبی داشته باشد و با کسانی که کالاهای اساسی مردم را احتکار می‌کنند و مسیرهای دیگری می‌روند، برخورد کند.

وی ادامه داد: قوه قضائیه به زندانیان سیاسی و اجتماعی مرخصی داد و  در کنار این اقدامات می‌تواند اقدامات مثبت دیگری انجام دهد به طور مثال متهمانی در بازداشتگاه‌ها قرار دارند که باید مورد توجه قرار گیرد، زیرا حکم‌شان مشخص نیست این قوه می‌تواند در این بازه با ساماندهی و  مرخصی دادن به آنها با طرح  فاصله‌گذاری اجتماعی همراهی کند و بعد از این‌که بیماری و ریشه‌کن شد به پرونده‌شان رسیدگی کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا فاصله گذاری اجتماعی طرح فاصله گذاری اجتماعی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۹۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا

دکتر محسن اسلامی گفت، در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت ۴۵ منتخب از بین ۹۰ نامزد تایید صلاحیت شده در دور دوم معرفی شوند.

سرویس سیاست مشرق - سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور در مصاحبه با مشرق گفت، در یازدهم اسفند (۱۴۰۲) انتخابات دوازدهم مجلس شورای اسلامی و ششم مجلس خبرگان رهبری برگزار شد. در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۴۵ منتخب معرفی شدند و قرار است در مرحله دوم انتخابات، در ۲۱ اردیبهشت امسال ۴۵ منتخب از بین ۹۰ نامزد تایید صلاحیت شده دور دوم معرفی شوند.

دکتر اسلامی افزود، در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در چهار حوزه انتخابیه قم، رشت، آبادان و ملایر انتخابات به طور تمام مکانیزه برگزار شد. روند موفقیت آمیز برگزاری انتخابات الکترونیک دور اول، موجب شد ستاد انتخابات وزارت کشور به شورای نگهبان برای برگزاری انتخابات الکترونیک در دور دوم در حوزه های بیشتر پیشنهاد بدهد. این شورا موافقت کرد، و مقرر شد در هشت حوزه از ۲۲ حوزه انتخابیه به صورت الکترونیک برگزار شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه، در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری حدود ۵۹ هزار شعبه اخذ رای در سراسر کشور دایر شد، گفت: مشارکت ۲۵ میلیون و بیست هزار و ۹۶۲ نفر با ۴۱ درصد مشارکت بوده است. ترکیب جنسیتی ۴۸ درصد زن و ۵۲ درصد مرد بود. یازده درصد با شناسنامه و ۸۵ درصد با کارت ملی، سه درصد با گواهینامه، یک درصد با کارت پایان خدمت و حدود ۴۵ هزار و ۲۶۱ نفر با گذرنامه رای دادند.

دکتر اسلامی افزود، در دور دوم انتخابات ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است. حوزه های تبریز، آذر، اسکو، شبستر و میانه از استان آذربایجان شرقی. در استان اردبیل پارس آباد، بیله سوار، اصلاندوز. در استان اصفهان حوزه انتخابیه سمیرم و لنجان و در استان البرز حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس. در استان تهران، حوزه انتخابیه تهران، ری ، شمیرانات، اسلامشهر، پردیس، ورامین، پیشوا و قرچک. در استان خراسان جنوبی در حوزه های انتخابیه بیرجند، درمیان و خوس. در استان خراسان رضوی حوزه های مشهد و کلات. در استان خوزستان در حوزه انتخابیه آبادان، رامهرمز و رامشیر. در استان زنجان حوزه های طارم، خدابنده و زنجان. در استان فارس حوزه‌های شیراز و زرقان، مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد. در استان لرستان حوزه های خرم آباد و چگینی. در استان مازنداران در حوزه های انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی. ملایر در استان همدان. کرمانشاه در استان کرمانشاه. گنبدکاووس در استان گلستان.

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور گفت، در ۲۲ حوزه انتخابیه دور دوم انتخابات، هشت حوزه شامل تبریز، تهران، آبادان، شیراز، زرقان، خرم آباد، چگینی، قائمشهر، ملایر و کرمانشاه، رای گیری به صورت الکترونیک انجام می شود.

دکتر محسن اسلامی گفت، افرادی که از ۲۲ فروردین ۱۳۸۵ به قبل به جهت شرایط سنی هجده سال آنها تکمیل می شود، در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی می توانند رای بدهند. ستاد انتخابات موشن‌های برای توضیح فرایند رای گیری الکترونیکی طراحی کرده که در رسانه ملی و خبرگزاری‌ها منتشر خواهد شد. در حوزه‌هایی که رای گیری به صورت الکترونیک برگزار می شود، حدود یک ساعت جمع‌بندی نتایج صورت خواهد گرفت، شمارش، تجمیع آرا و اعلام نتایج آرا با تایید شورای نگهبان مشخص خواهد شد. حوزه های دیگر که تک کرسی و یک منتخب معرفی خواهد شد، سعی می شود تا فردای روز انتخابات نتایج اعلام شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد، همه فرایندهای مرحله دوم انتخابات باید تا هفتم خردادماه پایان یابد، تا نشست مجلس دوازدهم برگزار شود. البته نامزدهای معترض به نتایج ۲ روز بعد از اعلام نتایج می توانند طی هفت روز اعتراض خود را اعلام کنند و هیئت نظارت و هیئت اجرایی به اعتراض آنها رسیدگی کنند و شورای نگهبان هم نتایج را تایید صحت می کند.

دکتر اسلامی گفت، از بین ۹۰ نامزد حاضر در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۲۵ نفر از آنها هم اکنون نماینده مجلس شورای اسلامی هستند.

سخنگوی ستادا انتخابات افزود، عوامل اجرایی برگزاری انتخابات مشخص شده و ارسال تجهیزات صورت گرفته. تعرفه دور دوم انتخابات با طراحی و قطع جدید چاپ شده و در اختیار استانها قرار گرفته است. بر اساس قانون شعب در مرحله دوم نسبت به مرحله اول کاهش پیدا می کند، کمتر از دو هزار شعبه نسبت به مرحله اول در ۲۲ حوزه انتخابیه کاهش پیدا کرده است. با هماهنگی با وزارت ارتباطات همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و دستگاه های احراز و همه استعلامات در پانزده استان که شاهد برگزاری انتخابات هستیم، به صورت برخط انجام می شود و از رای تکراری جلوگیری می شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت، مجلس شورای اسلامی قانونی را برای انتخابات تصویب کرده تحت عنوان ماده ۷۴ که تصریح می‌کند؛ دستگاه‌های اجرایی ذیل ماده ۵ مدیریت خدمات کشوری، باید خدماتی را مانند صالون‌های و امکانات و تسهیلات را برای نامزدها ارائه بدهند. ستاد انتخابات در این باره گزارشی تهیه کرده که همکاری دستگاه های اجرایی با ستاد انتخابات استان‌ها همکاری را نشان می‌دهد.

دکتر اسلامی افزود، بیشترین امکانات و همکاری را استان اصفهان را داشتیم با هزار و ۳۸۹ امکان تبلیغی، در استان هرمزگان ۷۵۸ و استان چهارمحال و بختیاری ۷۴۰، در استان البرز ۶۰ ، در استان قم با ۹ امکان تبلیغی و کمترین امکانات،‌ مربوط به استان کهگیوله و بویراحمد با چهار امکان تبلیغی است.

۱۰ هزار و ۳۶۴ امکان تبلیغی دولتی و دستگاه های اجرایی در کل کشور در اختیار نامزدهای قرار گرفته است. استقبال نامزدها برای استفاده از امکانات دولتی خوب بوده و همین مسئله موجب کاهش چشمگیر هزینه‌های تبلیغاتی در دور اول انتخابات شد و دور دوم هم کاهش خواهد یافت و حرکت در جهت عدالت در انتخابات با توجه به بند سه سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره امکانات تبلیغاتی دیگر گفت،‌ اقدام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای راه اندازی شبکه‌های محلی با هزینه بسیار کم، بستری را برای شنیده شدن دیدگاه های نامزدهای فراهم کرد.

دکتر محسن اسلامی در پایان گفت، برای نخستین بار اعتبارنامه منتخبان مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد، اعتبار نامه‌ها در جمهوری اسلامی ایران در همه انتخابات پس از پیروزی انقلاب اسلامی به صورت دستی روی کاغذ عادی در اختیار منتخبان قرار می گرفت. اعتبار نامه جدید ثبت شده

و هم اکنون در اختیار شورای نگهبان و فرمانداری قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران: هیچ جای دنیا از دین و اعتقادات بیمار سوال نمی‌کنند/ اگر هدف بیمار باشد، عملا تذکر حجاب امکان‌پذیر نیست
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • سرلشکرسلامی: رفع محرومیت تنها با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی و عمل انقلابی امکان‌پذیر است
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا