Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@11:35:56 GMT

حواسمان به صنعت پس از کرونا هم باشد

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۱۵۱۵

نایب رئیس اتاق بازرگانی استان مرکزی با بیان اینکه کرونای اقتصادی مشکلی است که در سال جاری می‌تواند مانعی برای تولید و جهش تولید شود، گفت: باید برای جلوگیری از مشکلاتی که در اثر کرد.شیوع این بیماری در حوزه اقتصاد ایجاد می شود، برنامه ریزی کرد.

عماد مردانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری همواره با هدف ایجاد حرکت مثبت در کشور انجام می‌شود که در مجموع یک خط مشی برای جامعه هدف شعار روشن می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال گذشته وضعیت اقتصادی کشور برای بخش تولید خوب بود، چراکه با توجه به افزایش نرخ ارز قطعا واردات کمرنگ شده و اقبال به تولید داخل نمایان و چشمگیر شد.

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: متاسفانه مشکلات جنبی کشور از جمله عدم صادرات نفت توسط دولت و ارزآوری منجر شد تا فشارهای همچون فشارهای مالیاتی و تامین اجتماعی به تولیدکنندگان مضاعف شود.

مردانی با بیان اینکه امسال نیز با گذشت کرونا و سپری شدن دوره آن، کرونای اقتصادی خطر جدی‌تری است که بخش تولید را تهدید می‌کند، اضافه کرد: در سال 97 بالغ بر 33 هزار تن حجم واردات کشور از چین بوده و چین شریک اول تجاری ایران محسوب می‌شود، اما مدتی است که به دلیل انتشار کرونا، انتقال کالا از چین به ایران محدود شده و بخش عمده‌ای از 8 هزار ثبت سفارش استان مرکزی در سال گذشته، شامل مواد اولیه و ماشین آلات کارخانجاتی بوده که از چین وارد می‌شده و این شرایط می‌تواند صنایع را در خصوص تامین مواد اولیه و ماشین آلات دچار مشکل کند.

وی خاطرنشان کرد: در این شرایط لازم است با یک بررسی عمیق و مناسب این تهدید را پشت سر گذاشت چراکه در سال جاری این موضوع یک تهدید جدی برای کشور و صنعت و تولیدکننده محسوب می‌شود.

نایب رئیس اتاق بازرگانی استان مرکزی بیان کرد: تامین منابع درآمدی دولت از محل مالیات و پر کردن چاله‌های دیگر از جمله تامین اجتماعی یک بخش از موانع جهش تولید است و کرونای اقتصادی نیز موضوع دیگری است که می‌تواند مانع جدیدی برای تحقق جهش تولید باشد، اما در نهایت باید منتظر اقدام دولتمردان برای پیشگیری از کرونای اقتصادی بود بویژه اینکه استان مرکزی یک استان صنعتی با خانواده کارگری بزرگ است و ممکن است مسائل مربوط به صنعت تبدیل به تعطیلی واحدهای صنعتی یا بحران‌های کارگری و این قبیل مسائل شود.

منبع: الف

کلیدواژه: کرونای اقتصادی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۱۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است