Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@04:10:49 GMT

برآورد اشتباه ، اوضاع اروپا را وخیم تر کرده است

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۱۶۳۵

برآورد اشتباه ، اوضاع اروپا را وخیم تر کرده است

خبرگزاری رویترز امروز در گزارشی اختصاصی اعلام کرد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا یک ماه پیش از شیوع بیماری کووید ۱۹ و بحران کمبود تجهیزات پزشکی و لوازم تشخیصی، درمانی و حفاظت شخصی، به بروکسل اطمینان داده بودند که نظام بهداشتی کشورهایشان آماده بوده و دیگر نیازی به سفارش تجهیزات پزشکی نیست.

این برآورد خوشبینانه به شدت با کمبود کنونی ماسک و تجهیزات پزشکی در تضاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند هفته پس از طغیان کرونا در قاره سبز، کمیسیون اروپا برآورد کرد که نیاز به اقلام پزشکی و درمانی ۱۰ برابر موجودی فعلی است.

به گزارش رویترز، دولت های اتحادیه اروپا با دست بالا گرفتن توانمندی خود در مقابله با ویروس کرونا مخمصه کنونی را خطرناکتر کرده اند.

۵ فوریه (۱۶ بهمن) یعنی دو هفته پس از قرنطینه ۶۰ میلیون نفر را در استان کرونا زده هوبی چین و دو هفته پیش از انتشار نخستین آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در ایتالیا، یک مقام کمیسیون اروپا در جلسه ای غیرعلنی با دیپلمات های کشورهای عضو، گفت: اوضاع تحت کنترل است. آمادگی در کشورهای عضو در سطح بالایی است و بیشتر آنها تدابیری را (برای تشخیص و درمان کووید ۱۹) اتخاذ کرده اند.

در ادامه این صورت جلسه آمده که کشورهای عضو توانایی انجام آزمایش های تشخیص کرونا را داشته و برخی از آنان در حال انجام آن هستند.

بر اساس مشروح مذاکرات ۳۱ ژانویه (۱۱ بهمن) وزیران بهداشت و کمیسیون اروپا  اعلام کرده بودند که نیازی به کمک برای تهیه تجهیزات پزشکی ندارند. در این اسناد آمده که هیچ کشوری درخواست حمایت برای فراهم آوردن اقلام پزشکی بیشتر نکرده بود و تنها چهار عضو که نامی از آنها برده نشده هشدار داده بودند که در صورت وخامت اوضاع، ممکن است به تجهیزات حفاظتی نیاز داشته باشند.

یک ماه بعد اتحادیه اروپا برآورد خود را به روزرسانی کرد و اعلام کرد که تا اواسط آوریل (اواخر فروردین) هیچ کشوری تخت آی سی یو به میزان کافی نخواهد داشت.

با گذشت حدود ۳ ماه از شیوع بیماری کووید ۱۹ در چین، ویروس کرونا در سراسر جهان گسترش یافته و هم اکنون بیش از ۹۳۸ هزار نفر به این بیماری مبتلا شده، بیش از ۴۷ هزار بیمار جان باخته  و نزدیک به ۱۹۷ هزار نفر نیز بهبود یافته اند. پس از آمریکا، آمار مبتلایان و متوفیان دو کشور اروپایی ایتالیا و اسپانیا نیز از چین فزونی یافته است.

برچسب‌ها تجهیزات پزشکی ویروس کرونا اسپانیا ایتالیا اتحادیه اروپا چین ایالات متحده آمریکا كميسيون اروپا پروندهٔ خبری کرونا و معضل بازار لوازم پیشگیری از آن هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی ویروس کرونا اسپانیا ایتالیا اتحادیه اروپا چین ایالات متحده آمریکا كميسيون اروپا تجهیزات پزشکی ویروس کرونا اسپانیا ایتالیا اتحادیه اروپا چین ایالات متحده آمریکا كميسيون اروپا تجهیزات پزشکی اتحادیه اروپا ویروس کرونا کشورهای عضو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۱۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،  آصف مهدوی دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو با اشاره به توانمندی ایران در حوزه تولید تجهیزات پزشکی، اظهار کرد: در ایران ۱۷۰۰ تولید کننده تجهیزات پزشکی مشغول فعالیت هستند و امکان صادرات محصولات به کشور‌های حوزه آفریقایی وجود دارد.

وی افزود: در حال حاضر تجهیزات و ملزومات پزشکی تولیدی ایران به کشور‌های مختلفی در منطقه، آسیا و حتی اروپا صادر می‌شود و امکان همکاری در حوزه رگولاتوری و تنظیم‌گری برای تسهیل صادرات ملزومات پزشکی به آفریقا نیز مهیاست.

به گفته وی تولیدکنندگان ایرانی می‌توانند در حوزه انتقال تکنولوژی ساخت تجهیزات و تامین کمبود‌های این حوزه به کشور‌های افریقایی کمک کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط