Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسلامی گفت: در حوزه اتوبان ها حدود ۵۸۰ کیلومتر آزادراه جدید در سال ۱۳۹۹ به آزادراه های کشور افزوده خواهد شد و این یک رکورد در افزایش آزادراه ها در یک و نیم دهه گذشته است که در یکسال این اتفاق می افتد. همچنین حدود ۸۰۰ کیلومتر بزرگراه اضافه خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «محمد اسلامی» در گفتگوی تلفنی با برنامه «بدون انقضاء» رادیو گفت و گو با اشاره به برگزاری جلسه جهش تولید در سازمان برنامه و بودجه، به اقدامات وزارت راه و شهرسازی در سال 1399 برای شعار سال -جهش تولید- پرداخت و گفت: در برنامه ای که به سازمان برنامه و بودجه ارائه کردیم سه محور اصلی و 85 سر فصل را برای جهش تولید تدوین کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی به این سه محور اشاره و عنوان کرد: تکمیل پروژه های نیمه تمام و سرعت بخشیدن به پروژه هایی که زیرساخت های حمل و نقل را تکمیل می کند و اثرات قابل ملاحظه اقتصادی و اجتماعی خواهد داشت، اولین محور اصلی ما است. این پروژه ها مثل راه آهن رشت - بندر و یا چابهار – زاهدان و راه آهن اقلید – یزد و بستان آباد – میانه است.

اسلامی افزود: در حوزه اتوبان ها نیز حدود 580 کیلومتر آزادراه جدید در سال 1399 به آزادراه های کشور افزوده خواهد شد و این یک رکورد در افزایش آزادراه ها در یک و نیم دهه گذشته است که در یکسال این اتفاق می افتد. همچنین حدود 800 کیلومتر بزرگراه اضافه خواهیم کرد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: برای اینکه سرعت راه آهن را بالا ببریم و یا ایمنی آن را افزایش دهیم و یا راه آهن را به مراکز بار متصل کنیم حدودا 1300 کیلومتر خط دوم راه آهن را احداث خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه محور دوم در رابطه با توسعه سامانه ها است، توضیح داد: هم در بحث جاده ای و هم در بحث ریلی و هم در بحث شناوری ما در سال 1398 که با عنوان «رونق تولید» بود یک رکورد برای تولید واگن و لوکوموتیو داشتیم که ساخت داخل حدود 78 دستگاه اضافه شد. برای سال 99 برنامه مان را به 2 هزار تا افزایش دادیم که این یک رکورد جدید و متفاوت خواهد بود.

اسلامی اضافه کرد: برای شناورها از ظرفیت ساخت داخل استفاده می کنیم و برای نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای اتوبوس و کامیون برنامه مفصلی را داریم که این جزو محور دوم و شامل نیز ریل می شود. ما در سال گذشته 5 هزار تا ریل را برنامه ریزی کرده بودیم که از ساخت داخل استفاده کنیم و امسال این عدد به 50 هزار تا رسیده است.

وی با اشاره به محور سوم که در حوزه پروژه های توسعه ای است، بیان کرد: توسعه بیمارستان ها از این برنامه ها است. ما در دولت یازدهم و دوازدهم 66 بیمارستان جدید احداث کردیم و تحویل وزارت بهداشت دادیم در سال 99 می توان 14 بیمارستان دیگر را تکمیل کنیم و در مدار بهره برداری قرار دهیم. این کار توسعه ای بزرگی است که قرار است اتفاق بیفتد.

وزیر راه و شهرسازی افزود: در سال 99 قرار است 400 هزار واحد مسکونی را به تحویل برسانیم که از این تعداد 100 هزار تا در بافت فرسوده و 300 هزار واحد هم در شهرها و شهرهای جدید تحویل خواهیم داد.

وی با اشاره به بودجه عمرانی کشور در سال 1399 که حدود 10 هزار میلیارد تومان است به برنامه های این وزارتخانه در جهت جهش تولید اشاره کرد و گفت: برنامه ای که امروز به سازمان برنامه و بودجه ارائه کردیم 63 هزار میلیارد تومان است که شامل منابع مردمی، بخش خصوصی و تسهیلاتی است که از منابع بانکی و ظرفیت بخش خصوصی توامان در مدار می آید و ما می توانیم این پروژه ها را محقق کنیم. /

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: محمد اسلامی وزارت راه و شهرسازی وزارت راه راه و شهرسازی آزادراه ها جهش تولید پروژه ها یک رکورد راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۱۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود

ناصر اسکندری با اشاره به اینکه ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تولید می‌شود، گفت: با توجه به اینکه بخش اعظم تامین برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است، از این رو آمادگی کامل این واحد‌ها برای تولید برق پایدار در فصول گرم سال از اهمیت بسیار مضاعفی برخوردار است.

وی فصول گرم سال را به عنوان روز‌های اوج مصرف برق کشور معرفی کرد و گفت: همه ساله پس از عبور از فصل گرم سال و شروع مهرماه فصل تعمیراتی نیروگاه‌های حرارتی آغاز شده و بایستی تا قبل از خردادماه سال بعد به پایان برسد. چرا که از خردادماه با افزایش مصرف برق کشور بایستی نیروگاه‌ها آمادگی کاملی برای پاسخگویی به بار مصرف این بازه زمانی داشته باشند.

اسکندری تاکید کرد: در همین راستا از ابتدای مهرماه سال گذشته به منظور آماده‌سازی این واحد‌ها برای تولید انرژی پایدار در فصول گرم سال، بالغ بر ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است که تاکنون ۹۳ هزار مگاوات از این برنامه عملیاتی شده و امیدواریم با اتمام به موقع برنامه‌های یاد شده تا نیمه اردیبهشت‌ماه بتوانیم تمامی واحد‌های نیروگاهی را برای تامین برق پایدار روز‌های اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی یادآور شد: سال گذشته برای نخستین بار حدود ۹۷ هزار مگاوات برنامه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی را پیش از شروع پیک مصرف برق تابستان به پایان رساندیم.

وی در پایان گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته در تلاشیم تا نیمه اردیبهشت نیز با انجام ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی بتوانیم رکورد جدیدی در زمینه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی به ثبت برسانیم و برق مطمئن و پایداری را برای مشترکان سراسر کشور فراهم کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • آذربایجان‌شرقی منتظر خبرهای خوب در حوزه راه است
  • وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد
  • آسفالت ریزی ۵ کیلومتر از آزادراه زنجان قزوین به اتمام رسید
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • زنجان ۲۲۹ شهید کارگر دارد
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود