Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@08:41:13 GMT

برنامه ریزی برای چالش‌های دوران پساکرونا در اقتصاد فارس

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۲۳۲۱

برنامه ریزی برای چالش‌های دوران پساکرونا در اقتصاد فارس

به گزارش خبرنگار مهر، عنایت الله رحیمی پنجشنبه در کارگروه جهش تولید در استان فارس با بیان اینکه سال گذشته شاهد فراز و فرودهای مختلفی در استان و کشور بودیم گفت: سرمایه‌گذاری خارجی و طرح‌های اقتصادی استان ۱۰ درصد افزایش داشته و توانسته در سال گذشته ۱۸۱ میلیون دلار جذب سرمایه‌گذاری خارجی را در استان فارس ثبت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار فارس اضافه کرد: جذب ۱۸۱ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در حالی در استان فارس ثبت شد که نسبت به سال ٩٧ دو برابر رشد سرمایه‌گذاری خارجی را شاهد بودیم.

عالی‌ترین مقام دولت در استان فارس در خصوص تسهیل فرآیند جذب سرمایه گذاری تصریح کرد: ایجاد پنجره واحد سرمایه گذاری در کنار تدوین ۷۸ بسته سرمایه‌گذاری نشان داد که در راه تدوین نقشه سرمایه گذاری استان فارس توانسته فعالیت خوبی داشته باشد.

رحیمی اضافه کرد: در سال ۹۸ شاهد امضای تفاهم نامه‌های سرمایه گذاری خارجی در استان فارس بود این در حالی است که تحقق درآمدهای عمومی استان شاهد رشد ۲۹ درصدی بوده است البته لازم به ذکر است که برنامه ریزی های استان نیز به گونه‌ای بوده است که در تمامی شاخص‌های توسعه محور استان فارس رشد ١٠١ درصدی تحقق برنامه‌ها را تجربه کرد.

استاندار فارس در خصوص صادرات و واردات نیز تاکید کرد: در سال ۹۸ در استان فارس ۳۷۴ هزار تن محصولات به خارج از کشور صادر شده است که میزان ارز آوری این میزان صادرات ۴۰۸ میلیون دلار بوده که نسبت به سال قبل ۷ درصد در وزن و ۴۰ درصد در ارزش افزایش را نشان می‌دهد این در حالی است که میزان واردات استان فارس ۲۲ هزار تن بوده است.

چالش‌های اقتصادی فارس دوران پساکرونا

استاندار فارس در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر ایجاد اتاق فکر اقتصادی تصریح کرد: اتاق فکری با محوریت اساتیددانشگاه نمایندگان مجلس اتاق بازرگانی بایستی ایجاد شده و نسبت به برنامه‌ریزی برای دوران پسا کرونا در حوزه اقتصاد برنامه‌ریزی مدون کنند.

رحیمی خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در سطح جامعه و تأثیرگذاری این بیماری بر فعالیت‌های اقتصادی لذا در دوران پسا کرونا شاهد چالش‌های اقتصادی در واحدهای خرد و متوسط بوده و پیش از این واقعه بایستی برای کاهش تأثیرات این ویروس بر فضای اقتصادی نسبت به برنامه‌ریزی برای مقابله با این چالش‌ها از اکنون اقدام کرد.

وی پیشنهاد کرد: با توجه به اینکه ویروس کرونا در تمامی شاخص‌های اقتصادی تأثیرگذار بوده لذا پیشنهاد می‌گردد طرح‌های تشویقی به صنوف مختلف از جمله واحدهای گلخانه هتل‌ها و صنوف خرد و متوسط اقتصادی ارائه شود.

کد خبر 4890690

منبع: مهر

کلیدواژه: فارس مجلس ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام سیلاب گرگان سال جهش تولید طرح غربالگری بارش باران فاصله گذاری اجتماعی شهرکرد روز طبیعت ضدعفونی سرمایه گذاری خارجی استان فارس برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۲۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال

پانصد و هفتاد پنجمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان فارس به ریاست محمد هادی ایمانیه استاندار فارس، دبیری صنعت، معدن و تجارت و دستگاه‌های ذیربط استانی و مدیران عامل بانک‌ها با هدف رفع مشکلات و چالش‎ها بازگشت و احیا واحد‌هایی تولیدی به چرخه فعالیت در سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس در حاشیه این نشست گفت: این نشست در راستای اهتمام در وضعیت موجود واحد‌های فعال، کمک به تسریع، تکمیل و راه‌اندازی طرح‌های نیمه تمام تولیدی، توسعه سرمایه‌گذاری، جذب سرمایه‌گذار، افزایش ظرفیت تولید کیفی و اشتغال پایدار تشکیل و موضوعات ۲۰ بنگاه اقتصادی در خصوص ترخیص ۹۰ درصدی کالا، تعیین تکلیف بدهی و... با زمینه فعالیت انواع شمش فولادی، تولید انواع البسه بیمارستانی، انواع ورق و کارتن، پیمانکار طرح‌های عمرانی (پروژه ساختمانی) بررسی و با ارائه راهکار‌های قانونی نیز تصمیمات لازم اتخاذ و به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شد.

حمیدرضا ایزدی با اشاره به بررسی مشکلات تعداد ۱۶ بنگاه اقتصادی در کمیته تخصصی تخصصی ذیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و حل و فصل مسائل تعداد ۴ بنگاه اقتصادی در کارگروه استانی گفت: با توجه به رویکرد دولت درجهت حمایت از تولید با مشارکت مردم و بخش خصوصی و رفع موانع تولیدکنندگان لذا تشکیل جلسات، کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی برای پیگیری مطالبات سرمایه‌گذاران نقش مهمی در رفع مشکلات دارد که در اداره صمت و مجموعه اقتصادی استان با همه توان و ظرفیت برای حمایت از تولید و اشتغال تلاش می‌شود.

او با تاکید براینکه رفع مشکلات و موانع تولید سرمایه‌گذاران مهم‌ترین هدف و ماهیت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید است، افزود: با توجه به اختیارات گسترده کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و مصوبات این کارگروه در تحقق شعار سال بسیار راهگشاست.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • بازدید سرپرست مدیریت و برنامه‌ریزی فارس از طرح‌های عمرانی خرامه
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • خیز بلند چین در افغانستان؛ چالش‌ها و چشم‌انداز