Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ تاکنون براساس آمار‌های رسمی وزارت بهداشت تاکنون ۴۰ هزار نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و آمار جان‌باختگان از مرز ۳ هزار نفر گذشته است. در این شرایط اطلاعاتی که رییس جمهور از شرایط می‌دهد، با اطلاعات دیگر مسئولان ستاد مبارزه با ویروس کرونا متفاوت است؛ علیرضا زالی گفته وضعیت خطرناک است و تهران را یکی از کانون‌های شیوع ویروس کرونا اعلام کرده، اما روحانی می‌گوید مردم نگران نباشند و همه چیز در کنترل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در استان‌های دیگر وضعیت هنوز باثبات نیست. استان گیلان از همان ابتدا شیوع این بیماری یکی از استان‌های نگران کننده از بابت افزایش مبتلایان و فوتی‌ها بود و طی دو هفته گذشته بیش از ۳ میلیون سفر از استان‌های درگیر این بیماری داشته‌ایم و با توجه به اینکه این ویروس تا دو هفته به صورت پنهان در بدن افراد می‌ماند، امکان اینکه طی یک الی دو هفته آینده شاهد تعداد مبتلایان باشیم زیاد است.

مهرداد لاهوتی بائوج نماینده استان گیلان به رویداد۲۴ می‌گوید اوایل به دلیل مسافرت‌های زیاد، تخت بیمارستان‌های استان گیلان کاملا پر شده بود و اکنون جلوی سفر‌ها گرفته شده و کمی از نگرانی مردم منطقه برطرف شده است.

لاهوتی می‌گوید در روز‌های ابتدایی شیوع ویروس کرونا، مردم با کوچکترین علائم سریعا به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کردند و اصلا همین مراجعات در کنار سفرهای بی‌رویه باعث مبتلا شدن بسیاری از افراد شد. خوشبختانه آن ۲۰ درصدی که وارد استان شدند با تمهیداتی که صورت گرفته، در حال خروج از استان هستند.

بیشتر بخوانید: ۵۰ درصد کادر درمانی گیلان مبتلا به کرونا هستند/ قبرستان‌ها جا ندارند، اجساد روی هم دفن می‌شوند

نماینده مجلس دهم با اشاره به خسارت‌های وارد شده به مردم این استان گفته گیلان شاهد خسارت‌های اقتصادی زیادی بود و با توجه به اینکه صنعت جای چندانی در استان ندارد، مردم بخشی از اقتصاد و معیشت خود را در نوروز و با ارائه صنعت گردشگری، صنایع دستی و... تامین می‌کنند. قرار است با دولت و سایر مسئولان مربوطه جلسه‌ای را داشته باشیم و برای جبران این خسارت تمهیدات و تصمیماتی را اتخاذ کنیم.

 

در بهمن ماه افرادی به ویروس کرونا مبتلا شدند

 

لاهوتی با بیان اینکه هر کشوری برای قرنطیه شرایط خاص خود را دارد، خاطرنشان کرد: در ووهان چین دیدیم زمانی که ویروس کرونا شیوع پیدا کرد، این شهر به طور کامل قرنطینه شد و دولت نگرانی آن‌ها از بابت درآمد و اقتصاد رفع کرد و حتی غذای آن‌ها را هم به در منزل می‌برد و فقط درخواست کرد که مردم در خانه بمانند. آیا ما هم هم می‌توانستیم این کار را با توجه به اینکه چند استان درگیر شده بود انجام دهیم یا نه، به نظرم کار سختی است.

او می‌گوید: البته دو نکته را بگویم که همان ابتدا که ویروس کرونا در قم شیوع پیدا کرد، به جای پنهان کاری باید اطلاع‌رسانی می‌کردیم و این بیماری را با قرنطینه قم کنترل می‌کردیم. نکته دیگر این است که این داستان در کشور ما از بهمن ماه شیوع پیدا کرد و پیش از اینکه اطلاع رسانی رسمی شود و بگویند که ویروس کرونا وارد کشور شده است ما چند مورد مبتلا به ویروس کرونا داشتیم که نشان می‌دهد این ویروس از یکی دو ماه قبل از اسفند وارد کشور شده است. ما از چندماه قبل باید به مردم اطلاع رسانی می‌کردیم و به جای قرنطینه مردم خودشان با ضدعفونی و ماسک خودشان رعایت می‌کردند. همین تجمعات انتخاباتی واقعا در شیوع این بیماری وحشتناک بود.

این نماینده مجلس ادامه داد: با این حال من با قرنطینه کامل و مثلا بستن مغاز‌ها به مدت چندماه و ... مخالفم، زیرا ضربه جبران ناپذیری به اقتصاد وارد می‌کند. اما مثلا محدودیت‌های رفت و آمد به استان‌ها و برخی تصمیم‌های مناسب دیگر باید پیش از سال نو اتخاذ و اجرایی می‌شد تا شاهد رشد این بیماری در کشور نمی‌شدیم.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا قرنطینه ویروس کرونا اطلاع رسانی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۳۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که وقف همچنان بین مردم با روش‌های سنتی‌اش شناخته می‌شود، آیا لازم است اطلاع‌رسانی برای روش‌های نوین آن صورت گیرد؟ گفت: مردم درباره وقف اطلاعات عمومی ندارند و نمی‌دانند وقف در چه حوزه‌هایی می‌تواند کارایی داشته باشد. از آنجایی که وقف بستگی به نیت افراد دارد، حوزه‌ گسترده‌ای دارد؛ یعنی هم حوزه‌های سنتی و هم حوزه‌های نوین را دربر می‌گیرد.

حجت‌الاسلام نقیب ادامه داد: از قدیم مردم با حوزه‌های سنتی وقف سروکار داشتند، ولی الان از شرکت‌های دانش بنیان که در حوزه وقف کار می‌کنند، اطلاعی ندارند. علاوه‌بر اطلاع‌رسانی لازم است وقف‌ها ساماندهی شوند. یعنی به افراد مسیر را یاد دهیم. اگر کسی می‌خواهد وقف کند، بگوییم چه حوزه‌هایی در اولویت وقف قرار دارد، تا نیازهای کشور برطرف شود.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که گاهی مردم می‌گویند چگونه می‌توان بابت اموال یا املاکی که وقف کردیم، اعتماد کرد که در جای صحیح مورد استفاده قرار گیرد، توضیح داد: اعتمادسازی با شفافیت است. باید صندوق‌های مالی مشخص وجود داشته باشد و هر ساله گزارش‌های خود مبنی بر میزان سود و حفظ اموال را ارائه دهند. چون هرجا پای پول وسط باشد، امکان دستیابی عده‌ای به آن هست. شما باید راه‌های دستیابی دیگران را به آن ببندید. باید ناظرینی را بر صندوق‌های مالی مشخص کرد و سالانه گزارش‌های دقیق ارائه داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • ساکنان رفح به هشدارهای تل آویو درباره تخلیه وقعی ننهادند
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند
  • پیکر شهید تازه تفحص شده با حضور پرشور مردم همدان تشییع شد
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه