Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید«علی آقازاده» روز پنجشنبه در نشست قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی افزود: بر اساس راهبردهای پیش‌بینی شده قرار است برخی  صنوف استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی از هفته آینده فعالیت خود را از سر بگیرند که این صنوف شامل فروشگاه‌های قطعات لوازم یدکی، خشکشوی‌ها، تعمیرات لوازم خانگی، ظروف یک‌بار مصرف، ابزار و یراق، مصالح ساختمانی، چاپخانه ها، و آهن فروشان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی از سوی بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای این اصناف انجام می‌شودو در صورت تخطی برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

استاندار مرکزی گفت: همچنین برخی از واحدهای تولیدی استان نیز با رعایت ضوابط بهداشتی و رعایت نکات ایمنی و بهداشت فردی برای کارگران و مردم در هفته آینده شروع به‌کار خواهند کرد.

آقازاده افزود: کارگروه پدافند زیستی استان مقرر کرده که دانشگاه علوم پزشکی استان گزارشی از این بازگشایی را اواخر هفته اتی ارایه کند و تحلیل علمیدر نقاط قوت و ضعف آن صورت بگیرد.

وی اظهار داشت: بر اساس تصمیات کارگروه پدافند زیستی استان دستگاه‌های اجرایی باید از روز شنبه همانند گذشته با یک سوم نیرو ها تکالیف و فعالیت‌ها را دنبال کنند و با رعایت فاصله اجتماعی از ابتلا خود و ارباب رجوع به محل کار جلوگیری کنند.

استاندار مرکزی گفت: طرح فاصله‌گذاری اجتماعی تا ۲۰ فروردین ماه ادامه دارد و برنامه گندزداییاز سوی شهرداری‌ها با نظارت فرمانداران تا مهار کامل ویروس کرونا انجام می‌شود.

آقازاده در ادامه افزود:  مردم در روز طبیعت همکاری خوبی برای بیرون نیامدن از خانه و گذراندن ۱۳ فروردین در خانه داشتند که این مهم نشانه درک و فرهنگ مردم منطقه است.

وی اظهار داشت: همکاری نهادها و گروه‌های مردمی با دستگاه‌های اجرایی در تلاش برای مقابله با ویروس کرونا ارزشمند است و این سرمایه اجتماعی باید روز به روز تقویت شود.

استاندار مرکزی گفت: ورودی شهرها در ۲۶ گلوگاه همچناناز سوی نهادهای نظامی و انتظامی کنترل می‌شود تا از ورود بیماران مشکوک به کرونا به استان جلوگیری شود

آقازاده از رسانه‌ها برای مشارکت فعال و هدفمند در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در کنار نیروی انتظامی، گروه‌های مردمی، حلقه مدیریتی و سایر نهادهای مسئول تشکر کرد.

کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده می‌شد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده  که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه،تنگی نفس، سردرد و گاهی با  اسهال و استفراغ همراه است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان مرکزی بازرسان سازمان صنعت معدن و تجارت زمستان سرمایه طبیعت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۳۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، به مناسبت گرامیداشت هفته‌ی شورا‌ها باحضور استاندار  از ۱۲ دهیار، ۱۲ شورا و ۹ شهردار نمونه استان درمراسم روزملی شوراها و جشنواره استانی شهریار قدردانی شد.
علی محمدی مدیرکل دفتر امور شهری وشورا‌های استانداری استان انتخاب شهرداران و شورا‌های نمونه را درسه شاخصه پاسخگویی و درگاه‌های ارتباطی با مردم، ارزیابی عملکرد و بازرسی عنوان کرد وگفت: برخی شهرداری‌ها ازجمله شهرداری شهرکرد با موفقیت درسه شاخصه به طور همزمان شهرداری برتر استان برتر شد.
زاهدی مدیرکل دفتر امورروستایی وشورا‌های استانداری استان هم تعامل دوسویه، اقدامات عمرانی و توسعه روستا‌ها دربخش‌های مختلف را از مهمترین شاخص‌های انتخاب ۱۲ دهیاری نمونه دراستان دانست.
استاندار چهارمحال وبختیاری هم ثمره تعامل شورا‌های استان با مدیران دستگاه‌های اجرایی در پیگیری حل مشکلات استان، دو سفر رئیس جمهور در ۲ سال متوالی با دستاورد‌های بزرگ درتأمین آب شرب پایدار، توسعه راه‌ها و کشت گلخانه‌ای دربخش کشاورزی دانست.
غلامعلی حیدری مشارکت مردم در سرمایه گذاری‌ها، کاهش آسیب‌های اجتماعی و رفع معارضات اجتماعی را مهمترین راهبرد شورا‌های شهری وروستایی برای توسعه استان درسال جاری برشمرد.
منتخب مردم شهرستان‌های فارسان، اردل، کیار وکوهرنگ درمجلس دوازدهم هم مبدا توسعه را روستا دانست و گفت: می‌توان با ابتکار عمل وفرهنگ سازی مشارکت مردم بویژه روستائیان را درهمه طرح‌های توسعه‌ای کلید زد ونتیجه آن قطعاً به توسعه همه جانبه منجر می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • مهلت ۲ هفته‌ای برای انتقال نمایشگاه‌های خودرو به شهرک صنفی کاوه در مهاباد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی