Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:45:12 GMT

افزایش طلاق در چین پس از قرنطینه

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۳۹۷۴

افزایش طلاق در چین پس از قرنطینه

گزارش تارنمای «ساکس تون» شانگهای حاکی است که درگیری‌ها، خشونت‌های خانوادگی و همچنین تنش میان همسران پس از قرنطینه و به دلیل طولانی شدن زمان ماندن در خانه‌ها در چین افزایش یافته است. 

همین رسانه می‌افزاید که در ماه فوریه ۲۰۲۰ تنها در یکی از بخش‌های استان هوبی کانون شیوع بیماری در چین در مرکز این کشور ۱۶۲ مورد از خشونت‌های خانوادگی به پلیس گزارس شده است این در شرایطی است که در ماه فوریه سال ۲۰۱۹ پلیس فقط ۴۷ پرونده درباره خشونت‌های خانوادگی در این منطقه تشکیل داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فانگ یوان از فعالان مقابله با خشونت‌های خانوادگی در چین می‌گوید که پس از قفل شدن شهرها و بسته شدن درهای خانه‌ها به روی مردم برای پیشگیری از شیوع کرونا، میزان خشونت میان زوجین افزایش یافته است این مشکلی است که می‌تواند برای زوجین در کشورهای دیگر هم بوجود بیاید. 

وی می‌افزاید: ماموران پلیس این روزها مشغول اجرای تدابیر قرنطینه هستند و کمتر فرصتی برای رسیدگی به این مسایل پیدا می‌کنند و از سوی دیگر زوجینی که طرف خشونت‌های خانوادگی هستند به دلیل قرنطینه اجباری حق خروج از منزل ندارند و این مشکل را دوچندان کرده است. 

سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ میلادی بیماری سارس در هنگ کنگ و چین باعث تلفات سنگینی شد یک سال پس از آن تحقیقاتی درهنگ کنگ صورت گرفت که نشان می‌دهد آمار طلاق در سال ۲۰۰۴ به نسبت ۲۰۰۲ میلادی ۲۱ درصد افزایش یافته که از علت‌های آن خشونت‌های خانوادگی،  افسردگی،  اختلالات روحی و روانی بجا مانده از این بیماری اعلام د. 

شبکه خبری بلومبرگ نیز از قول «استیو لی» یکی از وکلای شهر شانگهای آورده است پرونده‌های مربوط به طلاق و خشونت‌های خانوادگی در اختیار وی در ماه مارس امسال که این شهر در قرنطینه بود در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۲۵ درصد بیشتر بوده است. 

این وکیل چینی می‌گوید که مردم پس از اینکه کرونا درچین شایع شد در خانه‌ها قرنطینه شدند و شهرها قفل شد این باعث شد تا زوجین مدت بیشتری زیر یک سقف زندگی کنند و به همان نسبت حس تنفر میان آن‌ها افزایش پیدا کرده است. 

وی افزود: اصولا زمانی که زوجین برای مدت بیشتری در کنار هم می‌مانند و فضای کافی برای تفریحات دیگر ندارند احتمال دارد که به همان‌اندازه از هم فاصله بگیرند این موضوع در تعطیلات طولانی مدت برای همه کشورها پیش می‌آید. 

از سال ۲۰۰۳ میلادی دولت چین روند گرفتن طلاق را برای خانواده‌ها آسانتر کرده است در همان سال در این کشور یک میلیون و ۳۰۰ هزار زوج از یکدیگر جدا شدند وزارت کشور چین گزارش کرده که در سال ۲۰۱۸ میلادی میزان طلاق کماکان افزایش یافته و ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار زوج از هم طلاق گرفته‌اند در سال ۲۰۱۹ میلادی این رقم ۴ میلیون و ۱۵۰ هزار نفر بوده است. 

 «یانگ شونگلی» وکیل شرکت دینگدا در چین می‌گوید که بسیاری از موارد طلاق مربوط به زوج‌های جوانتر است و به بهانه‌های مختلف به دنبال جدایی هستند.  

او افزود که در جریان شیوع کرونا به چندین پرونده طلاق رسیدگی کرده که طرفین این پرونده‌ها فقط حدود ۳۰ سال داشته‌اند. 

دولت چین آمار رسمی طلاق را سالانه منتشر می‌کند و برای همین هنوز آمار دقیقی از میزان طلاق در سه ماهه اول سال جاری میلادی پس از شیوع کرونا در دسترس نیست. 

برچسب‌ها ویروس کرونا طلاق والدین چین پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا طلاق والدین چین ویروس کرونا طلاق والدین چین خشونت های خانوادگی افزایش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۳۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکرین دیلی، مجلس ملی فرانسه رای به تشکیل کمیسیونی داد که وظیفه آن بررسی موارد «خشونت جنسی و جنسیتی» در صنعت سینمای این کشور و سایر زمینه‌های فرهنگی است.

درخواست برای راه‌اندازی چنین برنامه‌ای توسط ژودیت گودرش بازیگر، نویسنده و کارگردان مطرح شد که رهبری موج جدیدی «جنبش می تو» در این کشور را برعهده دارد.

این نخستین باری است که مباحث «جنبش می تو» به سطح دولتی فرانسه می‌رسد، اگرچه سازمان فیلم فرانسه (CNC ) در ماه‌های اخیر ابتکاراتی برای جلوگیری از آزار جنسی در صحنه فیلمبرداری انجام داده بود.

فرانچسکا پاسکوینی، نماینده پارلمان که این طرح را به مجلس برد، گفت: وقت آن رسیده که فرش قرمز برای متجاوزان پهن نشود.

هدف این کمیسیون ارزیابی شرایطی است که مدت‌ها اجازه داده تا خردسالان و بزرگسالان شاغل در صنایع فیلم، سمعی و بصری، هنرهای نمایشی، مد و تبلیغات در اکوسیستم تولید فیلم فرانسه مورد سوء‌استفاده و خشونت قرار گیرند.

گودرش در ماه فوریه این درخواست را مطرح کرد و حالا قرار است کمیسیون به صورت رسمی در ۱۳ مه راه‌اندازی شود. جلسات استماع شکایت‌ها از ۲۰ می آغاز می‌شود و نتیجه گیری‌ها ۶ ماه بعد ارایه خواهد شد.

کد خبر 6096965

دیگر خبرها

  • چه اسم و فامیلی را می‌توان تغییر داد؟
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • دستگیری مردی که دایی و خاله‌اش را کشت
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • چرا دولتمردان آمریکا از خشونت‌ علیه دانشگاهیان این کشور در برابر دوربین‌ها ابایی ندارند؟
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ