Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا علیزاده روز پنجشنبه در پیام خود با تبریک روز جهانی کتاب کودک گفت: امسال  که حسب شرایط موجود، لازم است  تا خانواده‌ها با درک وظایف اجتماعی در خانه ماندن را تجربه کنند به استقبال روز جهانی کتاب کودک رفته ایم و این محدودیت ها اگرچه ناخواسته است اما می تواند لحظات شیرینی هم داشته باشد، مانند عنوان این روز که می شود ان را  به یک اتفاق خوشایند در ذهن کودکان تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: داستان بهترین وسیله انتقال فرهنگ و حتی تجربه است که اگر با توجه به نیاز کودک و خواست او انجام گیرد، نتایج مفیدی به همراه خواهد داشت. آشنا کردن کودکان با قصه های اصیل ایرانی و فرهنگ دینی با کتاب و کتابخوانی علاوه بر حس خو. ب با هم بودن، گام بسیار مهمی برای نزدیک شدن به دنیای کودک است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان تاکید کرد: داشتن نسلی کتاب خوان و گسترش فرهنگ مطالعه جز با سرمایه گذاری بر کودکان و نوجوانان محقق نخواهد شد، بنابراین امروز و امسال می تواند سر آغاز حرکتی جمعی باشد تا محیط خانه را برای "کتاب خوانی خانوادگی در روزهای چهاردهم  هر ماه " آماده کنیم.

وی ادامه داد: علاوه بر مطالعات دیگر پیشنهاد می شود که در چهاردهم هر ماه، خانواده ها گرد هم امده و ساعتی به کتاب خوانی برای کودکان و سایر اعضای خانواده اختصاص دهند،  این گونه می توان امید داشت که سالهای بعد، شیرینی  و حلاوت  مستمر کتابخوانی خانوادگی از تلخی خاطرات  ویروسی به اسم کرونا  کم کند.

علیزاده تصریح کرد: جامعه دانا، جامعه ای فعال، راستگو، صادق و پویاست، و دانایی جز از راه کتاب و. کتابخوانی حاصل نخواهد شد، بنابراین این روز را گرامی میداریم و امید واریم تا نسل کودک و نوجوان ما با همنشینی با کتاب، نسلی مهربان، دانا و توانا باشد.

روز جهانی کتاب کودک مصادف با ۲ آوریل برابر با ۱۳ فروردین است که به علت تلاقی آن با ۱۳ نوروز، در ایران به روز ۱۴ فروردین موکول شده و به افتخار زادروز هانس کریستین اندرسن، نویسنده داستان‌های کودکان نامگذاری شده‌ است.

این روز از سال ۱۳۴۹ در ایران به رسمیت شناخته شده ‌ و وزارت آموزش و پرورش در  سال  ۱۳۵۰  روز ۱۴ فروردین هر سال را روز جهانی کتاب کودک در ایران اعلام کرده است.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان ادبیات کودک و نوجوان کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان ادبیات کودک و نوجوان کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان ادبیات کودک و نوجوان کتابخوانی روز جهانی کتاب کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۴۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • «زنده باد درخت» بر روی بیلبورد‌های پایتخت
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • همراهی بیلبورد‌های پایتخت با هفته زمین پاک
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • ۵ بوستان مهم تهران پذیرای ویژه تهرانی‌ها بود
  • پویش با زمین مهربان باشیم به اجرا در آمد
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است