Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد پادیاب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد از شخم زمستانه در این شهرستان انجام شده است، افزود : بانک های نشاء زمینه ساز جهش تولید در شهرستان صومعه سرا شده و امسال افزایش تولید خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه صومعه سرا پیشرو در توسعه بانک نشا کشاورزی در گیلان است، گفت : ۱۹ بانک نشاء دارای پروانه بهره برداری در شهرستان مشغول فعالیت هستند و ظرفیت نشا مکانیزه را در سال زراعی جدید به ۱۸ هزار هکتار می رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با اشاره به اینکه وصل کردنحلقه های زنجیره توسعه برنج در اولویت است، عنوان کرد :این زنجیره از طرح تجهیز و یکسان سازی مزارع، مکانیزاسیون تجهیزات کشاورزی، بانک نشاء و در نهایت مدرن سازی شالیکوبی ها را شامل می شود که همه آن ها منجر به افزایش تولید می شود.
پادیاب در ادامه از توزیع ۲۰۰تن بذر و ۱۸۰۰تن کود شیمیایی بین کشاورزان شهرستان خبر داد و افزود: مدرن سازی کارخانه ها شالیکوبی یکی از راههای جلوگیری از ضایعات برنج است و تاکنون در این راستا ۱۷واحد شالیکوبی مدرن سازی شده که سهم مهمی در کاهش ضایعات برنج دارند.
بانک نشای برنج به مکانی گفته می شود که با استفاده از فضا، امکانات و نیروی کار محدود قابلیت تولید صنعتی نشاء برنج در داخل سینی نشاء را در سطح وسیع دارا می باشد. نشاء تولید شده علاوه بر قابلیت حمل و انتقال عاری از هرگونه آفت و بیماری بوده و با مصرف حداقل آب، بذر و انرژی تولید می گردد.
شهرستان صومعه سرا با حدود ۱۳۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.

این منطقه با دارابودن ۲۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری و تولید سالانه ۶۵ هزار تن برنج سفید و ۲۸۰ آب بندان و بیش از ۱۲ هکتار صنوبر کاری از کانونهای مهم کشاورزی و آبزی پروری در استان است.

برچسب‌ها اراضی کشاورزی صومعه سرا گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراضی کشاورزی صومعه سرا گیلان اراضی کشاورزی صومعه سرا گیلان صومعه سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۵۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت چغندر قند در دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول  گفت: در سال زراعی جاری ۵ هزار و ۱۸۵ هکتار از مزارع این شهرستان به کشت چغندرقند اختصاص یافت. 

بهروز قمر زاده افزود:  ۲۹ دستگاه ماشین ‏آلات برداشت چغندرقند در شهرستان دزفول فعال است و پیش بینی می‌شود حدود  ۳۵۰ هزار تن محصول چغندرقند از مزارع این شهرستان برداشت شود. 

وی ادامه داد: محصول چغندر شهرستان دزفول پس از برداشت به ۱۲ کارخانه قند از جمله کارخانه قند بنیاد اصفهان، نقش جهان اصفهان، همدان، قزوین، مرودشت، چهارمحال، اهواز، شوش، اسلام آباد، کوار، فسا و اقلید منتقل ‏می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول اظهار کرد: کشت چغندرقند در شهرستان دزفول همه ساله بصورت پائیزه کشت می‏شود.

 

 

دیگر خبرها

  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • پیش‌بینی ۸۰ درصدی نشاء مکانیزه در بهشهر
  • نخستین نشاء مکانیزه برنج در بهشهر