Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، بریتیش امریکن توباکو (BAT) یکی از بزرگترین شرکت‌ها در زمینه تولید سیگار و تنباکو محسوب می‌شود که مدیریت برندهایی مانند کنت، دانهیل و لاکی استریک را برعهده دارد.   این کمپانی روز چهارشنبه یک آپریل اعلام کرد که واحد بیوتکنولوژی آن در ایالات متحده آمریکا، با استفاده از پروتئین‌های استخراج شده از برگ‌های تنباکو در حال توسعه واکسن کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بخش فرایند بیو کنتاکی (KBP) می‌تواند از خرداد به صورت هفتگی، ۱ تا ۳ میلیون دوز واکسن تولید کند. برای دستیابی به این هدف، آژانس‌های دولتی و تولیدکنندگان به بریتیش امریکن توباکو کمک می‌کنند. این شرکت اعلام کرده بخش KBP، این واکسن را به صورت غیرانتفاعی تولید می‌کند.   در حال حاضر واکسن کرونا مراحل پیش از آزمایشات بالینی را طی می‌کند. این شرکت برای تولید این واکسن، بخشی از توالی ژنتیکی کووید-۱۹ را شبیه‌سازی کرده تا قادر به تولید آنتی ژن باشد. این آنتی ژن برای تکثیر، درون برگ‌های تنباکو تزریق شده است. آنتی ژن ماده‌ای بوده که باعث واکنش سیستم ایمنی بدن می‌شود.   این شرکت اعلام کرده پس از برداشت، آنتی ژن‌ها از برگ‌ها استخراج شده و تصفیه می‌شوند و سپس به بدن تزریق خواهند شد. این فرمول در دمای ثابت اتاق در حال توسعه است که با سایر واکسن‌ها که در دمای کم توسعه پیدا کرده‌اند، متفاوت است.   مدیر تحقیقات بریتیش امریکن توباکو، «دیوید اوریلی» اعلام کرده: «ما اعتقاد داریم که با همکاری پلتفرم فناوری کارخانه توتون خود و دولت‌ها و سهامداران، به یک موفقیت بزرگ دست پیدا کرده‌ایم و می‌توانیم در شکست کووید-۱۹ کمک کنیم.»   کی‌بی‌پی چند سال پیش اعلام کرده بود درمان موثری برای بیماری ابولا خلق کرده که ZMapp نام دارد. این دارو هنوز موفق به دریافت تاییدیه از سوی سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا نشده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیوتکنولوژی جهان سیگار مرگ تنباکو اعلام کرده آنتی ژن برگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۶۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

مسعود قادر معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در گفتگو با خبرنگاران حوزه کشاورزی خبرگزاری صدا و سیما،  با اشاره به موفقیت دانشمندان جوان ایرانی در تولید واکسن ORT با بالاترین استانداردهای جهانی اظهار داشت: دستاوردهای چنین موفقیتی تنها به بی نیازی از واردات یک نوع واکسن محدود نمی شود و در عمل، دانش و توان تولید انواع واکسن های جدید را نیز به همراه دارد و از همین رو، به موازات این امر، تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد نیز در دستور کار قرار گرفت و مراحل مختلف آن با موفقیت سپری شده است.

وی با اشاره به سهم موثر و مفید موسسه رازی در حفظ سلامت و تامین امنیت غذایی کشور، به تشریح سابقه تولید انواع واکسن های دامی اشاره کرد و گفت: سهم بزرگی از تامین و حفظ سلامت انواع مواد غذایی، به ویژه در زمینه گوشت و لبنیات به لطف زحمات و تلاش های دانشمندان گمنام موسسات تامین کننده واکسن ها، از جمله موسسه رازی بوده و در حال حاضر نیز، تحقیقات برای تولید واکسن های نوین و چندگانه با جدیت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه رازی با بیان خطرات و تهدیدات دائمی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان برای صنعت طیور کشور، تصریح کرد: این بیماری بطور مداوم صنعت طیور و حتی انواع پرندگان را تهدید می کند و به دلیل حضور پرندگان مهاجر در نقاط مختلف کشور، جلوگیری از ورود آن غیر ممکن است.
وی افزود: از همین روز تولید واکسن برای غلبه بر این بیماری اهمیت بسیاری دارد و خوشبختانه دانشمندان جوان ایرانی موفق شدند با روش ژنتیک معکوس به سویه این واکسن دست یافته و مراحل تولید آن را سپری کنند.

قادر با بیان اینکه تحقیقات در این زمینه با جدیت ادامه دارد، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی انجام شده، با تکمیل مراحل آزمایش و طی مراحل قانونی، این واکسن در یک سال آینده به تولید خواهد رسید.

وی با بیان اینکه دستکم نیمی از انواع واکسن های جدید حوزه دام و طیور در داخل کشور و در موسساتی مانند موسسه رازی تولید می شود، تصریح کرد: دانش فنی برای گسترش تولید در دسترس است و می توانیم بطور کامل نیازهای کشور را در داخل تولید کنیم.
معاون موسسه رازی با اشاره به پیچیدگی های صنایع دارویی و بیولوژیک در سطح جهان، تصریح کرد: کشورهای دارای این دانش به هیچ وجه دوست ندارند با کشورهای دیگری از جمله ایران همکاری کنند و حتی از ارائه کوچکترین خدمات یا فروش تجهیزات خودداری می کنند، اما ما می توانیم بدون کمک آنها پیش برویم.

دکتر قادر با بیان اینکه یکی از عمده ترین موضوعاتی که باعث کندی پیشرفت این دانش می شود، فرسودگی تجهیزات است، از شرکت ها و صنایع داخلی خواست برای تامین نیاز موسسات سرم سازی اقدام کنند و گفت: ما از شرکت های سازنده تجهیزات می خواهیم که وارد این عرصه شوند و آماده ایم اطلاعات اولیه و نیازهای خود را به آنها ارائه کنیم تا این تجهیزات را در داخل کشور تولید کنند و در اختیار موسسات بگذارند.

وی از مردم و به ویژه مصرف کنندگان واکسن ها خواست با مطالبه محصول با کیفیت ایرانی، سیاستگذاران، مدیران و مسئولان در عرصه های مختلف را به حرکت در مسیر تولید بهترین و جدیدترین محصولات در داخل کشور تشویق کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کارگران به تولید هویت می‌بخشند
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا