Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-26@05:28:31 GMT

شمار مبتلایان به کرونا از یک میلیون نفر فراتر رفت

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۷۴۲۸

شمار مبتلایان به کرونا از یک میلیون نفر فراتر رفت

شمار قربانیان شیوع بیماری همه گیر «کووید ۱۹» در کشورهای مختلف جهان از ۵۰ هزار نفر فراتر رفت. تاکنون بیش از یک میلیون نفر نیز در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند. از این تعداد حال بیش از ۲۱۰ هزار بهبود یافته است. تدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت از «افزایش استثنایی» آمار مبتلایان ابراز نگرانی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع ویروس کرونا در آمریکا تاکنون جان ۵۶۲۰ نفر را گرفته است. تعداد مبتلایان به ویروس جدید کرونا در این کشور نیز به ۲۳۵۷۴۷ نفر رسیده است. شمار جان باختگان در ایتالیا تاکنون ۱۳۹۱۵ نفر است. این در حالی است که ۱۱۵۲۴۲ نفر در این کشور اروپایی به نوع جدید ویروس کرونا مبتلا شده اند. بیماری «کووید ۱۹» در اسپانیا تاکنون جان ۱۰۰۹۶ نفر را گرفته است. تعداد مبتلایان به این بیماری در اسپانیا ۱۱۰۲۳۸ نفر است. شمار قربانیان در چین طبق آمار رسمی ۳۳۱۸ نفر و تعداد مبتلایان در این کشور ۸۱۵۸۹ نفر است. ویروس جدید کرونا در آلمان جان ۱۰۷۴ نفر را گرفته است. ۸۴۲۶۴ نفر نیز در این کشور اروپایی به این ویروس مبتلا شده اند. شمار قربانیان در فرانسه به ۴۵۰۳ نفر رسیده است. این در حالی است که ۵۹۱۰۵ نفر نیز در این کشور به نوع جدید ویروس کرونا مبتلا شده اند. بنا به آمار رسمی در ایران تاکنون ۳۱۶۰ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند. ۵۰۴۶۸ نفر نیز در ایران به این ویروس مبتلا شده اند. تعداد جان باختگان در بریتانیا ۲۹۲۱ نفر اعلام شده است. شمار مبتلایان در این کشور نیز به ۳۳۷۱۸ نفر رسیده است.

در حالیکه حدود چهار ماه از اعلام رسمی شیوع ویروس جدید کرونا می‌گذرد، شمار افراد مبتلا به این ویروس در سراسر جهان از یک میلیون نفر فراتر رفت.

چین نخستین مورد ابتلا را در دسامبر گذشته گزارش کرد. گرچه شیوع ویروس کرونا هم اکنون در چین و استان هوبئی فروکش کرده است اما کانون جدید شیوع این ویروس به اروپا و آمریکا منتقل شده است.

قوانین منع آمد و شد در مدینه و مکه به‌طور نامحدود اجرا می‌شود

وزارت کشور عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، قوانین منع تردد را به‌طور نامحدود و ۲۴ ساعته در دو شهر مذهبی مکه و مدینه اجرایی می‌کند.

طبق آمار رسمی روز سه‌شنبه در شهرهای مکه و مدینه در مجموع ۱۳۳ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا ثبت شده است.

تاکنون در مجموع هزار و ۸۸۵ مورد ابتلا به ویروس کرونا در عربستان گزارش شده است که ۲۱ نفر از آن‌ها نیز جان خود را از دست داده‌اند.

در حال حاضر پروازهای بین‌المللی در عربستان لغو شده است و مراسم حج عمره نیز به حالت تعلیق درآمده است.

ورود و خروج به ریاض، مکه، مدینه و جده محدود است. پیش از این برخی از شهرهای اطراف مکه و مدینه نیز به‌طور کامل قرنطینه شده بودند.

---

استفاده از ماسک در اتریش اجباری می‌شود

دولت اتریش همزمان با شیوع ویروس جدید کرونا استفاده از ماسک را در فروشگاه‌ها و اماکن عمومی اجباری می‌کند. شهروندان اتریش از روز دوشنبه آینده موظف هستند در اماکن عمومی و فروشگاه‌ها دهان و بینی خود را بپوشانند. سباستین کورتس، صدراعظم اتریش در این مورد گفت: «هر چند این در رسم و رسوم ما نیست اما برای محافظت از دیگران باید این کار را انجام دهیم.»

استفاده از ماسک تا چند هفته پیش در کشورهای اروپایی مرسوم نبود اما این روزها با اجرای قرنطینه در بسیاری از کشورهای این قاره استفاده از ماسک هم برای جلوگیری از شیوع بیماری همه گیر «کووید ۱۹» رایج شده است.

کره شمالی: مورد ابتلا به کرونا نداریم

کره شمالی روز پنجشنبه تاکید کرد که موردی از ابتلا به ویروس جدید کرونا در این کشور به ثبت نرسیده است. هر چند کره شمالی یکی از منزوی ترین کشورهای جهان محسوب می شود اما بسیاری از کشورها به ادعای عدم شیوع بیماری «کووید ۱۹» در این کشور مشکوک هستند. کره شمالی در همسایگی دو کشور چین و کره جنوبی قرار دارد که شاهد شیوع گسترده نوع جدید ویروس کرونا بودند.

کارشناسان هشدار می دهند که شیوع بیماری «کووید ۱۹» در کره شمالی به دلیل ضعف نظام درمانی این کشور می تواند تبعات زیادی داشته باشد./ یورونیوز

 

 

 

 

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ویروس جدید کرونا استفاده از ماسک مبتلا شده اند شیوع بیماری ویروس کرونا مورد ابتلا شیوع ویروس نفر نیز کره شمالی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۷۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه

به گزارش خبرنگار مهر، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روزهای ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

کد خبر 6086051 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا