Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@02:57:26 GMT

ضعف سیستم ایمنی در وحشت از کرونا

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۷۴۳۸

ضعف سیستم ایمنی در وحشت از کرونا

انسان موجودی تلقین پذیر است و تلقین پذیری یکی از ویژگی های انسان است، خود گویی ها و تلقینات بسیار تاثیر گذار هستند و گفت‌وگو در خصوص ویروس کرونا سبب تصویر سازی یک وحشت بزرگ و متعاقب آن ضعف سیستم عصبی و ایمنی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، انسان موجودی تلقین پذیر است و تلقین پذیری یکی از ویژگی‌های انسان است، خودگویی‌ها و تلقینات بسیار تاثیرگذار هستند، گفت‌وگو در خصوص ویروس کرونا سبب تصویرسازی یک وحشت بزرگ و متعاقب آن ضعف سیستم عصبی و ایمنی آن‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



افرادی که با ساختمان مغز و اعصاب آشنا هستند، برای تلقین ارزش فوق‌العاده قایل هستند و میگویند حرف و تلقین روی غدد داخلی بدن اثر میگذارد و موجب بهبود یا بیماری شخص می‌شود.

متاسفانه این روزها با توجه به افزایش شیوع ویروس کرونا در جامعه شاهد آن هستیم که یک نوع ترس و تلقین منفی در بین افراد افزایش یافته و تصور می‌شود که مبتلا شدن به کرونا انسان را به کام مرگ می‌کشاند.

اگر این افراد با چنین ترس و پیش زمینه ذهنی به کرونا مبتلا شوند، احتمال اینکه این بیماری افراد را از پای درآورد بیشتر است، درحالی که برخی، بیماری کرونا را همانند یک آنفلوآنزا تصور می‌کنند و همین موضوع سبب می‌شود تا خیلی بهتر و قوی‌تر بتوانند از پس آن برآیند.

شخصی که دائم نگران بیماری باشد به تدریج بیمار میشود. اثرات تلقین به قدری در انسان زیاد است که قادر است او را بیمار کند و یا از سخت‌ترین بیماریها نجات دهد.


در این شرایط ترس و نگرانی ناشی از ابتلا به ویروس کرونا، باید به زور هم که شده خود را به کارهای فرح بخش و مثبت سرگرم کنیم، زیرا انجام این نوع کارها در چنین شرایطی، تاثیر داروی مقوی را دارد و ما را از این ترس رهایی می‌بخشد.

در همین ارتباط مطهره مهدوی، مشاور و مددکار کلانتری زیراب شهرستان سوادکوه می‌گوید: افراد زیادی اظهار می‌کنند که علایمی از تب سرفه و یا سرماخوردگی را در خود می‌بینیم که این مساله ناشی از تمرکز و پرداختن بیش از اندازه ذهن به بیماری است و آنقدر توجه‌ها به این بیماری متمرکز شده که واقعا جسم را بیمار می‌کند.

وی افزود: اکثر مردم آگاه نیستند که چقدر تلقینات سوء خود آنها دلیل بیماری آنهاست، همچنین نمی‌دانند که آنچه غالبا سلامتی آنها را باز می‌گرداند، تلقینات خود آنهاست نه اثرات دارو وقتی آنها فکر می‌کنند فلان دارو شفابخش است، همین فکر و تلقین سبب شفایشان می‌شود، با تغییر افکارتان در مورد وضعیت کنونی بدن تان همه چیز تغییر می‌کند، هیچ بیماری لاعلاج نیست مگر اینکه ذهن لاعلاجی را بپذیرد، دانشمندان به دفعات نشان داده اند هر نوع تلقین مورد پذیرش ضمیر ناخودآگاه قرار می‌گیرد.

مشاور و مددکار کلانتری زیراب شهرستان سوادکوه در ادامه بیان کرد: در بسیاری از موارد افرادی که تلقین منفی به خود میکنند و احساس میکنند که بیماری خاصی گرفته اند یا در لحظه‌ای به سر درد فکر کنند همان بیماری به سراغشان می‌آید که نشأت گرفته از تاثیر امواج منفی در سلولهای بدن است، بنابراین در علم روانشناسی این موضوع اثبات شده که اگر به مسائل منفی فکر کنید و در صورت تلقین به آن، تا حدود زیادی آن اتفاق برایتان رخ خواهد داد.

مهدوی خاطرنشان کرد: متاسفانه افراد در مواجهه با ویروس کرونا دچار خودآزاری شده‌اند و در فضای مجازی به دنبال خبر‌های اغراق‌آمیز می‌گردند، همچنین خبر‌های اغراق‌آمیز باعث می‌شوند که ذهن انسان به سمت افکار منفی برود که این خود باعث بیمار شدن ذهن انسان می‌شود، اگر چنانچه تلقین‌پذیری در مواردی از طریق خود افراد خانواده یا از طریق فضای مجازی و گروه‌های خاصی در افراد به وجود آید، افرادی که دچار تلقین‌پذیری و وسواس هستند باید مراقبت کنند، زیرا احتمال اینکه تلقین‌پذیری به وسواس تبدیل شود، بسیار زیاد است.

وی با بیان اینکه گفت‌وگو در خصوص ویروس کرونا سبب تصویر سازی یک وحشت بزرگ و متعاقب آن ضعف سیستم عصبی و ایمنی آن‌ها می‌شود، بیان کرد: از نظر علمی تمرکز اندیشه و تلقین در بهبود یا شدت یک آسیب اثرگذار است، اما صرف تمرکز تفکر منجر به معالجه یا ابتلا به یک ویروس نمی‌شود، بنابراین با تلقین افکار مثبت می‌توان ذهن را در جهت افکار و عقاید مثبت هدایت و از این طریق اضطراب و تنش را کاهش داد، یا با تمرکز بر افکار منفی ترس روانی را افزایش و آمادگی پذیرش بیماری را تشدید کرد و بر این اساس باید با استفاده از راهکارهای روان‌شناختی با این ویروس مقابله کرد.

مشاور و مددکار کلانتری زیراب شهرستان سوادکوه  در ادامه افزود: یادتان باشد، هیچ‌کس مثل شما نمی‌تواند احساسات آزاردهنده‌تان را بیدار کند، انتقادهای خشن را متوقف کنید و هنگامی که احساس می‌کنید در بدترین حالت‌تان هستید، درباره‌ی توانایی‌هایتان فکر کنید، افراد به هر اندازه‌ای که نشاط و خوشحالی در زندگی روزمره‌شان باشد می‌توانند با این ویروس مقابله کنند، همچنین با هدایت ذهن به سوی افکار مثبت و حفظ خونسردی می‌توانند به راحتی از این موضوع بگذرند.

مهدوی با بیان اینکه بهتر است فیلمهای کمدی، خنده آور و شادی برانگیز را جمع آوری کنید و در روز در سه نوبت آنها را مشاهده کنید، یادآور شد: ترس‌ها، باورهای دیگران به بیماری و تردیدها را نادیده بگیرید و خشم، نفرت و افکار منفی را از خود دور کنید، شاد بگردید (طنز و لطیفه زیاد مطالعه کنید)، همچنین بهترین راهکار برای مصون ماندن از چنین تصورات و اختلالاتی، افزایش آگاهی علمی برای روش‌های مقابله با بیماری کرونا است که باید در بین افراد جامعه تقویت شود و احساس روانی مطلوبی در بین مردم ایجاد کند، مثلاً بیان انتشار اخبار مبتلایان بهبود یافته در خصوص ویروس این بیماری و تجربه‌ای که داشته‌اند، می‌تواند آثار بسیار مطلوبی در بیننده برجای بگذارد، و داشتن یک رژیم غذایی مناسب نیز می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و خطر ابتلا به بیماری کرونا را کاهش دهد.

انتهای پیام/86041/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: انسان ویروس کرونا تلقین ایمنی خصوص ویروس ویروس کرونا ضعف سیستم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۷۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن

چری Tiggo۹ به عنوان محصول سنگین وزن و جدید چری در سال ۲۰۲۴، اولین حضور خود را در نمایشگاه خودرو پکن در ماه آوریل انجام داد.


تهران- ایسنا- Tiggo۹ به عنوان عضو رده بالای خانواده تیگو، به اندازه بزرگتر، عملکرد قوی‌تر و تجربه لوکس‌تر خود متکی است تا سری تیگو را به چالش بکشد و استانداردهای لوکس را مجدداً تعریف کند و برند را به ادامه مسیر صعود هدایت کند.

تیگو ۹ مفهوم طراحی مناسب خانواده را با شکل کلی پایدار و شکیل به ارث برده است. جلوپنجره الماسی، چرخ‌های بزرگ و چراغ‌های عقب از نوع جلویی حس طراحی آن را برجسته می‌کند.

مصرف سوخت این سری تنها ۵.۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و برد جامع آن بیش از ۱۴۰۰ کیلومتر است. در این محصول می‌توانید ۳۰ تا ۸۰ درصد باتری را در ۲۰ دقیقه شارژ کند، و این اولین بار است که حداکثر توان ۶.۶ کیلووات تخلیه خارجی را در خود جای می‌دهد و سناریوهای استفاده از وسایل نقلیه در فضای باز را بسیار غنی می‌کند.

همچنین در آینده، تیگو ۹ به روز رسانی و ارتقای محصول ادامه خواهد داد و کیفیت بالاتر و تجربه سفر بهتری را برای مشتریان بیشتری در سراسر جهان به ارمغان می آورد.
در این پلتفرم، هوش و اتصال به اینترنت به عنوان مسیرهای توسعه اولیه در بخش خودرو ظاهر شده اند. چری برای انطباق سریع با این تغییر فناوری، فناوری هوشمند را به نقطه کانونی در تحقیق و توسعه خود تبدیل کرده است. چری با ادغام فناوری اتصال هوشمند پیشرفته، پلتفرم جدید T۲X را ایجاد کرده است که ترکیبی از هوش و ایمنی است.



پلتفرم T۲X فناوری با ترکیب استفاده از هوشمند پیشرو جهانی و فرآیندهای تولید خودرو، به دنبال رهبری جامع در ابعاد مختلف است. از نظر ایمنی، پلتفرم T۲X با استانداردهای ایمنی پنج ستاره جهانی مطابقت دارد و ایمنی کاربر را با استانداردهای سطح بین المللی تضمین می کند. این فناوری‌های ایمنی فعال و غیرفعال را ترکیب می‌کند و امکان مداخله ۲ ثانیه قبل برای محافظت از مسافران را فراهم می‌کند.
گفتنی است ؛ با استفاده از ۸۵ درصد از خودرو از فولاد با استحکام بالا و ۱۸ درصد از صفحات فولادی با فرم گرم، همراه با ۱۰ ایربگ ایمنی، این استاندارد ایمنی بالا معیاری را در صنعت ایجاد می کند.T۲X مجهز به چهار سیستم پیشرو در صنعت است: سیستم تعلیق، شاسی، چهار چرخ متحرک و فرمان. دارای سیستم تعلیق مغناطیسی با پاسخ میلی ثانیه و مقاومت های متغیر بدون پله است.
علاوه بر این، این پلتفرم دارای یک فرمان برقی دوگانه پینیون (DP-EPS) است که توسط BOSCH برای کنترل دقیق فرمان تنظیم شده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟