Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که شیوع کرونا مانع از برگزاری حراجی ساتبیز به صورت معمول شد اما این خانه معتبر هنر حراجی را به صورت آنلاین برگزار کرد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ «هنر قرن بیستم خاورمیانه» این دوره ساتبیز به دلیل شیوع ویروس کرونا در لندن به صورت آنلاین برگزار شد و فروشی بیش از ۲.۱ میلیون پوندی را ثبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حراجی که قرار بود به رسم معمول ۲۴ مارس (۵ فروردین) در لندن برگزار شود، به دلیل جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، از ۲۷ تا ۳۱ مارس (۸ تا ۱۲ فروردین) به شکل آنلاین برگزار شد.

در حراجی امسال ساتبیز در مجموع ۷۱ اثر ارایه شده بود اما با اعلام خبر برگزاری آنلاین حراجی، شماری از ارایه کنندگان در حراجی شرکت نکردند و در نهایت بیش از نیمی از آثار یا در حراجی ارایه نشدند یا خریداری به قیمت مورد نظر نیافتند.

از ۷۱ اثر هنرمندان خاورمیانه که در این حراجی ارایه شدند ۱۷ اثر متعلق به ۱۳ هنرمند ایرانی بود. ترکیه، لبنان، مراکش، مصر، عراق و فلسطین دیگر کشورهایی بودند که آثاری در این حراجی ارایه کرده بودند.

در حالی که فروش هنر خاورمیانه سال ۲۰۱۹ ساتبیز بیش از ۳.۴۸ میلیون پوند بود، این دوره با فروش ۲.۱۹۳.۶۲۵ پوندی به کار خود پایان داد.

سهم فروش این دوره ایران ۲۶۸.۷۵۰ پوندی برای ۶ اثر از هنرمندان ایرانی بود.

گران‌ترین اثر فروخته شده این دوره تابلویی از محمد ملهی از مراکش بود که با عنوان «بلوک‌ها» با قیمت پایه ۵۵ هزار تا ۶۵ هزار پوند وارد حراجی شد اما در نهایت ۳۹۹ هزار پوند فروخته شد و رکورددار این دوره حراجی شد.

جایگاه دوم فروش به هنرمند فقید عراقی محمود صبری اختصاص یافت که تابلویی با عنوان «خانواده کشاورزان» او به قیمت ۳۰۰ هزار پوند فروخته شد.

جایگاه سوم نیز به هنرمند فقید ایرانی بهمن محصص با تابلویی با عنوان «تئیریاس چیزی بیشتر از آینده نمی‌داند» رسید که ۱۵۰ هزار پوند فروخته شد.

امسال ۳ اثر از منیر شاهرودی فرمانفرماییان، ۲ اثر از بهمن محصص، ۲ اثر از منوچهر یکتایی و یک اثر از پرویز تناولی، لیلی متین دفتری، منصور قندریز، مسعود عربشاهی، فرهاد مشیری، فرامرز پیلارام، رضا درخشانی، صادق تیرافکن، کامروز آرام و هدیه شفیعی در این حراجی ارایه شده بود.

دو نقاشی و مجسمه از محصص، ۲ اثر از منیر شاهرودی فرمانفرماییان و یک اثر از فرامرز پیلارام و هدیه شفیعی مجموع آثار فروخته شده از ایران در این حراجی بودند.

مجسمه «سگ و مرد» بهمن محصص به قیمت ۶۸.۷۵۰ پوند فروخته شد.

اثر بی عنوان فرامرز پیلارام با قیمت ۲۲.۵۰۰ هزار پوند فروخته شد.

تابلو نقاشی منیر شاهرودی فرمانفرماییان با قیمت ۱۱.۲۵۰ پوند و ۱۰.۰۰۰ پوند فروخته شد

تابلو هدیه شفیعی با قیمت ۶.۲۵۰ پوند فروخته شد.

در حراج اصلی گرانترین اثر به محمود سعید هنرمند فقید مصری اختصاص داشت که با قیمت پایه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار پوند ارائه شده بود و جایگاه دوم به دو هنرمند ایرانی، بهمن محصص و منیر شاهرودی فرمانفرماییان با آثار که با قیمت پایه ۱۲۰ تا ۱۸۰ هزار پوند قیمت‌گذاری شده بودند، تعلق داشت. محمود صبری نیز با اثری با ارزش ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار پوندجایگاه سوم را در اختیار داشت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خاورمیانه فرهنگ و هنر لندن مراکش ویروس حراجی منیر شاهرودی فرمانفرماییان هزار پوند فروخته شد آنلاین برگزار حراجی ارایه بهمن محصص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۸۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه

دبی با رونمایی از پروژه بزرگ‌ترین ساحل جهان با گنبدهای زیستی و فناوری پیشرفته در کنار ابرپروژه‌هایی هم‌چون بزرگ‌ترین فرودگاه، اولین استادیوم زیر آب، بلندترین برج ساعت مسکونی جهان و دبی‌لند، گام دیگری در تبدیل شدن به شگفتی جهان برداشته است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ابرشهر خاورمیانه، دبی، در حال حاضر از بلندترین ساختمان‌ها گرفته تا بزرگ‌ترین مرکز خرید، خانه شگفتی‌های معماری متعدد است. این شهر بیش از ۴۲۵ رکورد جهانی گینس دارد که بیش از هر شهر دیگری در خاورمیانه است. در جدیدترین اقدام خود نیز به برنامه‌ریزی برای ساخت بزرگ‌ترین ساحل جهان با گنبدهای زیستی و فناوری پیشرفته رونمایی کرده که می‌تواند به شگفتی بعدی جهانی تبدیل شود، زیرا این خط ساحلی ۴۵ مایلی قرار است به بهشت حرا تبدیل شود.

بزرگ‌ترین ساحل جهان در دبی

این پیشنهاد بلندپروازانه دارای گنبدهای شیشه‌ای آینده‌نگر است که مرکز بازدیدکنندگان، موزه گیاه‌شناسی و مرکز حفاظت را در خود جای خواهد داد و توسعه‌دهنده آن از طرح‌هایی برای کاشت ۱۰۰ میلیون مانگرو در سواحل خلیج فارس رونمایی کرده است. در داخل گنبدهای زیستی، بازدیدکنندگان می‌توانند گیاهان مختلف را بررسی کنند و در عین حال اطلاعات بیشتری در مورد جنگل‌های حرا و گیاهان منطقه بیاموزند.

گردشگران همچنین می‌توانند در طول خط ساحلی قدم بزنند و از طبیعت اطراف و مناظر خیره‌کننده اقیانوس لذت ببرند. پروژه حاضر برای علاقه‌مندان به تناسب اندام و سلامتی نیز مسیرهای دویدن و دوچرخه‌سواری به همراه تمام امکانات ورزشی ساحلی ارائه داده است.

زیرساخت‌های پروژه همچنین شامل فضاهای اجتماعی و مناطق اختصاص داده شده به کشاورزی زیست شور (یک روش کشاورزی با استفاده از آب شور) خواهد بود.

علاوه بر مزایای تفریحی، این پروژه با هدف تقویت گردشگری آموزشی و اکوسیستم محلی به نحوی پیاده‌سازی خواهد شد که طبیعت را با اوقات فراغت ترکیب می‌کند.

حرای دبی گواهی بر این است که چگونه نوآوری‌های شهری و محیطی می‌توانند به‌عنوان الگویی هماهنگ برای شهرهای سراسر جهان عمل کنند و قدرت دگرگون‌کننده ادغام حفاظت از محیط زیست با رشد شهری را به نمایش بگذارند. با این حال این پروژه بسیار بیشتر از بازسازی یا تاب‌آوری ساحل و در مورد تعیین یک استاندارد جهانی برای چگونگی تعادل شهرها بین نیازهای کره زمین و نیازهای مردم است.

انتظار می‌رود که جنگل حرای دبی سالانه ۱.۲۳ میلیون تن کربن‌دی‌اکسید را جذب کند که معادل انتشار ۲۶۰ هزار خودرو در سال است. این ابتکار پیشگامانه هنوز در مراحل اولیه است، اما مبتکران آن قصد ایجاد یک بزرگراه دوچرخه‌سواری ۵۸ مایلی را نیز دارند که در یک لوله شیشه‌ای محصور شده است که در اطراف دبی قرار می‌گیرد و در صورت ساخته شدن، دارای یک کف جنبشی خواهد بود که هنگام پا گذاشتن روی آن انرژی تولید می‌کند و دبی را به متصل‌ترین شهر پیاده‌رو یا دوچرخه‌سوار تبدیل می‌کند.

برنامه‌های بلندپروازانه‌تر دبی برای آینده

دبی همچنین از برنامه‌های خود برای ساخت بزرگ‌ترین فرودگاه جهان رونمایی کرده است که ۲۶۰ میلیون مسافر را از طریق مرکزی ۲۸ میلیارد پوندی جابه‌جا می‌کند. به این ترتیب ساخت ترمینال مسافربری جدید در فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم این شهر آغاز شده است.

این شهر همچنین قرار است اولین استادیوم زیر آب را با سقف شیشه‌ای ۱۰۸ فوتی داشته باشد که به سمت اقیانوس قرار دارد. این پروژه پیشگامانه با قیمت چشمگیر دو میلیارد پوندی قرار است در قسمتی از شهر بین برج‌العرب و جزایر نخل جمیرا در دبی واقع شود و علاوه بر نگهداری از ماهی‌ها و حیوانات دریایی، دارای هفت زمین تنیس با صخره‌های مرجانی نفس‌گیر است.

پروژه‌های بزرگ دبی در حالی انجام می‌شوند که این شهر در حال آماده شدن برای ساخت بلندترین برج ساعت مسکونی جهان با ارتفاع خیره‌کننده ۴۵۰ متری (پنج برابر بلندتر از همتای بریتانیایی ۹۶ متری خود) خواهد بود. در همین حال دبی‌لند که دیزنی‌لند خاورمیانه نامیده می‌شود نیز پس از گذشت ۲۱ سال از چالش‌ها، هنوز در حال ساخت است. این پروژه ۱۰۷ متر مربعی با هزینه حدود ۵۰ میلیارد پوند، دو برابر اندازه استراحتگاه جهانی والت دیزنی خواهد بود و به ۶ منطقه مجزا تقسیم می‌شود.

کد خبر 750027

دیگر خبرها

  • برچسب قیمتی چلسی روی روملو لوکاکو
  • ۳۰ هزار سکه در حراج امروز فروخته شد
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • ۸۰ کیلو طلای حراجی بدون مشتری ماند/ نرخ دلار کاهشی شد/ فردا دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ کلید می‌خورد
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین / ۱۰ لیتر ۶۹ هزار تومان
  • مدیرعامل هوادار: امتیاز تیم ما فروخته نمی‌شود
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • رئیس جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه