Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:24:17 GMT

رکورد اوج مصرف اینترنت، ۱۳ فروردین در یزد ثبت شد

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۸۴۳۲

رکورد اوج مصرف اینترنت، ۱۳ فروردین در یزد ثبت شد

محمدرضا پاکدل روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا میزان اوج مصرف اینترنت در روز اول فروردین را تقربیا بین ۶۹ تا ۷۰ گیگابیت بر ثانیه اعلام کرد و افزود: آمار  نشان از این‌است که  مردم  برای پیشگیری از کرونا در منزل ماندند. 

وی اظهار داشت : اوج مصرف اینترنت در روز ۱۳ فروردین ماه سال گذشته ۲۷گیگابیت بر ثانیه همچنین قبل از شیوع ویروس کرونا هم در استان ۵۳ گیگابیت برثانیه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاکدل ادامه داد: با توجه اینکه ۸۷ درصد جمعیت استان در شهرها ساکن هستند و ۵۸ درصد جمعیت در مرکز استان سکونت دارند و همه شهرها از اینترنت پر سرعت همراه و ثابت برخوردار می باشند، رشد مصرف داده، نشان دهنده حضور مردم در شهر ها و کاهش سفر های درون استانی و سفر به روستاها و ییلاقات است. 

وی افزود:رشد قابل توجه مصرف داده در همه روز های فروردین ماه با وجود تعطیلی یا کاهش فعالیت ادارات و اکثر کسب و کار ها را بیانگر حضور مردم در خانه و استفاده از زیرساخت های ارتباطی برای اموری مانند آموزش، خرید اینترنتی، فضای مجازی، ارتباط مجازی با دوستان و خانواده، گردشگری مجازی و غیره است.  

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد ظرفیت پهنای باند ورودی استان یزد را ۲۲۰ گیگابیت بر ثانیه بیان و گفت: با افزایش حضور مردم در منازل و استفاده از اینترنت برای اموری همچون آموزش، دورکاری و یا سرگرمی و تماشای فیلم، پهنای باند مصرفی استان نیز با رشد ۲۵ درصدی به ۶۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش یافت. 

پاکدل  بر اهمیت نقش زیرساخت‌های ارتباطی جهت گسترش استفاده از ابزارها و کاربردهای فناوری اطلاعات و تاثیر آن در کاهش شیوع بیماری و شکست کرونا تاکید کرد.

وی گفت: خوشبختانه در حال حاضر ظرفیت پهنای باند ورودی استان، چندین برابر میزان مصرف فعلی می باشد و از زیرساخت های مناسبی در استان برخوردار هستیم.

پاکدل  افزود: با وجود ۲/۵ برابر شدن اوج مصرف داده در استان یزد، عملکرد مطلوب حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در بخش های زیرساخت، مخابرات، اپراتور های همراه و شرکت های خصوصی تامین کننده اینترنت ثابت و سایر فعالان این حوزه قابل توجه و شایسته تقدیر است.

وی تصریح کرد :مهندسین و تکنسین هایی که با وجود خطر ابتلا به بیماری کرونا، درخانه نماندند تا مردم بتوانند در خانه بمانند.

هم اکنون یزد از لحاظ شاخص توسعه یافتگی فناوری اطلاعات و ارتباطات آی.دی.آی(IDI) در جایگاه سوم کشور قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا یزد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا یزد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ویروس کرونا یزد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گیگابیت بر ثانیه فناوری اطلاعات اوج مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۸۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، مطابق رتبه بندی انجام شده توسط مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، در راستای اجرای تکالیف قانونی صدور مجوزها، وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات با کسب ۹ امتیاز از ۱۰ امتیاز، رتبه اول کشوری را از بین ۱۶ دستگاه اجرایی ارزیابی شده به دست آورد.

شاخص‌های مهم ارزیابی در این رتبه بندی، عبارت از: حذف مجوزهای کاغذی، رعایت شروط حذف شده، مراتب رد / صادر بدون شکایت، رد / صادر بدون تأخیر، درهای پشت بسته، اتصال کامل به درگاه ملی مجوزهای کشور و ارائه کامل مجوزها در درگاه‌های تخصصی در نظر گرفته شده بود.

وزارت ICT در راستای رعایت دو شاخص شروط حذف شده و اتصال کامل به درگاه ملی مجوزها، موفق به کسب امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ شد و در خصوص ارزیابی سایر شاخص‌ها نیز موفق به کسب حداکثر امتیاز ۹.۹ از ۱۰ امتیاز شد.

به طور کلی وزارت ICT، صادرکننده ۳۶ عنوان مجوز است که از این میزان، سازمان فناوری اطلاعات ایران مسئولیت صدور ۱۶ عنوان مجوز در حوزه‌هایی نظیر امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا)، مراکز داده، تاییدیه فنی نرم افزار و گواهی سلامت و احراز اصالت نرم افزار را به عهده دارد.

گفتنی است ۴۵ درصد مجوزهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران صادر می‌شود.

کد خبر 6097244 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • تورم در دولت رئیسی چند؟ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد