Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان استاندار لرستان از حمایت دولت از اقشار آسیب‌پذیر و مشاغل کوچک در زمینه کرونا خبر داد.

موسی خادمی در جلسه طرح ساماندهی مشارکت های مردمی در پیشگیری، کنترل و مقابله با بیماری کرونا که با حضور معاونین و جمعی از مسئولین انجمن های مردم نهاد به صورت ویدئو کنفرانس با مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو و فرمانداران استان برگزار شد، اظهار کرد: هدف از این جلسه پیگیری کمک های خیرین برای مردم است و این موضوع از کمک های دولت به مردم برای جبران خسارتهای ناشی از کرونا وتعطیلی فعالیت های اقتصادی و یا کمک های دولت به دانشگاه علوم پزشکی برای درمان جداست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص کمک های مالی به دانشگاه علوم پزشکی گفت: علوم پزشکی هم باید از خیرین کمک بگیرد و هم از کمک‌های دولتی برخوردار شود که در این خصوص طی مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبلغ ۱۲ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی به وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا تخصیص یافته است.

خادمی با اشاره تصویب ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای کمک به مردم، گفت: دولت به اقشار خاصی از ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان پرداخت خواهد کرد. وی همچنین از تصویب مبلغ ۷۵ هزار میلیارد تومان برای کمک به اقشار آسیب پذیر و حمایت از مشاغل کوچک خبر داد.

استاندار لرستان در زمینه کمک خیرین به مردم، گفت: ما به عنوان دستگاه اداری، تسهیل گر، بسترساز و سازمان دهنده تشکیلات این کمک ها را سازماندهی می کنیم.

وی با اشاره به تمدید طرح فاصله گذاری اجتماعی تا بیستم فروردین عنوان کرد: با توجه به وضعیت موجود نمی‌توانیم کرونا را به زودی متوقف کنیم و از طرفی تعطیلی کشور هم به مدت طولانی امکان پذیر نخواهد بود.

نماینده عالی دولت در استان با تشکر از گروه های جهادی، خیرین، تولیدکنندگان و کارآفرینان و همه افرادی که پای کار آمده‌اند، گفت: این کمیته دنبال آن است که با سازماندهی و نظارت دقیق، انواع کمک ها، امکانات، نیروی انسانی و خدمات را ساماندهی کرده و به همه ی مناطق لازم به طور عادلانه و با اولویت روستاها، مناطق حاشیه ای و مناطق کمتر برخوردار برساند.

وی تصریح کرد: در این صورت با استفاده از همه ظرفیت‌ها می‌توان از کار پراکنده‌ جلوگیری کرد و با شناسایی و توجیه افراد خیّر کمک‌ رسانی را بهتر انجام داد.

استاندار لرستان با اشاره به اهمیت کمیته ساماندهی مشارکت‌های مردمی، عنوان کرد: این کمیته اگر کار خود را به خوبی انجام دهد با توجه به اثر بخش بودن آن ممکن است در آینده از مهمترین کمیته های مورد نظر باشد.

خادمی تصریح کرد: انشاالله با کمک و همکاری همه دوستان از همه ظرفیت‌های استان و خارج استان استفاده می کنیم تا بتوانیم اقشار آسیب پذیر و افرادی را که در این جریان دچار ضرر و زیان شده اند یاری کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استاندار لرستان همه علیه کرونا کروناویروس اقشار آسیب پذیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۸۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: افزایش سهمیه شهرستان میاندوآب از یک‌هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به یک‌هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا رضایی، امروز _پنج‌شنبه ششم اردیبهشت_ در دومین جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان میاندوآب اظهار کرد: دولت عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد.

وی افزود: افزایش سهمیه شهرستان میاندوآب از یک‌هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به یک‌هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی با سود ۲۳ درصد درنظر گرفته است که تنها پنج درصد از سود این تسهیلات توسط اشخاص پرداخت می‌شود و ۱۸ درصد باقی مانده نیز توسط دولت پرداخت می‌شود.

رضایی تصریح کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مساکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد، اما تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به مراتب کمتر است.

وی با بیان اینکه هستند کسانی که باوجود معرفی به بانک پیگیر موضوع نشده و تشکیل پرونده نداده‌اند، تأکید کرد: بنیاد مسکن موظف است، طی دو هفته نسبت به تعیین تکلیف معرفی‌شدگان، سنجش میزان رضایتمندی معرفی‌شدگان از بانک‌های عامل و اعلام گزارش کامل از مراجعه نداشتن برای تشکیل پرونده و عقد قرارداد اقدام و راهکار مناسبی برای شناسایی و رفع مشکل ارائه دهد.

رضایی ادامه داد: هدف شورای تأمین مسکن باید حفظ و افزایش سهمیه در به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی باشد، انتظار داریم بانک‌های عامل با دید تسهیل‌گرانه نسبت به دریافت ضمانت پرداخت عمل و تابع قوانین باشند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب خاطرنشان کرد: شهرستان میاندوآب با پوشش ۵۵ درصدی معرفی شدگان برای اخذ تسهیلات، تعداد سهمیه و عملکرد بانک‌های عامل رتبه نخست استان را کسب کرده که اقدامی ارزنده و شایسته تقدیر است.

کد خبر 747855

دیگر خبرها

  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای تعیین‌تکلیف برج‌های خرم‌آباد
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد
  • وضعیت «برج‌های دوقلو» در خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود
  • وضعیت «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود
  • نگاه به اقشار کم‌بضاعت لرستان در راستای خودکفایی آنها باشد
  • وزیر صهیونیست: بایدن به اسرائیل آسیب رساند
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم