Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-27@18:38:52 GMT

هجوم ۱۲ هزار نفر در آمریکا برای فضانورد شدن

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۸۶۶۸

 آرتمیس" (Artemis) پروژه بزرگ پیش روی ناسا است که هدف آن بازگشت انسان به ماه و سپس قدم گذاشتن انسان روی مریخ است. ناسا تمهیدات گوناگونی را برای پیشبرد این پروژه به کار گرفته و حال خبر داده که هزاران نفر برای حضور در این ماموریت مهم درخواست داده‌اند و خواستار ملحق شدن به تیم این ماموریت هستند. ناسا تاریخ ۲ مارس تا ۳۱ مارس سال جاری را برای پذیرش فرم‌های درخواست متقاضیان واجد شرایط اعلام کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"جیم برایدنستاین" (Jim Bridenstine) مدیر ناسا گفت: ما با برنامه آرتمیس وارد دوره اکتشافی جدید و هیجان انگیزی خواهیم شد و از این بابت بسیار هیجان زده هستیم. پروژه آرتمیس به ما کمک می‌کند تا بیش از گذشته بتوانیم نکات جذاب و دیدنی ماه را کشف کنیم و پس از آن نیز خواهیم توانست به مطالعه و کاوش سیاره سرخ بپردازیم.

از شرایط متقاضیان برای ملحق شدن به ناسا این بود که این افراد حتما باید شهروندان آمریکایی باشند و مدرک کارشناسی ارشد خود را در یکی از رشته‌های مهندسی، علوم زیستی، علوم فیزیک، علوم رایانه و ریاضی گذرانده باشند. اگر فردی مدرک کارشناسی ارشد نداشته باشد و به مدت دو سال در یک برنامه دکتری فعالیت داشته باشد هم می‌تواند فرم درخواست خود را به ناسا اعلام کند. البته این فعالیت باید در یکی از رشته‌های مرتبط با علوم، فناوری، مهندسی و یا ریاضی انجام شده باشد. از طرفی دیگر، اگر فردی این مدارک معتبر را ندارد و یا مدرک وی تا ژوئن سال ۲۰۲۱ آماده می‌شود به شرطی می‌تواند فرم درخواست خود را ارسال کند که برنامه ملی آزمایش خلبانی را گذرانده باشد. از دیگر شرایط تعیین شده برای متقاضیان این است که باید به مدت ۲ سال تجربه حرفه‌ای در زمینه‌های مرتبط را داشته باشند و یا حداقل هزار ساعت خلبانی در هواپیما‌های جت را سپری کرده باشند. در آخر باید گفت که فرد متقاضی باید آزمایش فیزیکی پرواز طولانی مدت را هم پشت سر بگذارد و چشمان وی اصلا ضعیف نباشد. فشار خون این افراد هم باید به اندازه‌ای باشد که به هنگام فرود روی زمین دچار مشکل نشوند.

طی پنج دهه گذشته، ناسا بیش از ۳۵۰ نفر کارآموز را آموزش داده است که در حال حاضر ۴۸ فضانورد فعال در این سازمان مشغول کار هستند.

ناسا قصد دارد در سال ۲۰۲۴ میلادی، با انجام پروژه "آرتمیس" اولین زن و مرد بعدی را به سطح کره ماه اعزام کند. چندی پیش ۱۳ فضانورد جدید برای انجام ماموریت "آرتمیس" به ناسا ملحق شدند. این گروه شامل شش زن و هفت مرد بودند که در میان آن‌ها، "یاسمین مقبلی"، یک فضانورد ایرانی‌تبار هم به چشم می‌خورد. هدف نهایی هم اکتشاف روی مریخ است که برای اواسط دهه ۲۰۳۰ میلادی برنامه‌ریزی شده است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ناسا مریخ سیاره سرخ کارشناسی رایانه کارشناسی ارشد فشار خون زمین زن و مرد رایانه زن و مرد سیاره سرخ فناوری ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۸۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، شاهدان عینی گفتند: نیروهای بزرگی از ارتش اشغالگر به منطقه شرقی نابلس هجوم بردند تا از ورود شهرک نشینان به آرامگاه یوسف (ع) محافظت کنند.

آنها تاکید کردند که درگیری بین ده‌ها شهروند و ارتش رخ داد که در آن ارتش از گلوله‌های واقعی و بمب‌های گازی استفاده کرد.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، نیروهای اشغالگر به تعدادی از محله‌های شرقی نابلس نیز یورش بردند و قبل از عقب نشینی، خانه‌ها را تفتیش کردند.

خبرنگار الجزیره نیز گفت: ارتش اشغالگر به اردوگاه بلاطه در شهر نابلس یورش برد و خانه‌ای را محاصره کرد.

منابع محلی از زخمی شدن یک جوان فلسطینی در درگیری‌های مسلحانه پس از هجوم به این شهر خبر دادند.

«آرامگاه حضرت یوسف (ع)» در ضلع شرقی نابلس واقع است که تحت کنترل فلسطینیان است و شهرک نشینان ادعا می‌کنند که از زمان اشغال کرانه باختری توسط اسرائیل در سال ۱۹۶۷، این مکان مقدس برای آنها است.

همچنین از سوی دیگر، نیروهای رژیم صهیونیستی با تشدید اقدامات خود در ورودی مسجد الاقصی و شهر قدیمی قدس اشغالی، ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی را در بامداد روز جمعه محدود کردند.

منابع محلی گزارش دادند که نیروهای اشغالگر از ورود ده‌ها جوان بیت المقدس و فلسطینی‌هایی از داخل اراضی اشغال شده در سال ۱۹۴۸ برای اقامه نماز صبح به مسجد الاقصی جلوگیری کردند.

هزاران نمازگزار با وجود محدودیت‌های صهیونیست‌ها توانستند خود را به مسجد الاقصی برسانند و در نمازخانه‌ها و صحن‌های آن نماز صبح را بخوانند و تا نماز جمعه در آنجا بمانند.

ده‌ها مرد و زن تبعیدی مستقر در مسجدالاقصی، علی‌رغم تهدیدها و محدودیت‌های اشغالگران، نماز صبح را در مجاورت مسجد الاقصی و در خیابان‌های شهر قدیمی در نزدیک‌ترین نقطه‌ای که می‌توانستند به جا آوردند.

همزمان با جشن موسوم به «پسح عبری» در چهارمین روز متوالی، نیروهای اشغالگر همچنان شهر اشغالی قدس را به پادگان نظامی تبدیل کرده‌اند.

نیروهای اشغالگر به شدت در شهر قدیمی قدس مستقر شده‌اند و ادعا می‌کنند که جشن‌های شهرک نشینانی را که در روزهای گذشته یورش‌های تحریک آمیز انجام داده‌اند، تامین می‌کنند.

روز پنج شنبه بیش از ۱۶۷۹ شهرک نشین تحت حفاظت شدید امنیتی نیروهای اشغالگر به مسجد الاقصی هجوم بردند و در آنجا مراسم تلمودی برگزار کردند و نیروهای اشغالگر از حضور ساکنان و نمازگزاران در محل جلوگیری کردند.

دیگر خبرها

  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • هجوم هواداران اراکی به رختکن (عکس)
  • یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)
  • ۳ فضانورد چینی به سمت ایستگاه فضایی چین رفتند
  • ۳ فضانورد چینی به ایستگاه فضایی می‌روند
  • ۳ فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی شان می شوند
  • ۳ فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند