Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@17:36:19 GMT

آغاز برنامه آموزشی دانشگاه بوعلی‌سینا از فردا

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۸۷۹۵

آغاز برنامه آموزشی دانشگاه بوعلی‌سینا از فردا

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا گفت: آموزش‌های مجازی دانشگاه بوعلی‌سینا از فردا آغاز می‌شود.

یعقوب محمدی‌فر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه همزمان با آغاز شیوع کرونا و تعطیلی به‌هنگام دانشگاه‌ها، آموزش مجازی در دانشگاه بوعلی‌سینا آغاز شد اظهار کرد: در راستای فاصله‌گذاری اجتماعی و مقابله با شیوع کرونا، دانشجویان در روزهای ابتدایی به شهرهای خود بازگشتند و همین موضوع، ضریب تماس افراد را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تهیه درس‌افزار توسط اساتید دانشگاه خبر داد و بیان کرد: اساتید دروس خود را در این درس‌افزار ضبط می‌کنند و به صورت مجازی در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد که اطلاعیه‌هایی برای آگاهی دانشجویان در ۶ مرحله در این زمینه صادر شده است.

محمدی‌فر با بیان اینکه روند آموزش مجازی تا 20 فروردین ادامه دارد گفت: پس از اعلام دستور‌العمل‌های جدید ستاد ملی مقابله با کرونا، این روند ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: ترم رسمی از روز شنبه 16 فروردین آغاز می‌شود و آموزش از راه دور به طور رسمی کلید می‌خورد، هرچند تعدادی از اساتید در ایام نوروز نیز آموزش را تعطیل نکردند.

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا با بیان اینکه احتمال طولانی‌تر شدن ترم تحصیلی وجود دارد خاطرنشان کرد: این آمادگی وجود دارد که ترم تحصیلی جاری تا تابستان ادامه پیدا کند و برخی آزمون‌ها نیز به صورت مجازی برگزار شود.

وی یادآور شد: برخی این اعتقاد را داشتند که این ترم تعلیق شود که این تصمیم آسیب جبران‌ناپذیری را ایجاد می‌کند و دانشگاه‌ها برای جذب دانشجویان و تأمین خوابگاه در ترم تحصیلی مهرماه با مشکل مواجه خواهند شد و در عمل امکان تعلیق وجود ندارد.

محمدی فر تأکید کرد: در صورت کنترل کرونا در فصل بهار، می‌توان آموزش را در فصل تابستان مدیریت کرد و آن را به سرانجام رساند.

وی در خصوص تولید آب ژاول در دانشکده شیمی دانشگاه بوعلی‌سینا، تاکید کرد: با توجه به اهمیت سلامت مردم، تیمی در دانشکده شیمی مستقر شده که تست الکل را برای تشخیص الکل اتانول و متانول انجام می‌دهد که مراجعات زیادی را نیز به دنبال داشت و این روند ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش دانشگاه دانشجویان برنامه آموزشی کرونا ترم تحصیلی دانشگاه بوعلی سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۸۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند

دکتر حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری از فردا در قزوین
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • با «مثبت آموزش» به روز باشید
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد