Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر سوق در معضر خطر سنگ های بزرگی قرار دارد که هر ساله از کوه های اطراف آن به سمت این شهر سقوط می کنند، و روز گذشته همچون سال قبل شاهد ریزش و سقوط سنگ بزرگی به این شهر بودیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  صبح زاگرس؛ کوه ها  برای همیشه پایدار نیستند و  تمام کوه ها و بلندی ها،صرف نظر از عظمتشان سرانجام توسط نیروهایی که در خارج از زمین عمل می کنند از پا در می آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از این نیروها و فعل و انفعالات دینامیکی است که موجب هوازدگی آن ها می شود و برخی دیگر نیز به دلایلی خارجی از جمله صاعقه و موارد مشابه صورت می گیرد.

شهر سوق یکی از شهرهای استان کهگیلویه و بویر احمد است که یک طرف آن را کوه های بزرگی احاطه کرده است که به نوعی به زیبایی این شهر افزود.

اما پس از گلایه یکی از شهروندان این شهر مبنی بر مسدود شدن جاده پارک جنگلی این شهر به محل جاده رفته و صحنه های عجیبی در این جاده مشاهده شد.

سنگ های عظیمی که بر اثر صاعقه از کوهستان جداشده و از ارتفاعات به پایین جاده افتاده و بخش قابل توجهی از این جاده را مسدود کردند. ارتفاع برخی از این تخته سنگ ها به دومتر و طول برخی نیز نزدیک به چهار متر است.

اما نکته اصلی و مهم اینجاست که خطر زیادی در مورد این سنگ های بزرگ و عظیم در این قسمت از شهر سوق وجود دارد. در سال گذشته نیز یک سنگ بسیار بزرگ پس از جداشدن از کوه به پایین آن پرتاب شد و در میانه راه متوقف شد و اگر متوقف نمی شد احتمال تخریب چند خانه مسکونی در دامنه کوه و خطر جانی برای ساکنان حتمی بود.

در حادثه اخیر نیز یکی از سنگ ها پس از عبور از تیر های چراغ برق به پایین کوه افتاده و موجب تخریب دیوار حیاط یکی از خانه های اهالی شهر شده که باعث هراس مردم از این شرایط شده است. خوشبختانه خسارت جاده در این حادثه بوجود نیامده است.

حال با توجه به احتمال بالای خطر در این قسمت شهر سوق و ترک های بزرگی که در کوه وجود دارد لزوم ورود مسئولین بخش و حتی شهرستانی به این موضوع بیش از پیش احساس می شود چرا که اگر این سنگ های عظیم به دامنه کوه برسند جان اهالی شهر را حتما به خطر می اندازند.

 

در ادامه تصاویر تکمیلی آمده است؛

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهر سوق سنگ ها کوه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۹۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق

بهره‌گیری از پتانسیل دریاچه‌ها برای تولید برق ازجمله راهکارهای زیست‌محیطی موجود برای تأمین برق موردنیاز شهرها بدون وارد آمدن آسیب به محیط طبیعی و اکوسیستم‌ها محسوب می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نیروگاه‌های آبی با سدهای غول‌پیکر حدود یک قرن است که شاهکارهای مهندسی برای ارائه انرژی‌های تجدیدپذیر به‌شمار می‌روند، اما جوامع حاشیه‌ای و اکوسیستم‌ها را ویران می‌کنند. با این حال جهان شاهد تحولات چشمگیری در پروژه‌های برق‌آبی با همان کیفیت گرانشی آب، اما بدون ساخته شدن سدهای سنتی است. در این راستا یک فناوری جدید به‌عنوان ذخیره‌سازی پمپ‌شده معرفی شده است که سیستم‌های آن به دو مخزن در بالا و پایین نیاز دارند و هنگامی که برق تولیدشده توسط نیروگاه‌های مجاور بیش از تقاضا باشد، برای پمپاژ آب در سربالایی استفاده می‌شوند.

این فرآیند مخزن بالایی را مانند باتری پر می‌کند. سپس هنگامی که تقاضا برای برق افزایش پیدا کرد، آب توسط یک توربین راهی مخزن پایینی می‌شود و برق تولید می‌کند. این فرآیند مفهومی متفاوت، اما نه‌چندان دور از عملکرد باتری‌هایی است که امروزه در سراسر زندگی بشر جای گرفته و حتی عناصر ضروری در زندگی مدرن هستند.

ذخیره‌سازی پمپ‌شده ایده جدیدی نیست، اما یک رنسانس در مناطقی محسوب می‌شود که بهره‌گیری از انرژی‌های باد و خورشید در آن‌ها به سرعت در حال گسترش است، همچنین به کاهش نگرانی‌ها در مورد کاهش تولید انرژی‌های تجدیدپذیر مرتبط با آب‌وهوا کمک می‌کند. بعضی از بزرگ‌ترین سیستم‌های این فناوری انرژی کافی برای تأمین دو میلیون خانه را در کشوری هم‌چون ایالات متحده برای یک ساعت دارند.

نوع دیگری از فناوری انرژی‌های آبی نیز به‌ویژه در مناطق کوهستانی مانند نپال رایج است. در این مناطق نیروگاه‌های برق‌آبی روی رودخانه‌ها قرار دارند، اما در پشت آن‌ها مخازن غول‌پیکر تولید و ذخیره برق وجود ندارد. بدون وجود مخزن، تولید برق به جریان‌های آب فصلی بستگی دارد، اما آسیب کمتری به محیط زیست وارد می‌کند.

تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه برق‌آبی در آمریکا

تبدیل دریاچه‌ها به باتری‌های عظیم الکتریسیته ایده‌ای عجیب است که روزبه‌روز جذابیت بیشتری پیدا می‌کند و می‌تواند مناظر طبیعی زمین را متحول کند. امروزه پروژه‌های امیدوارکننده‌ای در ایالات متحده در این زمینه وجود دارد که به‌طور ویژه هدف خود را مهار آب دریاچه‌های بزرگ به‌منظور تأمین نیروی برق‌آبی مشخص کرده‌اند.

ایده موجود در پس این پروژه‌ها، ساختن یک مخزن در ارتفاع پایین‌تر برای تولید برق از آبشار است. این پروژه در سال ۲۰۲۰ معرفی، اما به دلیل همه‌گیری کرونا متوقف شد. ایالات متحده اکنون قصد دارد آن را از سر بگیرد و دریاچه‌های خود را به نیروگاه‌های عظیم تولید برق تبدیل کند تا فراهم آوردن برق برای خانه‌های خود را ضمن دستیابی به اهداف زیست‌محیطی محقق کند.

کد خبر 747437

دیگر خبرها

  • (ویدئو) آتش سوزی عظیم در اسکله تاریخی کالیفرنیا
  • گنج داریوش سوم هخامنشی؛ گنجینه‌ای عظیم که هنوز پیدا نشده است
  • گنج داریوش سوم هخامنشی؛ گنجینه ای عظیم که هنوز پیدا نشده است
  • تصاویر هوایی ویرانی عظیم در خان‌یونس را نشان می‌دهد
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • لحظات عظیم ترین بمباران لبنان توسط اسرائیل
  • علی خطیر: روز بزرگی بود و نمی‌دانید چقدر خوشحال هستم / فیلم
  • (ویدئو) زلزله‌ای به بزرگی ۶.۱ ریشتر تایوان را لرزاند
  • زلزله کوهبنان کرمان را لرزاند
  • لحظات برخورد عظیم بمب اسرائیل به ساختمان حزب الله