Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: هلال احمر این آمادگی را دارد تا برای کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه کمک‌های مردمی را جمع آوری کند.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر کشور در گفت‌وگویی تلویزیونی گفت: در ایامی که گذشت هم کشور ما و هم همه دنیا درگیر با مسئله کرونا بودند و جمعیت هلال احمر در کنار سایر کادر درمانی کشور فعال بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از موضوعاتی که در مواقع بحرانی برای افراد به وجود می آید موضوع مشکلات معیشتی است که تلاش کردیم در این حوزه به مردم کمک کنیم.

همتی خاطرنشان کرد: برخی از افراد در این مدت نتوانستند درآمدی کسب کنند به همین دلیل گروه‌هایی از مردم و هموطنان تلاش کردند تا راهکاری برای کمک به این افراد پیدا کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه در جمعیت هلال احمر راهکار قانونی برای جمع آوری این کمک‌ها وجود دارد از هموطنان می خواهیم تا کمک های خود را به هلال احمر برسانند.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: از روز شنبه 500 هزار نفر از جامعه افراد سرطانی و بیماران نادر و خاص تحت پوشش هلال احمر قرار خواهند گرفت.

وی گفت: در ضد عفونی کردن معابر و مناطق پرخطر اعم از گرمخانه ها، معابر شهری، اتوبوس ها، زندان ها و ... هم کمک کرده ایم. تا به حال بالغ بر 387 هزار لیتر مایع ضدعفونی کننده برای این  کار استفاده شده است.

سرپرست جمعیت هلال احمر با اشاره به نیاز بیمارستان‌ها به دستگاه‌های کمک تنفسی، گفت: بزودی با کمک مردم و خیرین اقدام به خرید تعدادی دستگاه ونتیلاتور برای بیماران کرونایی و تحویل به بیمارستان ها خواهیم کرد. فعلا حدود ۵۲ دستگاه خریداری شده و آمادگی داریم تا صد دستگاه را با هزینه ای بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان برای نقاط کمتر برخوردار تهیه و اهدا کنیم.

همتی افزود:  160 هزار بسته هم اکنون برای بیماران خاص (مثل هموفیلی ها، دیالیزی ها و...) آماده شده که در مراکز محل رفت و آمد آنها توزیع می شود. بیماران سرطانی در مرحله بعد قرار دارند.

سرپرست جمعیت هلال احمر از تلاش این جمعیت با همراهی خیرین و گروههای مرجع برای کمک معیشتی به حدود دومیلیون نفر از افراد آسیب دیده از بحران کرونا خبر داد و گفت: افرادی هستند که تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و سایر نهادهای حمایتی نیستند و به دلیل بحران کرونا معیشت آنها دچار مشکل شده است. هلال احمر با همراهی سایر خیرین و گروه های اجتماعی در تلاش است تا با توجه به نزدیکی ماه مبارک رمضان بسته های معیشتی را برای حدود دو میلیون نفر از این افراد تهیه و توزیع کند.

آموزش ۵۴ میلیونی کرونا در فضای مجازی

سرپرست جمعیت هلال احمر با اشاره  به آموزش همگانی توسط هلال احمر ،گفت: اولین محصولات آموزشی در زمینه کرونا در جمعیت هلال احمر تولید شده و این محصولات تا به حال بالغ بر 54 میلیون بار در فضای مجازی دیده شده اند. 

وی افزود: در دوره های آموزش آنلاین هم با همکاری نظام پزشکی تا به حال به 764 هزار نفر آموزش داده شده و گواهی صادر شده است. با راه اندازی سایت کرونا  و راه اندازی سیستم تست، برای اولین بار در ایران بصورت آنلاین تست کرونا گرفته شده و تا به حال 10میلیون نفر در آن شرکت کرده اند. همین موضوع باعث آرامش بیشتر و کاهش بار بیمارستان ها شده است.

غربالگری بیش از ۲۱ میلیون نفر

همتی  به عملیات غربالگری مسافران نوروزی اشاره کرد و گفت: تب سنجی و غربالگری به صورت فیزیکی هم در 471 پایگاه و با 851 اکیپ از 27 اسفند آغاز شده و همچنان در برخی از استان ها ادامه دارد. تا به حال بالغ بر 21 میلیون و 387 هزار نفر در 7 میلیون و 618 هزار خودرو غربالگری شده اند و از میان آنها 14 هزار 288 نفر با علائم مشکوک به کرونا به تیم های بهداشتی و درمانی ارجاع داده شده اند.

وی درباره تامین داروهای مورد نیاز برای بیماران کرونا، گفت: سازمان تدارکات پزشکی و داروخانه های هلال احمر همچنان در زمینه تامین و توزیع دارو در حال انجام فعالیت های خود هستند. در داروخانه مرکزی روزانه به بیش از هزار نفر خدمات ارائه می شود و در شهرهای پرخطر هم داروخانه های هلال احمر بازوی کمکی مراکز درمانی هستند. در مجموع روزانه 5تا6 هزار نفر خدمت دریافت می کنند.

سرپرست جمعیت هلال احمر گفت: اگرچه کرونا داروی خاصی ندارد اما با توجه به تب بازار درباره برخی داروها یک میلیون کپسول تامی فلو و 600 هزار داروی کلترا از سوی هلال احمر وارد ایران شد.

تولید روزانه ۱۰ هزار ماسک و گان

همتی در ادامه به تولید ماسک و گان در شرکت نساجی هلال ایران اشاره کرد و گفت: کارخانه نساجی وارد تولید ماسک شده و روزانه 10 هزار ماسک سه لایه و البسه محافظتی (گان) تولید می کند. بزودی یک خط مکانیزه تولید ماسک هم در هلال احمر نصب و آغاز به کار می کند که توان تولید روزانه بالغ بر 70 هزار ماسک را دارد.

وی متذکر شد: کارخانجات سها هم روزانه ده هزار لیتر مایع ضد عفونی کننده تولید می کنند.

سرپرست جمعیت هلال احمر همچنین درباره راه‌اندازی نقاهت‌گاه‌ها برای بیماران بهبودیافته از کرونا، گفت: هلال احمر برای راه اندازی 2600 تخت نقاهت گاهی در شهرهای مختلف پرخطر اعلام آمادگی کرده بود که از این میزان 1500 تخت آماده است. اما فعلا از حدود 450 تخت آن استفاده می شود. آمادگی لازم برای  راه اندازی مابقی تخت ها هم در صورت نیاز وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دکتر کریم همتی رییس جمعیت هلال احمر کمک های مردمی ویروس کرونا سرپرست جمعیت هلال احمر برای بیماران هلال احمر راه اندازی میلیون نفر تا به حال هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۰۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگرفتگی و سیلاب در ۸ شهر استان کرمانشاه

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر ‌کرمانشاه از آبگرفتگی و سیلاب در ۸ شهر استان خبر داد و گفت: به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل و آبگرفتگی استان کرمانشاه امدادرسانی شد. - اخبار استانها -

محمد باقر محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، از امدادرسانی به 126 فرد گرفتار در سیل و آبگرفتگی در 48 ساعت گذشته در استان کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت: در پی بارش شدید باران در استان کرمانشاه و آبگرفتگی و سیلاب در ثلاث باباجانی، ماهیدشت، حمیل، اسلام‌آباد غرب، دالاهو، جوانرود و سرفیروز‌آباد، سریعاً تیم‌های عملیاتی به مناطق فوق اعزام شدند.

وی گفت: در این عملیات 10 دستگاه خودروی امدادی کمک دار و آمبولانس، 10 دستگاه کف کش و موتور آب بکارگیری شده که به 25 خانوار ، خدماتی از جمله اهدای پک‌های مواد غذایی، چادر، پتو، موکت و چادر داده شد.

محمدی خاطر نشان کرد: تخلیه آب در 25 منزل مسکونی با استفاده از دستگاه کف کش و موتور آب از دیگر اقدامات جمعیت هلال احمر در بارندگی‌های اخیر شهرستان‌های استان کرمانشاه بوده و این خدمات تا بهبود شرایط خانوارها ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه افزود: 21 پایگاه ثابت و موقت جمعیت هلال احمر استان آماده امدادرسانی بوده و هم استانی‌ها در صورت هرگونه حادثه‌ای می‌توانند با سامانه 112 جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • کمک جمعیت هلال احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب دیدگان سیلاب و آبگرفتگی‌
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب در کرمانشاه
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل کرمانشاه
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه
  • امدادرسانی هلال‌ احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال احمر در خراسان‌جنوبی به سیل‌زدگان
  • امدادرسانی هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به ۲۴۰ سیل زده
  • سیل به خانه‌های اندیمشک آسیب زد
  • آبگرفتگی و سیلاب در ۸ شهر استان کرمانشاه