Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مهتاب شاهماری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ابزار حفاظتی نظیر ماسک صورت و دستکش طبی در محیط های بیمارستانی نقشی اساسی دارند اما هیچ منبع علمی قابل استنادی، ادعای مفید بودن این ابزار برای عموم مردم را اثبات نکرده است.

سازمان بهداشت جهانی استفاده از وسایل حفاظتی در مقابل کرونا را توصیه نکرده است

وی افزود: سازمان بهداشت جهانی هم استفاده از این وسایل را برای حفاظت در مقابل کووید ۱۹ توصیه نکرده است اما بر رعایت بهداشت فردی شامل شست و شوی مکرر و صحیح دست با آب و صابون، عدم لمس دهان، بینی و چشم، رعایت فاصله ایمن و کنترل ترشحات در زمان عطسه و سرفه با آرنج و بازو تاکید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دکتر شاهماری یادآور شد: افرادی که در خانه هستند باید شست و شوی مکرر دست با آب و صابون را انجام دهند و  برخی افراد که به لحاظ وضعیت کاری مجبور به حضور در خارج از خانه هستند، داشتن محلول های ضدعفونی کننده به جای شستشوی دست ضروری است.

رعایت بهداشت دست در محیط های غیر بیمارستانی ایمن تر از دستکش است

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با تاکید بر اینکه دستکش نایلونی به هیچ وجه از فرد در مقابل ویروس محافظت نمی کند و حتی نفوذپذیری زیادی هم دارد، اضافه کرد: به طور عام در محیط های غیربیمارستانی رعایت بهداشت دست ایمن تر از استفاده از دستکش است.

وی یادآور شد: ماسک های تنفسی هم برای بیمار مبتلا، کادر درمانی و نزدیکان بیمار که  در تماس نزدیک با بیمار هستند یا بیمارانی که دارای نقص سیستم ایمنی هستند و داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف می کنند، الزامی است هر چند در مناطقی که میزان آلودگی و شمار مبتلایان زیاد است افراد سالم باید ماسک بزنند. 

ضدعفونی کننده بر پایه اتانول در همه داروخانه ها موجود است/تولید روزانه ۵۰ هزار ماسک در ایلام

وی در مورد تامین ملزومات بهداشتی هم گفت: کمبود مواد ضدعفونی کننده دست در اسفند ماه مشهود و نگران کننده بود اما با اقداماتی که در زمینه تامین و تولید و توزیع انجام شد، در حال حاضر ژل و محلول ضدعفونی کننده  بر پایه اتانول در همه داروخانه ها موجود است و در شرکت های توزیع کننده هم دپوی مناسبی صورت گرفته و اگر جایی گزارشی از کمبود هست اگر اطلاع داده شود بصورت آنی پیگیری و تامین موجودی می شود.

وی اظهار داشت: با بروز مشکل کمبود ماسک و متعاقب تصمیم ستاد مدیریت مقابله با کرونا و به منظور پاسخ به تقاضای مردم، سازمان صنعت معدن و تجارت(صمت) با همکاری سایر ارگان های دارای پتانسیل تولید، کارگاه های تولید ماسک خانگی فعال شدند و هم اکنون در استان روزانه ۵۰ هزار ماسک خانگی مورد تایید علوم پزشکی تولید می شود.

ماسک های خانگی غیراستاندارد از چرخه توزیع خارج می شوند/توزیع دستکش تنها برای مصارف بیمارستانی

شاهماری افزود: دستورالعمل اداره کل تجهیزات پزشکی در خصوص تولید ماسک های خانگی به سازمان صمت و تولید کنندگان ابلاغ و محصولات  واحدهایی که کیفیت لازم نداشته باشند از چرخه تولید و توزیع خارج می شوند و در حال حاضر سه تولیدی دارای مجور و یک‌ شرکت دانش بنیان روزانه حدود پنج هزار ماسک پزشکی تولید و برای مصارف بیمارستانی به دانشگاه علوم پزشکی  تحویل می دهند.

وی در خصوص تامین و عرضه دستکش یک بار مصرف هم توصیح داد: با توجه به عرضه دستکش های لاتکس، نیتریل و وینیل در بازار اما خریدهای غیرمتعارف از سوی مردم و  احتکار انواع دستکش در انبارها توسط محتکران با هدف  توزیع با قیمت های غیر متعارف از یکسو و کمبود شدید دستکش در مراکز بهداشتی و درمانی از سوی  دیگر چنین تصمیم گیری شد که برنامه توزیع دستکش از طرف اداره کل تجهیزات پزشکی و صرفا برای دانشگاه های علوم پزشکی و مصارف بیمارستانی و درمانگاهی صورت گیرد.

کرونا از طریق پوست سالم جذب نمی شود

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: در حال حاضر  شرکت های وارد کننده و یا تولید کننده دستکش، انواع دستکش های طبی را تنها با حواله اداره کل تجهیزات پزشکی در اختیار مراکز درمانی قرار می دهند و پس از بیمارستانها، مراکز  درمانی خصوصی اولویت دوم هستند که قرار است  از طریق سازمان نظام پزشکی سهمیه بخش خصوصی تعیین و توزیع شود و بنا بر تصمیم های اتخاذ شده در حال حاضر برای توزیع دستکش طبی در سطح عرضه عمومی تصمیم مکتوبی ابلاغ نشده است.

وی تاکید کرد: ویروس کووید ۱۹ از طریق پوست سالم جذب نمی شود در حالی که اگر فرد با دستکش آلوده چشم، دهان یا بینی خود را لمس کند امکان اینکه یک سلول زنده در اختیار کرونا قرار دهد تا سلول های ما را فریب داده و آنها را به کارخانه تکثیر خود تبدیل کند، زیاد است.

برچسب‌ها سازمان غذا و دارو ایلام ویروس کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو ایلام ویروس کرونا سازمان غذا و دارو ایلام ویروس کرونا ضدعفونی کننده حال حاضر علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۰۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی به تشریح اقدامات و عملکرد این وزارتخانه در حوزه‌های ایمنی راه‌ها، ترانزیت و برنامه ریزی برای سفرهای اربعین حسینی امسال پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید کمال هادیان فر با اشاره به عملکرد وزارت راه و شهرسازی در حوزه ایمنی راه‌ها و رفع نقاط حادثه‌خیز اظهار کرد: برخی از نقاط پر تصادف مربوط به گذشته است و باید توجه داشت که ۴۶ هزار کیلومتر از ۲۷۰ هزار کیلومتر راه موجود در کشور را راه‌های شریانی و برخوردار از جدا شونده و نیوجرسی تشکیل می‌دهند، اما راه‌های فرعی بسیاری با استانداردهای مخصوص خود و بدون برخورداری از جداشونده نیز در دست بهره برداری هستند که ارتقای راه‌ها و تبدیل به دوبانده یا تعریض آنها نیازمند منابع مالی زیادی است.

وی افزود: در جلساتی که با حضور مسئولان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و پلیس راهور فراجا برگزار شد، از ۳۲۰۰ نقطه، بالغ بر ۸۸۷ نقطه پر تصادف شناسایی شده است که ۴۱۲ نقطه با منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی برطرف شده و ۴۷۵ نقطه دیگر در اولویت برنامه‌های امسال قرار دارد.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: دولت برای برنامه هفتم توسعه ۳ هزار میلیارد تومان برای تسریع رفع نقاط پر تصادف پیشنهاد کرده بود که مورد قبول مجلس قرار گرفت اما در برخی بخش‌ها ابهامات مختصری برای نمایندگان به وجود آمد که در جلسات برگزار شده این موارد روشن شد و امید است در چند روز آینده به تصویب برسد.

۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها رخ می‌دهد

هادیان فر با بیان اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتر ورودی شهرها رخ می‌دهد، گفت: این آمار به رفتار رانندگی از جاده به بزرگراه درون شهری بر می‌گردد و بی توجهی به کاهش سرعت یا خستگی و خواب آلودگی بر آن تأثیر دارد. از این رو وظایف مربوط به رفع مشکلات حریم جاده و حریم شهر به استانداران محول شده است تا نسبت آن اقدام کنند.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری مستمر کمیسیون ایمنی ترافیک و شورای عالی ترافیک تصریح کرد: برگزاری جلسات کمیسیون ایمنی راه‌ها با حضور دستگاه‌های عضو بسیار تأثیرگذار است. به طور مثال در جلسه گذشته کمیسیون ایمنی راه‌ها طرح کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه ارائه شد و مورد تاکید وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت.

حوزه ترانزیت ساماندهی می‌شود

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه به حوزه ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی اشاره کرد و گفت: با جدیت کامل به دنبال تکمیل شاخه ریلی کریدور شمال-جنوب و قطعه رشت به آستارا هستیم.

هادیان فر افزود: هدف ما در معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، سازمان یافتگی در حوزه ترانزیت است و نیازمند ایجاد بستری هستیم که نقش تمامی دستگاه‌های دست‌اندرکار ترانزیت در آن دیده شود و صاحب کالا از قیمت، زمان و سطح خدمات ارائه شده در کریدور ترانزیتی عبوری از ایران آسوده خاطر باشد.

وی بر ابتکار وزیر راه و شهرسازی با عنوان "ایران راه" تاکید کرد و گفت: باید پلتفورم نام برده ایجاد شود و استقبال صاحبان کالا برای عبور بار بین‌المللی از کریدورهای عبوری از داخل ایران به عنوان مسیرهای امن، ارزان و سریع جلب شود.

امسال ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین شرکت می‌کنند

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی به تدابیر اندیشیده شده برای جابه‌جایی زائران اربعین حسینی در سال جاری اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین مسائل ما اقدام برای رفع ناترازی ناوگان نسبت به زائرین در ایام اربعین است که طبق پیش‌بینی‌ها امسال بالغ بر ۴ میلیون زائر در این مراسم شرکت می‌کنند که در این راستا از طرف عراقی درخواست شده، خودروهای زائران ایرانی بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس با کارکرد زیر ۵ سال اختصاص داده شد.

کد خبر 748610

دیگر خبرها

  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • معاون وزیر راه: ۴۷۵ نقطه پرتصادف در راههای کشور داریم
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • گلر استقلالی با دستکش سیدحسین مقابل سپاهان
  • تصادف مرگبار در محور دره شهر-بدره استان ایلام با ۴ فوتی
  • تصادف مرگبار در محور دره شهر-بدره با ۴ فوتی