Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های پاکستان به نقل از وزارت امور اقتصاد این کشور گزارش دادند: پس از کمک ۲ میلیون دلاری بانک توسعه آسیا به پاکستان، بسته مالی ۲۰۰ میلیون دلاری بانک جهانی نیز نهایی شد. 
هدف از این بسته مالی کمک به تقویت نظام سلامت در پاکستان، تسریع فرآیند تشخیص ویروس کووید-۱۹ و تسهیل درمان بیماران کرونایی اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
بانک توسعه آسیا نیز ۱۱ فروردین کمک دو میلیون دلاری را برای پاکستان جهت تقویت مدیریت شیوع کرونا در این کشور اختصاص داد. 
دولت پاکستان نبرد با کرونا را همزمان با معیشت ضعیف و وضعیت فقر در این کشور دشوار دانسته و طی روزهای اخیر بارها از کشورهای توسعه یافته خواسته تا درخصوص بدهی‌های خارجی کشورهای در حال توسعه تجدید نظر کنند تا این دسته از کشورها بتوانند به صورت موثر با شیوع کرونا و نجات جان مردم خود اقدام کنند. 
وزیر امور خارجه پاکستان نیز روز گذشته در تماس تلفنی با دبیرکل سازمان ملل از اختصاص بودجه دو میلیارد دلاری این سازمان برای کمک به کشورها در مبارزه با کرونا استقبال کرد و گفت: سازمان ملل از تامین نیازهای کشورهای در حال توسعه برای مبارزه با کرونا و دستیابی به اهداف توسعه پایدار حمایت کند. 
رسانه‌های پاکستان امروز به نقل از منابع رسمی اعلام کردند: شمار مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ از مرز ۲ هزار و ۴۵۰ نفر عبور کرده و تاکنون ۳۵ بیمار کرونایی نیز جان خود را از دست داده‌اند. 
نخست وزیر پاکستان هفته گذشته اعلام کرد: اگر مردم تا دو هفته آینده همچنان به طرح فاصله گذاری اجتماعی و قرنطینه داوطلبانه پایبند بمانند میزان مبتلایان به بیماری کرونا بین ۲۰ تا ۲۵ هزار نفر خواهد ماند. 
وی هشدار داد که اگر پاکستانی‌ها احتیاط نکنند این وضعیت به قیمت جان شهروندان تمام شده و بیم آن خواهد رفت که تعداد بیماران کرونایی نیز از ۵۰ هزار نفر فراتر برود که در این وضعیت مشکلات کشور برای مهار این ویروس چند برابر خواهد شد. 
«عمران خان» تاکید کرد: تنها دولت قادر به جنگ با کرونا نیست بلکه مردم نیز باید در این مسیر مسئولان را همراهی کنند. تعطیلی سراسری کشور قشر ضعیف و کم درآمد را به شدت تحت تاثیر قرار داده است اما اولویت دولت پاکستان تامین نیازهای قشر ضعیف در دوران اعمال فاصله گذاری اجتماعی خواهد بود. 

برچسب‌ها ویروس کرونا پاکستان بانك جهانی پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پاکستان بانك جهانی ویروس کرونا پاکستان بانك جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۱۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟

به گزارش اتاق خبر به نقل از  اکوایران، چند وقت پیش، برخی بلاگرهای فضای مجازی مدعی شدند در سال جدید برای تمدید قرارداد اجاره، مالکانشان درخواست دریافت اجاره به صورت دلاری را داشتند.

 

برخی از واسطه‌گران این منطقه در رابطه با این موضوع، تایید کردند که معدود مالکانی وجود دارند که خواهان دریافت اجاره به صورت ارزی هستند.

بخش دیگری از این مالکان نیز گفتند، مالکانی که خارج از کشور هستند این گزینه را مطرح می‌کنند؛ اما به گفته برخی دیگر، مالکانی در داخل ایران به دنبال مشتری دلاری هستند و البته دسته آخر تاکید داشتند اجاره دلاری بازار خودش را دارد.

به گفته آنها، برخی مالکان ملک خود را به به افراد خارجی همچون دیپلمات‌ها و کارکنان شرکت‌های چندملیتی اجاره می‌دهند و بنابراین، با نرخ دلار حساب می‌کنند.

همچنین تعدادی از واسطه‌گران، تاکید داشتند به دلیل اینکه این موضوع قانونی نیست حاضر به نوشتن قرارداد نیستند.

به گفته تعدادی دیگر، مستاجران ایرانی حاضر به پذیرش ریسک قرارداد ارزی نیستن و معمولا تن به اجاره نمیدهند؛ اما بعضی از واسطه ها نیز می‌گفتند قبلا چنین مواردی داشته‌اند اما امسال تا به الان نه.

در بررسی فایل‌های لوکس تو مناطق 1 و 2 و 3 تعداد این فایل‌ها قابل توجه نبود اما برای مثال، واحدی 90 متری مبله با تمام امکانات در محله جردن، بدون ودیعه، اجاره ماهانه اش 700 دلار گذاشته شده البته اشاره شده که کل این ساختمان 5 طبقه به افراد خارجی اجاره داده می‌شود.

نکته دیگر اینکه معمولا این واحد به همین صورت مبله هستند و مدت زمان اجاره آن طولانی نیست .

واحدی 300 متری با 23 سال ساخت در همین محله با تمام امکانات و مبله، 1500 دلار ماهانه قیمت گذاشته شده که در آگهی ذکر شده برای مستاجران ایرانی در صورت پرداخت ریالی، ضربدر دلار روز می‌شود.

 

 

دیگر خبرها

  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • شگفتی از دستمزد میلیون دلاری بازیکن سابق استقلال
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳