Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی‌سینا گفت: با صبوری و کمک دانشجویان می‌توانیم روند آموزشی را به صورت مجازی و کیفیت هرچه بیشتر به مرور زمان با توجه به مشکلات موجود در این زمینه و با تلاش در جهت رفع آنها در پیش بگیریم.

دکتر حسن ساری‌خانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه از روز شنبه ۱۶ فرودین ماه تدریس دروس دانشگاهی به صورت تماماً مجازی خواهد بود، افزود: باتوجه به اطلاعیه‌ای که در هفته گذشته منتشر شد، روش کار تهیه دروس در سامانه درس افزار مجازی دانشگاه توسط اساتید مشخص شده است به گونه‌ای که در مرحله قبلی اجباری به مجازی شدن تمامی دروس نبود اما از روز شنبه تمامی دروس در تمام مقاطع تحصیلی به صورت مجازی در سامانه مجازی دانشگاه بارگذاری خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: برنامه ریزی صورت گرفته برای روند مجازی دروس تئوری به مدت یک ماه است اما روند حضور اساتید برای ضبط دروس خود به صورت دورکاری و مجازی تا ۲۳ فرودین ماه خواهد بود که برای حضور فیزیکی اساتید در دانشگاه نیازمند مجوز ستاد کرونا هستیم همچنین برای آن دسته از دروس عملی که دارای محتوای تئوری هستند، به منظور قطع نشدن سلسله آموزش به صورت مجازی در سامانه درس افزار مجازی دانشگاه بارگذاری خواهند شد درو اقع در مجموع فعلاً تاریخ مشخصی برای پایان یافتن دروس مجازی و از سرگیری کلاس‌ها به صورت حضوری متصور نیست.

ساری‌خانی با اشاره به ضعف زیرساخت‌های ارتباطات و تجهیزات مورد نیاز در این زمینه برای ارائه هر چه بهتر کلاس‌های مجازی اظهار کرد: واحد آی.تی دانشگاه برای تکمیل ابزار و تجهیزات کلاس‌های مجازی اقداماتی را در دست اجرا دارد و در همین راستا در تلاش هستیم تا نامه‌ای از طریق وزارت علوم برای وزارت ارتباطات در جهت تقویت زیرساخت‌ها، تخصیص بسته اینترنت ویژه دانشجویان و اساتید در صورت امکان و نیز رایگان کردن سایت‌ درس افزارهای مجازی ارسال کنیم.

وی با بیان اینکه جدای از تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز کلاس‌های مجازی، نیازمند آموزش نحوه استفاده از وسایل آموزش مجازی نیز هستیم، گفت: به علت اینکه قبل از به وجود آمدن بحران کروناویروس و همه‌گیری آن در ایران و جهان، همچون امروز در حال استفاده از آموزش‌های مجازی به ویژه در دانشگاه‌ها نبودیم، دانشگاه تلاش‌های بسیار خوبی را در جهت بهبود کیفیت محتوای درسی و به کارگیری هرچه بهتر وسایل آموزش مجازی در این راستا انجام داده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی‌سینا بیان کرد: شرایط مورد نیاز برای برگزاری کلاس‌های آنلاین وجود دارد و در صورت آمادگی دانشجویان و مهیا بودن شرایط پیوستن دانشجویان به کلاس‌های آنلاین امکان برگزاری این نوع از آموزش مجازی در دانشگاه بوعلی سینا فراهم است اما در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد دانشجویان امکان استفاده از دروس بارگذاری شده در درس افزار مجازی دانشگاه را دارا هستند.

وی با تأکید بر اینکه حذف ترم جاری را به دانشجویان توصیه نمی‌کنیم، اعلام کرد: با توجه به مصوبه ۲۰ بندی که از طرف وزارت علوم به دانشگاه‌ها ارسال شده است، باید این ۲۰ بند در شورای آموزشی دانشگاه نیز به تصویب برسد که این مصوبه در شورای آموزشی دانشگاه که به صورت مجازی تشکلی می‌شود، مطرح شده و در مرحله تصویب قرار دارد بنابراین به علت اینکه تمامی دروس ترم جاری در ترم آینده ارائه نخواهد شد و از طرفی منجر به بی‌نظمی آموزشی برای دانشجو می‌شود و می‌تواند روند تحصیل فرد را به تأخیر بیندازد، حذف ترم جاری را توصیه نمی‌کنیم.

ساری‌خانی تصریح کرد: دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز نگران تمدید سنوات پژوهشی و کارهای مربوط به دفاع از پایان‌نامه خود نباشند چراکه آن دست از دانشجویانی که مایل باشند می‌توانند به صورت مجازی و یا نیمه حضوری از پایان‌نامه خود دفاع کنند همچنین این امکان که دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری بتوانند بعد از تاریخ ۲۰ فردین ماه سالجاری با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی فعالیت محدودی را در دانشگاه داشته باشند در ستاد کروناویروس در دست بررسی است که به محض صدور مجوز این امکان نیاز مهیا می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آموزش مجازی کلاس درس کروناویروس دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه بوعلی مجازی دانشگاه صورت مجازی آموزش مجازی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۱۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد

زهرا سلیمانی، معلم برتر سال 1402 با بیان اینکه تدریسی را می‌توانیم اثربخش بنامیم که از فضای سنتی و محض خارج شود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: در واقع، تدریس باید به سمت کاربردی‌شدن پیش برود.

وی با اشاره به چگونگی تدریس اثربخش، تصریح کرد: تدریس باید به‌گونه‌ای باشد که در دانش‌آموزان نهادینه شود و در زندگی به‌کار ببرند.

باید دانش‌آموزان را به سمت پژوهش سوق دهیم

این معلم برتر با اشاره به رویکرد خود در تدریس اثربخش، ابراز کرد: در این نوع تدریس همیشه درصدد بودم تا دانش‌آموزان خود را به سمت پژوهش سوق دهم. همچنین دانش‌آموزان را زمانی‌که موضوعی برایشان پیش می‌آمد، با مطالعات پژوهشی جهت می‌دادم.

سلیمانی ادامه داد: دانش‌آموزان را تشویق می‌کنم تا خودشان به دنبال یافته‌هایی که وجود دارد، بروند. جواب‌ها برای دانش‌آموزان هیچ‌گونه از پیش تعیین‌شده نبود و آنها پاسخ‌ها را تحلیل می‌کردند و تحقیق میدانی انجام می‌دادند؛ بنابراین به نتایجی که می‌رسیدند، عمیق‌تر بود، زیرا حاصل تجربه‌های خودشان بود.

خارج شدن کلاس از روزمرگی باید در اولویت باشد

وی با اشاره به بخش لالایی‌ها در تاریخ شفاهی، افزود: به هر کدام از دانش‌آموزان گفتم که لالایی‌های شفاهی مختص به پدربزرگ و مادربزرگ و پدر و مادر خود را پیدا کنید و در کلاس اجرا کنید؛ این امر باعث جذاب شدن کلاس شده بود و آن را از حالت روزمرگی خارج می‌کرد و یادگیری به سطح عمیق‌تری تبدیل می‌شد.

علاقه باید در وجود معلم نهادینه شود

سلیمانی با اشاره به بخش تاریخ محلی، ابراز کرد: مجموعه سرپوشیده زنجان یکی از موارد تاریخی بود و به دانش‌آموزانم این مورد را برای تحقیق و پژوهش پیشنهاد داده بودم؛ از آنجایی‌که این فعالیت بسیار جذاب بود، سه ماه مداوم به بازار می‌رفتند و با کسبه‌های محل به گفتگو می‌پرداختند؛ همین دانش‌آموز من به یکی از پژوهشگران حرفه‌ای و افتخاری بازار زنجان تبدیل شده است و کلیپ‌های آن به اداره کل میراث فرهنگی زنجان نیز اعلام شد.

وی ادامه داد: برای اینکه یک تدریس اثربخش داشته باشیم و کلاسمان به کلاس ویژه‌تری تبدیل شود، اول باید در وجود خود معلم علاقه نهادینه شود، باید بپذیریم که از فضای سنتی دور شویم. دوران مطالعه کتب درسی و حفظیات صِرف گذشته است؛ بلکه مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات، اینترنت و داد‌ه‌های خارج از کلاس درس باشد و از تکنولوژی روز استفاده کرد.

این معلم برتر با اشاره به اینکه دانش‌آموز باید برای جامعه مفید واقع شود، تشریح کرد: دانش‌آموزان باید حس کنند که می‌توانند با وجودشان به فضای آموزشی هویت بدهند و تاثیرگذار باشد.

دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند

سلیمانی ادامه داد: وقتی دانش‌آموزان می‌دانند که اثرگذار هستند، علاقه‌مندی‌اشان به‌صورت ناخودآگاه افزایش پیدا می‌کند و برای رسیدن به نتایج بهتر آنها را کمک می‌کند.

وی افزود: باید به وجود دانش‌آموزان ایرانی افتخار کرد، زیرا آنها از لحاظ ضریب هوشی، قدرت تحلیل مطالب بسیار به‌روز هستند و باید از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

سلیمانی با بیان اینکه دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند، ابراز کرد: آنها ایده‌های فوق‌العاده‌ایی دارند. معلمان نباید به جایگاه خود غره شوند و فکر کنند که همه‌چیز‌تمام هستند، بلکه دانش‌آموزان هر کدام به‌نوبه خود ایده‌های زیادی به بنده در شکل‌گیری موزه ارائه دادند که هر کدام از آن‌ها به‌تنهایی بسیار ارزشمند است.

این معلم برتر خاطرنشان کرد: مهربانی، حال خوب، انرژی مقاضای سن دانش‎‌آموزان حال همه جامعه را بهتر می‌کند و برای اینکه جامعه پویاتری داشته باشیم به انرژی آن‌ها نیازمندیم. تا می‌توانیم باید به دانش‌آموزان و جوانان بها دهیم و از ایده‌هایشان بهره ببریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • اطلاعیه دانشگاه بوعلی‌سینا در حمایت از دانشجویان حامی فلسطین
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از کی شروع می‌شود؟
  • اعلام زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها ؛ روند ثبت نام الکترونیک است
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۴ روز دیگر
  • انتفاضه دانشجویان فرانسوی در حمایت از فلسطین
  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی