Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@17:46:06 GMT

در ایام کرونا چطور سوگواری کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۱۶۷۳

اگر شما سوگوار عزیزی به دلیل کرونا ویروس هستید یا کسی از اطرافیان شما سوگوار است بدانید کنار آمدن با فقدان همواره سخت است، اما بعضی کار‌ها به سازگاری بهتر در این شرایط کمک می‌کند.

به گزارش میزان، با همه‌گیری ویروس جدید کرونا درکشور، متاسفانه افرادی عزیزان خود را با این بیماری از دست می­دهند. خانواده‌های سوگوار علاوه بر مصیبت از دست دادن عزیزشان، با شرایط سخت دیگری نیز مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به­ علت خطر گسترش ویروس، اجازه برگزاری مراسم خاکسپاری معمول به نزدیکان داده نمی­شود، خانواده­ها فرصتی ندارند از عزیزشان خداحافظی کنند، بر سر مزار بروند و یا مراسمی درخور برای او بگیرند. اگر شما سوگوار عزیزی به دلیل کرونا ویروس هستید یا کسی از اطرافیان شما سوگوار است بدانید کنار آمدن با فقدان همواره سخت است، اما بعضی کار‌ها به سازگاری بهتر در این شرایط کمک می‌کند.

برگزاری مراسم نقش مهمی برای کمک به فرد سوگوار برای کنار آمدن با فقدان دارد. از طرفی با شرایط موجود امکان برگزاری مراسم عمومی وجود ندارد. سعی کنید مراسم سوگواری را با حداقل تعداد افراد و حتی به تنهایی برگزار کنید.

به خاطر داشته باشید که همه‌گیری تمام خواهد شد و شما می‌توانید در آن زمان مراسم عمومی درخور برگزار کنید. می‌توانید مراسم را در زمان خاصی مانند روز تولد یا هر زمان دیگری که برای شما معنی‌دار است برگزار کنید.

می‌توانید سوگواری را به صورت مجازی با دیگر افراد خانواده و دوستان انجام دهید. می‌توانید همگی در ساعت مشخصی به صورت مجازی با هم همراه شوید و مراسمی که به شما آرامش می‌دهد تا حد امکان برگزار کنید. با هم دعا بخوانید، در مورد فرد متوفا با هم حرف بزنید، از خاطرات مشترک و درمورد احساسات خود با هم صحبت کنید.

کاری که به شما آرامش می‌دهد را برای سوگواری انتخاب کنید و برای مراسم خصوصی خود شروع و پایان در نظر بگیرید. برای مثال می­توانید در زمان خاصی از روز یا هفته به یاد عزیز از دست رفته شمع روشن کنید، یا شعر یا دعایی را با صدای بلند بخوانید.

برای خود و مرور خاطرات با عزیز از دست رفته وقت بگذارید. می‌توانید مجموعه‌ای از عکس­ها، خاطرات، نامه­ها، نوشته­ها یا هر وسیله خاطره انگیز فرد متوفی درست کنید، یا یک مجموعه‌ای از آهنگ‌ها و فیلم‌هایی که شما را یاد او می‌اندازد درست کنید.

به یاد فرد متوفا کاری انجام دهید. می‌توانید به یاد او به خیریه­‌ای کمک کنید، کاری که او دوست داشته انجام دهید، درخت یا گلی به یاد او بکارید.

در زمان مناسب، وقتی از ایمنی خود و دیگران از نظر گسترش ویروس اطمینان دارید، سر مزار بروید.

غمگینی، شوک، انکار یا عدم باور، گیجی، خشم، احساس گناه، یا احساس رهایی معمولا در سوگ تجربه می‌شوند و همهء این حس‌ها طبیعی است. احساس خود را بپذیرید و با نزدیکان خود در مورد آن صحبت کنید.

مراقب سلامتی خود باشید. خواب کافی داشته باشید، تغذیه سالم داشته باشید، از مصرف الکل و مواد برای سرکوب حس‌های منفی پرهیز کنید.

اگر احساس نیاز می‌کنید یا اگر اطرافیان به شما توصیه می‌کنند از مشاور، روانشناس، یا روانپزشک کمک بگیرید. در این شرایط مراکز متعددی مشاوره و ویزیت انلاین ارائه می‌کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس جهش تولید مناجات شعبانیه ایام کرونا سوگواری کروناویروس جهش تولید مناجات شعبانیه برگزار کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۱۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان ولی‌عصر(عج)، رنگ و بوی روز دختر گرفت

به مناسبت ایام ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولی‌عصر (عج) رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بامداد امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ به مناسبت ایام ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولی‌عصر (عج) رونمایی شد.

در توضیح این دیوارنگاره آمده است:

«هر خانه‌ای که در آن دختر باشد، هر روز دوازده برکت و رحمت از آسمان ارزانی‌اش می‌شود و زیارت فرشتگان از آن خانه قطع نمی‌گردد | پیامبر اکرم (ص)»

طراح گرافیک این اثر دانیال فرخ و طراح نوشتار آن مجتبی حسن‌زاده است.

کد خبر 751365

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • اجرای ۵۰۰ عنوان برنامه در ایام دهه کرامت در استان فارس
  • جزئیات برنامه دهه کرامت
  • میدان ولی‌عصر(عج)، رنگ و بوی روز دختر گرفت
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!