Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@10:38:41 GMT

کتاب؛ قربانی کورونا

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۲۷۸۸

کتاب؛ قربانی کورونا

کتاب مدت مدیدیست که با مشکلات اقتصادی، کوچک شدن سبد خانوار، کمبود منابع مالی و تخصیص درامد خانواده ها به مایحتاج ضروری از جمله مواد خوراکی، دچار آسیب های جدی بوده و از سبد خانواده ها حذف گردیده است. ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، کتاب مدت مدیدیست که با مشکلات اقتصادی، کوچک شدن سبد خانوار، کمبود منابع مالی و تخصیص درامد خانواده ها به مایحتاج ضروری از جمله مواد خوراکی، دچار آسیب های جدی بوده و از سبد خانواده ها حذف گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع کلی تر و همیشگی اینکه میزان مطالعه در کشورمان بسیار پایین بوده و اکنون تهیه کتاب و مجلات در کنار میل جامعه به سرگرمی با برنامه های اجتماعی و فضای مجازی و استفاده نادرست از تلفن همراه و اینترنت کمتر و کمتر شده است.

اکنون که پاندمی کرونا دنیا را به خود مبتلا کرده و فرهنگ و اقتصاد را متحول ساخته است و تمامی کسب و کارها را تعطیل یا بسیار تضعیف کرده است بیشتر از همه کتاب را به ورطه بحرانی کشانده است.

اکنون نیز که کتابخوانی علاوه بر ضعف فرهنگ مطالعه، سرگرم شدن به فضای مجازی و مشکلات مالی خانواده ها؛ دچار افول شده بود این بازار فرهنگی را به سوی قربانگاه برده است، امروز بدتر از قبل با این ویروس ویرانگر بازار کتاب را تعطیل کرده و خرید آن را به میزان بسیاری و در بعضی موارد به صفر رسانده است.

ناشران و کتابفروشان به عنوان تهیه کنندگان و فروشندگان این محصول فرهنگی که اکثرا دارای سطح درآمد میانی بودند اکنون با تعطیلی کسب نشر و فروش کتاب و نبود خریدار ، به صورت جدی مشکلات مالی دارند و به سمت ورشکستی سوق داده شده اند و تعطیل شده یا خواهند شد.

در این روزگار تلخ فرهنگی که کتاب قربانی کورونا شده است و ناشران و کتابفروشان دچار رکود و ورشکستگی باید مسئولین ذیربط فکر چاره کرده و به فریاد این عام‌ترین و مهمترین محصول فرهنگی یعنی کتاب و اصحاب آن برسند.

وزارت خانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و صمت باید با حمایت هایی همچون خرید کتاب، ارائه سوبسید یا یارانه فرهنگی خاص به کاغذ و زینک، ارائه بن کتاب به دانش آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف فرهنگی و … کتاب، ناشران و کتابفروشان را نجات دهند و یاریگر یار مهربان در روزهای سخت کرونایی باشند.

منبع : تجارت گردان

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌‌ها

R1437/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۲۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • نیکا قربانی چه کسانی شد؟
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • برگزاری رویداد جایزه جوانی جمعیت در آذربایجان غربی
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • تصویر پوشش متفاوت دختران ایران در کنکور ۵۰ سال قبل | چند تست بزنید!
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • تهران قدیم | تصویر متفاوت از پوشش زنان در کنکور ۵۰ سال قبل/ عکس