Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تاکید بر لزوم مراجعه بیماران مشکوک مبتلا به ویروس کرونا به مراکز درمانی گفت: در طرح غربالگری مردم بیش از ۸۳ درصد مردم استان غربالگری شده‌اند که آمار بسیار خوبی است. ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۲ استانها هرمزگان نظرات - اخبار استانها -

دکتر فاطمه نوروزیان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در بندرعباس اظهار داشت: تاکنون چندین مدل غربالگری در سطح استان هرمزگان انجام شده که یک نمونه به صورت خود اظهاری است که مردم با مراجعه به سامانه salamat.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

gov.ir حال عمومی خود و وضعیتشان را ثبت می‌کنند و در صورت لزوم از طریق پیامک راهنمایی می‌شوند. 

روند صعودی بیماری کرونا در فارس؛ آغاز ویزیت در قرارگاه بهداشتی احمدبن‌موسی(ع) از فردابرتری سبک زندگی اسلامی در شرایط کرونا؛ ثروتمندان جامعه به انفاق بیشتری روی بیاورندانگلیس در تعداد مرگ‌ومیر بر اثر کرونا از چین عبور کرد

وی افزود: تاکنون بیش از 84 درصد مردم هرمزگان در طرح غربالگری به صورت خود اظهاری شرکت کرده و اطلاعات خود را در سامانه سلامت ثبت کرده‌اند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: نوع دیگر اجرای طرح غربالگری برقراری تماس مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت با افراد ساکن در استان و مطلع شدن از حال افراد است که در این طرح هم 83/53 درصد از جمعیت استان مورد ارزیابی اولیه قرار گرفته‌اند و به زودی این آمار به 100 درصد خواهد رسید.

نوروزیان ابراز داشت: مردم باید توجه داشته باشند که به محض مشاهده علامت مشکوک به بیماری کرونا می‌توانند با ورود به سامانه سلامت خوداظهاری نموده و از طریق پیامک تعیین تکلیف شوند و یا می‌توانند با مراجعه به مراکز 16 ساعته خدمات جامع سلامت در استان توسط پزشکان مورد معاینه و ارزیابی سلامت قرار گیرند.

وی عنوان کرد: اگر افراد دچار علائمی همچون سرفه خشک و تنگی نفس بودند می‌توانند مستقیما به مرکز غربالگری بیماران کووید 19 در مجموعه درمانی شهید محمدی کوی شفا و روبروی بیمارستان سوانح سوختگی (بیمارستان کووید 19) مراجعه کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: مردم به هیچ عنوان از بستری شدن و قرنطینه شدن در بیمارستان‌ها هراس نداشته باشند، گاها این ترس منجر به مراجعه دیر هنگام شده که متاسفانه زمان طلایی درمان از دست رفته و حتی باعث بستری شدن در آی سی یو و یا حتی مرگ بیمار می‌شود. 

انتهای پیام/865/ی

R7555/P/S6,58/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۳۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بیمه‌ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی‌دهند و مردم به جای ۳۰ درصد، ۷۰ درصد هزینه‌ها را از جیب خود پرداخت می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهروز همتی؛ رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند، اظهار کرد: مشکل اول این است که در 10 سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش 5 تا 10 درصدی را در این باره شاهد بودیم که از تورم جاری کمتر بود.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا 5 درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و 95 درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش این خدمات تسهیل می شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش‌گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ 70 درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها برعهده آزمایشگاه‌هاست و نقش مهم آنها را نشان می‌دهد، لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی و سریع‌تر می تواند یک بیماری را تشخیص دهد تا درمان بیمار آغاز شود.

 همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود. قانوناً مردم باید 30 درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم 70 درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید به وجود بیاید.

وی خاطرنشان کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

امیرحسن زرنانی؛ دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار و حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو؛ دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود و سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری آن بود.

بر اساس این گزارش، این کنگره، به مدت 4 روز از 11 تا 14 اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد که 113 پوستر در آن پذیرفته شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • نجات ۲۹ دریانورد هرمزگان از شرایط اضطرار/ ۳ فوتی و ۷ مجروح
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • حس خوب حمایت
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز