Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@22:00:51 GMT

بهبود ۸۲۰ نفر از بیماران کووید ۱۹ در استان مرکزی

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۴۰۵۷

بهبود ۸۲۰ نفر از بیماران کووید ۱۹ در استان مرکزی

جمالیان از بهبود ۸۲۰ نفر از بیماران کووید ۱۹ در استان مرکزی از ابتدای شیوع این بیماری خبر داد.

سید « محمد جمالیان» با اشاره به اینکه شناسایی ۲۱ مورد کووید۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در استان مرکزی شناسایی شده است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت:از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی ۲۱ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در استان شناسایی شده است و به این ترتیب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۱۲۱۴ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی،  ادامه داد: از این تعداد ۱۳  مورد اراک، ۳ مورد ساوه و زرندیه، ۱ مورد دلیجان، ۱  مورد خمین، ۱ مورد کمیجان. ۱ مورد شازند و ۱ مورد فراهان بوده است.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه خوشبختانه از ابتدای شیوع بیماری در استان مرکزی ۸۲۰ نفر از بیماران کووید۱۹ در استان بهبود یافته اند، افزود: این نشان از تلاش و کوشش مضاعف کادر درمانی است.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در حال حاضر در بیمارستان های استان ۱۲۰ بیمار مبتلا به کرونا ویروس بستری هستند و خدمات تخصصی درمانی لازم را دریافت می کنند، خاطر نشان کرد: هم اکنون ۱۶۶ نفر از مبتلایان به کروناویروس نیز در منزل بستری و قرنطینه هستند.

 

دکتر جمالیان با بیان اینکه در ۲۴ساعت گذشته تعداد ۴ نفر از هم استانی هایمان در اثر ابتلا به کووید۱۹ جان خود را از دست داده اند، گفت: بر این اساس تعداد فوتی های این بیماری ۱۰۸ نفر رسید.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: اراک با ۴۲۴ مورد، ساوه و زرندیه با ۴۱۷ مورد دلیجان با ۱۳۶ مورد بیشترین موارد ابتلا را در استان مرکزی به کووید۱۹ از زمان شیوع این بیماری داشته‌اند و امیدواریم با این همدلی و همراهی ایجاد شده و استقبال مردم از طرح فاصله گذاری اجتماعی هر چه زودتر شاهد ریشه کن شدن این بیماری باشیم.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: دکتر جمالیان استان مرکزی اراک استان مرکزی ۱ مورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۴۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر