Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: برای تشکیل جلسات علنی راه جایگزین وجود دارد، به این صورت که می‌شود در خانه نشست، قرنطینه بود و مصوبات مجلس را هم بررسی و تصمیم‌گیری کرد و رأی داد.

«بشیر خالقی»، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در واکنش به پافشاری برخی نمایندگان برای برگزاری جلسات علنی مجلس به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: برای مقابله با کرونا ستادی تعیین شده که اختیارات در دست این ستاد است و به این صورت نیست که رئیس جمهور به تنهایی دستور بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه این ویروس مرزی نمی‌شناسد اگر این هماهنگی در قالب ستاد شکل نمی‌گرفت، مردم هم رعایت نمی‌کردند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «حدود 4 روز است که قرنطینه اجرا می‌شود» افزود: همچنان امکان ابتلا به این ویروس وجود دارد چرا که قدرت گسترش این ویروس بسیار بالاست و همه جهان را فرا گرفته است. لذا تا زمانی که وضعیت به این صورت است می‌توان از طریق تبلت و یا کامپیوتر جلسات را برگزار کنند و در صورت تشکیل جلسات همه موارد مربوط به سلامتی مردم، کارمندانی که غیر از نمایندگان در مجلس حضور دارند و همچنین طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، رعایت می شود.

خالقی با تاکید بر اینکه دو نفر از نمایندگان منتخب مجلس شورای اسلامی در اثر ابتلای به کرونا فوت کردند و تعدادی از نمایندگان مجلس فعلی هم مبتلا به کرونا هستند، تصریح کرد: اینکه برخی از نمایندگان بر تشکیل جلسات علنی و حضوری تاکید می‌کنند دلیل بر تشکیل این جلسات نیست چراکه همه باید به سلامتی مردم فکر کنند. در حال حاضر شرایط امکان پذیر است و می‌توان از طریق دورکاری به کارها رسیدگی کرد همانطور که در بسیاری از کشورها نیز به این صورت، عمل می‌کنند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی قطع زنجیره انتقال انسان به انسان را مهم‌ترین اولویت دانست و خاطرنشان کرد: درست است که ما هم کار داریم اما باید به فکر کادر درمانی و خدماتی که در این شرایط تحت فشار هستند، باشیم. نباید این افراد را خسته کنیم کما اینکه تعدادی از اینها هم به علت ابتلای به کرونا فوت کردند لذا در تصمیم‌گیری‌ها باید همه موارد را در نظر گرفت.

خالقی با تاکید بر اینکه همه برای سلامت مردم کار می‌کنیم، اظهار کرد: برای تشکیل جلسات علنی راه جایگزین وجود دارد، به این صورت که می‌شود در خانه نشست، قرنطینه بود و مصوبات مجلس را هم بررسی و تصمیم‌گیری کرد و رأی داد. لذا این عمل قابل انجام است و غیرقابل انجام نیست.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس در پاسخ به اینکه آیا جلسات علنی مجلس که قرار بود این هفته برگزار شود منتفی شده است، بیان کرد: باید منتظر ماند که ستاد مبارزه با کرونا بعد از بیستم فروردین ماه چه تصمیمی در این مورد می‌گیرد. بر اساس اختیاراتی که به این ستاد داده شده است می‌تواند بالاتر از شورای امنیت ملی تصمیم بگیرد چرا که محور، سلامت مردم است.

خالقی در پایان اظهار کرد: باید جلوی طولانی شدن کرونا را گرفت و کادر درمانی را هم در نظر گرفت چراکه این افراد هم انسان هستند و خانواده دارند، تا کِی باید با این لباس‌ها و محدویت‌ها و این شرایط خدمات بدهند؟! در حال حاضر آمار بالای مبتلایان به کرونا به بیش از 50 هزار نفر رسیده است اگر مراعات نکنیم کل اعضای جامعه گرفتار این بیماری می‌شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جلسات علنی مجلس کرونا در مجلس تشکیل جلسات جلسات علنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۵۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد؟

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره نحوه برخورد با افراد بی‌حجاب طبق لایحه عفاف و حجاب گفت: در لایحه عفاف و حجاب که اگر مورد تایید نهایی شورای نگهبان قرار بگیرد مرحله اول را در قالب یک تذکر پیامکی با یک جریمه معلق قرار دادیم و در مرحله بعد اگر طرف اصرار بر کشف حجاب داشت جریمه قطعی خواهد شد و در مرحله سوم پروسه قضایی را تعریف کردیم.

وی اظهار کرد: ماده ۶۳۸ قانون فعلی بی‌حجابی را جرم‌انگاری کرده است و جرم هم علی‌القاعده جرم مشهود است و نیرو‌های انتظامی طبق آن عمل می‌کنند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس افزود: اگر لایحه به مجلس بیاید وضعیت از نظر کیفیت برخورد تعدیل می‌شود.

حجت‌الاسلام نقدعلی اظهار کرد: تشکیل ستاد حجاب از تکالیف مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و سال‌های سال است که تشکیل ستاد حجاب تکلیف شده است و مطابق آن پیش می‌روند.

وی گفت: کارکرد ستاد حجاب این است که دستگاه‌ها را جمع می‌کند و تکالیف اجرایی و عملیاتی کردن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را تدوین می‌کند.

دیگر خبرها

  • الزام واجدان شرایط شرکت در دور دوم انتخابات مجلس به مراجعه به شعب قبلی
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶ مرحله اخذ رای الکترونیک/ نشست رئیسی و استانداران
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد؟
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • اسپوتنیک: الجزایر خواستار برگزاری نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی در غزه شد