Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد معیری کاشانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به شناخت اهمیت واحدهای فناور حوزه درمان و پزشکی در مواقع بحران اظهار کرد: حوزه سلامت در دنیا و به‌ویژه در ایران حوزه حائز اهمیتی است و اکنون شاهدیم که ویروس کرونا در بین گروه‌های مختلف و به‌خصوص سالمندان آسیب‌های جدی وارد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باتوجه به سیاست‌های نادرست جمعیتی در سالیان گذشته، جمعیت غالب کشور اکنون در حال حرکت به سوی کهنسالی است و پیش‌بینی می‌شود برخلاف اینکه پیش از این ایران به‌عنوان کشوری جوان شناخته می‌شد در 10 سال آینده کشوری پیر خواهیم داشت.

مدیرکل توسعه آموزش‌های فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: براساس آمار مؤثق، اکنون ایران دارای هشت میلیون سالمند است و متأسفانه این عدد روز‌به‌روز نیز درحال افزایش است.

معیری کاشانی با تاکید بر این که استارت‌آپ‌های حوزه سلامت باید توجه ویژه‌ای به قشر سالمند جامعه داشته باشند، عنوان کرد: فناوران و استارت‌آپ‌های حوزه سلامت و درمان با اهتمام دوچندان به حوزه سالمندان توجه کنند، ضمن اینکه بار بسیار بزرگی از روی دوش نظام درمانی و سالمندی کشور برمی‌دارند، از لحاظ اقتصادی نیز آینده مطلوبی را می‌توانند داشته باشند.

وی ادامه داد: اکنون در بحبوحه شیوع کرونا استارت‌آپ‌هایی شکل گرفته‌اند که مایحتاج روزانه‌ سالمندان را در قالب خدمات تحت اپلیکیشن ارائه می‌دهند. در چنین کسب‌وکاری تمام آنچه که سالمندان نیاز دارند ثبت سفارش می‌شود و نیروهای کمتر آسیب‌پذیر نسبت به رفع این نیازها و تحویل در درب منزل اقدام می‌کنند.

مدیرکل توسعه آموزش های فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی درباره سایر کسب‌وکارهای شکل گرفته نیز خاطرنشان کرد: باتوجه به شرایط انتقال و شیوع سریع ویروس کرونا در محیط‌های بیمارستانی، توصیه می‌شود که سالمندان به هیچ‌وجه در چنین امکانی حضور نیابند، اپلیکیشنی ایجاد شده که تمامی خدمات درمانی ازجمله تزریقات و خدمات فیزیوتراپی در محل ارائه می‌شود.

معیری کاشانی با اشاره به شانس بالای موفقیت در استارت‌آپ‌های حوزه سلامت، گفت: نه‌تنها در مواقع بحران بلکه باید در شرایط عادی نیز فناوران ظرفیت‌های خود را در این حوزه فعال کنند.

انتهای پیام/

358 / 167 استارت‌آپ های سالمندان استارتاپ های حوزه سلامت حامد معیری کاشانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: استارتاپ های حوزه سلامت استارت آپ های حوزه حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۵۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سیدمعلمی، از آغاز پویش سه روزه سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» خبر داد و افزود: پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت با اجرای برنامه‌های بهداشتی و آموزشی متنوع در خصوص سلامتی دهان و دندان در سراسر کشور ادامه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان و دندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری‌های دهان و دندان می‌تواند تأثیراتی در بیماری‌های دیگر داشته باشند و همینطور برخی بیماری‌های جسمی نیز می‌تواند برای دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند.

سیدمعلمی با بیان اینکه مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری‌های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آنها می‌تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین، توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری‌ها می‌پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می‌کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه‌ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می‌شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهادهای مردمی و سایر نهادهای دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهادها و افراد در بحث سلامت دهان و دندان پرداخته می‌شود که چه کمک‌هایی می‌توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، با بیان اینکه خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

کد خبر 6097978 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • ۱۱ شب جشن و شادمانی رضوی کاشانی‌ها با «آه و آهو»
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • میزان و زمان واریز سود ۴۰ نماد بورسی و فرابورسی