Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد تقی زاده در تشریح ظرفیت‌های استان تهران برای تحقق نامگذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری تحت عنوان «جهش تولید»، گفت: امسال با توجه به شرایطی که به واسطه شیوع کرونا ویروس و بیماری که در کل کشور پدید آمد، ما را با نقص ها و کمبودهایی در حوزه تولید مواجه کرد که برای جبران این کمبودها نیازمند تحول در شرایط اقتصادی و رونق تولید و در حقیقت جهش در تولید داخلی و ملی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هرچند که این ویروس تهدیدی جدی به شمار می رود؛ اما در کنار آن فرصت هایی هم با هوشمندی بخش های مختلف ایجاد شد تاجایی که برخی تولیدات که مورد نیاز بود و جزو الزامات ضروری مردم در این مقطع قلمداد می‌شد همانند الزامات بهداشتی و درمانی، الکل و ماسک و... در همین زمان تولیدشان تا حدود ۵ برابر افزایش پیدا کرد.

تقی زاده ادامه داد: این افزایش تولید به نوعی جهش در تولید بود؛ لذا ظرفیت های لازم برای تحقق جهش تولید در سطح استان تهران و کشور وجود دارد. در سایر حوزه ها نیز با توجه به نامگذاری که مقام معظم رهبری برای سال جاری کردند همین شرایط کم و بیش وجود دارد.

وی تاکید کرد: بی تردید باید از ظرفیت هایی که در تمامی بخش‌ها وجود دارد به عنوان فرصت در جهت تحقق جهش تولید بهره بگیریم و در حوزه‌های دیگر، توان تولید با نگاهی به جهش تولید را پیش ببریم. قطعا استان تهران این امکان را به لحاظ بازار مصرف دارد.

معاون عمرانی استانداری تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به لزوم توجه بیش از پیش به تولید در سطح استان تهران و کشور تاکید کرد و افزود: با توجه به شیوع این بیماری شاهد یک وضعیت ایستا در بخش هایی از تولید بوده‌ایم؛ لذا در این شرایط نیازمند جهشی در تولید هستیم تا کمبودها را جبران کنیم و شرایط جدیدی را در جهت تحقق این نامگذاری در سال جدید ایجاد کنیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر محمد تقی زاده شیوع کرونا جهش تولید محمد تقی زاده استان تهران جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۶۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است.

کد خبر 6096767 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • واکنش شهرداری به قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار
  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • واکنش شهرداری به ادعای «قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار»
  • ثبت نام نمایندگان رسانه‌ها به منظور پوشش دیدار ایران و ازبکستان
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • شهرداری طرح‌ها را به جای پارک لاله به اطراف دانشگاه تهران منتقل کند
  • کرمان میزبان همایش سرمایه‌گذاری آیدکس ۲۰۲۴
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی