Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-04@02:30:08 GMT

وجه تشابه دوران دفاع مقدس با وضعیت امروز

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۶۹۶۴

وجه تشابه دوران دفاع مقدس با وضعیت امروز

تبلیغات در هر عرصه‌ای که باشد به عنوان مؤلفه‌ای مهم برای اقناع روانی و بینشی آحاد مختلف جوامع شناخته خواهد شد. این موضوع آنقدر پر اهمیت است که فقط به صحنه تلویزیون برای معرفی کالاهای بازرگانی محدود نمی‌شود، بلکه صحنه نبردِ جبهه و اکنون بیماستان و محیط های درمانی  مشهود است.

وقتی دشمن بعثی با تمام امکاناتش به میهن حمله‌ور شد تصور نمی‌کرد با مقاومت جانانه ملت ایران مواجه شود؛ مقاومتی که تمام محاسبات صدام و حامیانش را با شکست مواجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال این جنگ تعداد بسیاری از پدران و برادران‌مان پوشاکی با رنگ‌های خاکی، پلنگی، سبز و دیگر رنگ‌ها به تن کردند تا با آنها در فصل هشت ساله نبرد حق علیه باطل با آن در جبهه حاضر شوند.

اکنون در فصلی که رنگ سبز بر تن طبیعت رونمایی شده است. ویروس کرونا  درصدد است سلامت جامعه را با مشکل و خطر مواجه کند. اگرچه در نهایت تأسف تعدادی از هموطنان مان در این شرایط جان خود را از دست داده‌اند اما پزشکان و پرستارانی که لباس سفید و آبی بر تن دارند برای دفاع از سلامت جامعه به جنگ با ویروس کرونا رفته‌اند.

یکی از وجوه مشترک این مدافعان سلامت با مدافعان وطن در پشت نویسی لباس‌شان است. برخی رزمندگان برای روحیه‌دادن به همرزمانشان و یادآوری نیت‌ خود از حضور در جبهه پشت این لباس‌ها که عمدتاً هم خاکی بودند یا در پیشانی‌بندهای‌شان، مطالبی می‌نوشتند.

از جمله این نوشته‌ها که معمولا هم با خطی خوش از سوی واحد «تبلیغات جنگ» پشت لباس رزمندگان نوشته می‌شد می‌توانیم به: «می‌روم تا انتقام سیلی زهرا(س) را بگیرم»، «تا زنده‌ایم رزمنده‌ایم»، «ما مرد جنگیم» و «مسافر کربلا»،‌ «راهیان شهادت»، «پیروان خمینی (ره) رهروان حسینی (ع)»،‌ «عاشقان شهادت» و «رهسپاریم با خمینی (ره) تا شهادت» اشاره کرد.

اما در این بین استثناهایی وجود داشت که با ابتکار عمل برخی از رزمندگان ممزوج می‌شد. به عنوان مثال گردان تبلیغات یکی از لشکرها در پشت لباس رزمنده ای نوشته است: «ورود ترکش و خمپاره بدون اجازه خدا ممنوع است».

این روزها نیز در شبکه‌های اجتماعی شاهدیم که تعدادی از پرستاران وپزشکان هم پشت لباس خود شعر یا نوشته‌هایی می‌نویسند که مضمون آنها روحیه بخش و امیدوار کننده است. آنها با این ابتکار و اقدام خود سلامت روانی را به واسطه نوشتارهای خود به ذهن بیمارانشان تزریق می‌کنند.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1372406

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دفاع مقدس جنگ تحمیلی ویروس کرونا تبلیغات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۶۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گناوه میزبان شهید دوران دفاع مقدس خواهد بود

دریافت 257 MB

محمد تقی صفری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برنامه ریزی ها لازم برای استقبال و تشییع باشکوه پیکر مطهر شهید «مرتضی غلامی (دشتی نظری) در گناوه با برگزاری نشست‌های مختلف انجام شده است.

فرماندار گناوه افزود: این شهید والامقام جمعه شب در مسجد امیرالمومنین با برگزاری برنامه ویژه همراه با سخنرانی و مداحی استقبال خواهد شد.

همچنین بعد از ظهر روز شنبه همزمان با سالگرد شهادت امام جعفر صادق (ع) مراسم تجدید میثاق و وداع با شهید در مصلی جمعه برگزار می‌شود و سپس پیکر مطهر این شهید والامقام تا گلزار مطهر شهدای گناوه بر دستان مردم قدرشناس شهرستان تشییع خواهد شد و در کنار همرزمان شهیدش به خاک سپرده خواهد شد.

شهید والامقام «مرتضی غلامی» (دشتی نظری) متولد ۱۳۴۳ که در زمان شهادت ۲۰ سال سن داشت در گناوه جز شهدای جاویدالاثر تا قبل از احراز هویت به شمار می‌آمد.

شهید غلامی در سال ۱۳۶۲ جمعی تیپ ۵۵ هوابرد شیراز به منطقه عملیاتی جنوب اعزام شده بود که در ۲۶ اسفند ۱۳۶۳ در عملیات بدر در منطقه شرق دجله جاده العماره - بصره به شهادت رسید.

پیکر مطهر این شهید در جریان تفحص سال ۸۸ در منطقه عملیاتی پیدا و در نجف آباد اصفهان به عنوان شهید جاویدالاثر در میان شهدای گمنام خاکسپاری شد و پس از گذشت ۳۷ سال انتظار، هویت این شهید گرانقدر از طریق آزمایش DNA در سال ۱۴۰۰ شناسایی شد.

فیلم: عصمت اسماعیلی

کد خبر 6094567

دیگر خبرها

  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران به خاک سپرده شدند
  • تشییع دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران آرام گرفتند
  • مردم قم با ۲ شهید گمنام دوران دفاع مقدس وداع کردند
  • نسل جوان با رشادت های دفاع مقدس آشنا شوند
  • مردم قم با پیکر ۲ شهید گمنام دفاع مقدس وداع می‌کنند
  • وداع با جانباز و آزاده سرافراز دوران دفاع مقدس
  • میزبانی دانشگاه قم از یک لاله‌ گمنام دفاع مقدس
  • گناوه میزبان شهید دوران دفاع مقدس خواهد بود
  • جامعه امروز ما نیاز به تفکر معلمان شهید دارد